Äiti imettää vauvaa ihokontaktissa.

Tietoa imetyksen avuksi​

Imetyksen tuki ry tuottaa materiaalia imetyksen tueksi perheille sekä lapsiperheiden kanssa työskenteleville. Materiaalit pohjautuvat tutkittuun imetystietoon ja ne ovat terveydenhuollon ammattilaisten tarkistamia.


Tietoa imetyksestä

Tarvitsetko apua?

Kun tarvitset apua imetyksessä, imetystuki­äidit ovat tukenasi. Koulutetut imetys­tuki­äidit antavat vertais­tukea verkossa, puhelimessa ja eri puolella Suomea kokoontuvissa imetys­tuki­ryhmissä. Voit ottaa yhteyttä missä tahansa imetyksen vaiheessa tai jo odotus­aikana. Tuki on luottamuksellista ja maksutonta.

Äiti imettää vauvaa ihokontaktissa.

Tietoa imetyksen tueksi

Odottajan opas

Runsas tietopaketti imetyksestä syntymän hetkestä aina vauvan ensipäiviin asti

Lue lisää

Rinnanmitalla Blogi

Erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään​

Rinnan mitalla esittelee erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään. Kirjoittajina vierailevat imetyksen tukemisen parissa työskentelevät ammattilaiset, vapaaehtoiset imetystukiäidit sekä imettävät perheet.

Lue blogia

Sateenkaariperheet

Imetys sateenkaariperheessä

Tervetuloa näkemään imetys kaikissa sateenkaaren väreissä! Tältä sivustolta voit lukea imetyksen monista muodoista erilaisissa sateenkaariperheissä sekä perustietoa maidonerityksen käynnistämisestä, täysimetyksestä ja osittaisimetyksestä sekä sateenkaariperheissä usein tutuiksi tulevista imetyksen apuvälineistä. 

Lue lisää
Äiti imettää unista pientä vauvaa ihokontaktissa istuen.

Tietoa imetyksen tueksi

Nelikuisen yöhulinat

Miksi aikaisemmin hyvin yönsä nukkunut vauva alkaakin 3–5 kuukauden iässä heräillä tiheästi ja vaatia rintaa? Eikö maito enää riitä?

Lue lisää