Vauva äidin rinnalla.

Tietoa imetyksen avuksi

Imetyksen tuki ry tuottaa materiaalia imetyksen tueksi perheille sekä lapsiperheiden kanssa työskenteleville. Materiaalit pohjautuvat tutkittuun imetystietoon ja ne ovat terveydenhuollon ammattilaisten tarkistamia.

Tietoa imetyksestä

Tarvitsetko apua?

Kun tarvitset apua imetyksessä, imetystukiäidit ovat tukenasi. Koulutetut imetystukiäidit  antavat vertaistukea verkossa, puhelimessa ja eri puolella Suomea kokoontuvissa imetystukiryhmissä. Voit ottaa yhteyttä missä tahansa imetyksen vaiheessa tai jo odotusaikana. Tuki on luottamuksellista ja maksutonta.

Tietoa imetyksen tueksi

Odottajan opas:

Runsas tietopaketti imetyksestä syntymän hetkestä aina vauvan ensipäiviin asti

Rinnanmitalla Blogi

Erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään

Rinnan mitalla esittelee erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään. Kirjoittajina vierailevat imetyksen tukemisen parissa työskentelevät ammattilaiset, vapaaehtoiset imetystukiäidit sekä imettävät perheet.

Sateenkaariperheet

Imetys sateenkaariperheessä

Tervetuloa näkemään imetys kaikissa sateenkaaren väreissä! Tältä sivustolta voit lukea imetyksen monista muodoista erilaisissa sateenkaariperheissä sekä perustietoa maidonerityksen käynnistämisestä, täysimetyksestä ja osittaisimetyksestä sekä sateenkaariperheissä usein tutuiksi tulevista imetyksen apuvälineistä. 

Tietoa imetyksen tueksi

Nelikuisen yöhulinat

Miksi aikaisemmin hyvin yönsä nukkunut vauva alkaakin 3-5 kuukauden iässä heräillä tiheästi ja vaatia rintaa? Eikö maito enää riitä?