Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmät palaavat pikku hiljaa tauolta syksyksi. Kaikki ryhmät eivät kuitenkaan vielä käynnisty syksyn 2020 aikana.
Ryhmien lisäksi järjestämme Imetystreffejä verkossa, lue lisää täältä!
Haluamme huolehtia sekä vapaaehtoisten imetystukiäitien että imetystukiryhmässä kävijöiden terveydestä. Tulethan imetystukiryhmään ainoastaan oireettomana, pese kätesi, kun saavut ryhmään ja käytät tarvittaessa käsidesiä. Muistetaan turvavälit niin kävijöiden kuin tukiäitien kesken. 

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.


Huittinen

Näytä lisätiedot

Huittisten imetystukiryhmä kokoontuu väliaikaisesti, remontista johtuen, Huittisten kirjaston tallin tiloissa (Lauttakylänkatu 26) joka kuun viimeinen torstai klo 10-12. Joulu- ja helmikuussa poikkeukset jolloin kokoonnutaan viikkoa aiemmin kuin yleensä.

Ryhmässä saat halutessasi apua, vinkkejä ja vertaistukea imetykseen. Voit myös tulla, vaikka imetyksessä ei olisikaan ongelmia. Myös isommat lapset ovat tervetulleita!

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta huittinen(at)imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

27.08.24.09.29.10.26.11.17.12.
28.01.18.02.25.03.29.04.27.05.

Hämeenlinna

Näytä lisätiedot

Hämeenlinnan imetystukiäidit ovat tavattavissa MLL Hämeenlinnan yhdistyksen perhekeskus Malliksella (Turuntie 24 A 10) joka kuukauden toinen tiistai klo 17:30-19:30.

Tule tapaamaan muita lapsiperheitä, kertomaan ja kuulemaan ajatuksia sekä kokemuksia kaikesta imetykseen liittyvästä. Paikalla on aina koulutettuja imetystukiäitejä, joiden kanssa voit keskustella myös kahden kesken. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan. Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Hämeenlinnan imetystukiäiteihin saat yhteyden osoitteesta hameenlinna (at) imetys.fi

Hämeenlinnan imetysryhmän tapahtumia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

08.09.13.10.10.11.08.12.

Ilmajoki

Näytä lisätiedot

Syksyn maitokahvilat pyörähtävät taas käyntiin. Kokoonnumme kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 13.-15.30 MLL Perhetalo Aurinkoisessa (Könnintie 27 B, 60800 Ilmajoki). Mukaan voit tulla imetyksen kaikissa vaihessa ja jo odotusaikana. Puoliso, vauvan isommat sisarukset tai muut läheisesi ovat myös tervetulleita.

Paikalla Imetyksen tuki ry:n koulutettuja imetystukiäitejä, joilta on mahdollista saada myös henkilökohtaista tukea imetykseen.

Kokoontumisten teemat ja muutakin lisätietoa löydät  Facebookissa.

Tervetuloa juttelemaan imetykseen liittyvistä aiheista!

 

 

01.09.06.10.03.11.

Kuusamo

Näytä lisätiedot

Imetyksen vertaistukiryhmä, jonne ovat kaikki tervetulleita! Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki äidit, heidän läheisensä, vauvat, sekä isommat lapset. Tule hakemaan apua imetykseen, juttelemaan imetyksestä, tai ihan vain nauttimaan muiden seurasta, sekä juomaan kuppi kahvia tai teetä.

Kaikille avoin ryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen torstai Klo 17 – 18:30. Nilon kerhopisteelle, Katekeetantie 1 c 14, 93600 Kuusamo. (Rivitalon päätyhuoneisto, jonka seinustalla lukee selkeästi ”Tervetuloa kerhotilaan”.)

Lisäksi imetystukiäiti on tavattavissa avoimessa MLL Perhekahvilassa Porkkapirtin juhlasalissa joka kuukauden kolmas keskiviikko Klo 9:30 – 11:30. Porkkatie 2, 93600 Kuusamo.

Tavoitat imetystukiäidit osoitteesta kuusamo(at)imetys.fi
Ryhmän tapahtumia voi seurata myös Instagramissa: kuusamonimetystukiryhma sekä Facebookissa. 

