Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmät aloittavat taas tapaamiset eri puolella Suomea!

Imetystukiryhmä on odottavien ja imettävien perheiden oma kohtaamispaikka. Ryhmässä voit treffata muita vanhempia, jakaa vauvaelämän ilot ja murheet sekä saada tukea ja apua imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa. Ryhmässä voi käydä kerran tai niin usein kuin itse haluat. 

Ryhmässä jutellaan aina osallistujille ajankohtaisista asioista. Tapaamisella voi myös olla jokin teema, josta jutellaan ainakin hetken aikaa. Imetystukiryhmä on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Osallistujat ovat enimmäkseen imettäviä vanhempia vauvoineen ja taaperoineen. Myös imetetyn lapsesi sisarukset ovat tervetulleita. Voit ottaa mukaan myös puolison tai muun