Lahti, aamupäivän imetystukiryhmä

Näytä lisätiedot

Lahden imetystukiryhmä kokoontuu aamupäivisin joka kuun viimeinen torstai klo 9.30-11.30 Multi-Cultilla (Päijänteenkatu 1). Ryhmää ohjaavat koulutetut vertaistukijat, eli imetystukiäidit.
Jokaiselle kerralle on suunniteltu oma teemansa, mutta aina on aikaa keskustella myös kävijöille ajankohtaisista asioista. Imetystukiryhmään ovat tervetulleita kaikki imetystä suunnittelevat, imettävät, imetyksen jo lopettaneet ja tietenkin tukihenkilöt/läheiset. Vauvat, taaperot ja lapset ovat ehdottoman tervetulleita – tilassa on erillinen leikkihuone ja hyvät keittiötilat.
Tule sellaisena kuin olet, silloin kun sinulle sopii, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Lämpimästi tervetuloa! ❤

Lahden seudun imetystukiäidit tavoitat osoitteesta lahti@imetys.fi
Lahden imetystukiryhmän toimintaa voit seurata Instagramista ja Facebookista.

27.08.24.09.22.10.26.11.

Lahti, iltapäivän imetystukiryhmä

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Lahden iltapäiväryhmään Perhetuvalle (Loviisankatu 14). Kokoonnumme kerran kuussa klo 16.00-18.00. Ryhmä on avoin kaikille ja voit saapua ilman ennakkoilmoittautumista silloin, kun sinulle sopii. Jokaiselle kerralle on oma teemansa, mutta aina on aikaa keskustella osallistujien omista aiheista. Lämpimästi tervetuloa!

Lahden seudun imetystukiäidit tavoitat osoitteesta lahti(at)imetys.fi
Lahden imetystukiryhmän toimintaa voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Lappeenranta

Näytä lisätiedot

MaMa-kahvila on kohtaamispaikka vauvaa odottaville ja vauvaperheille. Tervetuloa juttelemaan, kahvittelemaan, hakemaan apua imetyspulmiin tai saamaan vertaistukea. Voit tulla  Isommat lapset ja puolisot ovat lämpimästi tervetulleita. Kokoonnumme Päiväryhmä Pirpanan tiloissa, Savonkatu 34 Lappeenranta, joka toinen tiistai klo 16:30-18.

Löydät Lappeenrannan Maitokahvilan Facebookista!

Pori

Näytä lisätiedot

Odottajat, imettäjät ja teidän perheenne: Tervetuloa juomaan kupillinen kuumaa ja nauttimaan rennosta vertaistuen ilmapiiristä.
Tapaamme kerran kuussa (vaihtuva päivä) klo 17:30-19. Paikkana Naisten Hyvinvointikeskus Olennainen, os. Uusikoivistontie 40, Pori.
Saa tulla niin imetyspulmien kanssa kuin ilmankin ihan vain juttelemaan toisten perheiden kanssa. Paikalla on aina koulutettu imetystukiäiti, jolta saa tarvittaessa myös kahdenkeskistä tukea imetykseen.

Vauvat sekä tukihenkilöt ovat tervetulleita mukaan ja olemme huomioineet myös isommat lapset leluilla ja väritystehtävillä.
Illoissa on teemat, mutta myös vapaalle keskustelulle löytyy aina tilaa
. Ryhmä löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

13.08.08.09.13.10.13.11.08.12.

Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetystukiryhmään. Imetystukiryhmässä keskustellaan kaikesta imetykseen ja vauvaperhe-elämään liittyvistä kysymyksistä ja ajatuksista. Ryhmään on vapaa pääsy äideillä, odottajilla, vauvoilla, isommilla sisaruksilla sekä perheen tukijoilla. Ryhmä on vapaamuotoinen ja voit tulla ja mennä omien ja vauvan tarpeiden mukaan.  Paikkana on MLL:n perhekahvilan tilat Pirkkakatu 2. Kokoonnumme joka kuukauden 1. maanantai klo 17-19. 

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!

07.09.05.10.02.11.07.12.

Seinäjoki

Näytä lisätiedot

Maitokahvila kokoontuu Seinäjoella tiistaisin kerran kuussa klo 17-19.
Paikkana on tuttu Kivirikko osoitteessa Puskantie 36c, Seinäjoki.

23.6.2020 imetys ja hampaat

Maitokahvilassa keskustellaan ajankohtaisista imetysasioista, vauva- ja lapsiperhearjesta ja tietenkin osallistujien omista imetysmietteistä. Maitokahvilan alussa on lyhyt alustus jostain imetysaiheesta. Ryhmät ovat rentoja tapaamisia, joissa jokainen voi halutessaan kertoa omia imetyskuulumisia sekä saada henkilökohtaista imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Tervetuloa kaikille!

Tukiäidit tavoitat osoitteista seinajoki@imetys.fi

Maitokahvilan sivu  löytyy myös Facebookista.

Tervetuloa kaikille!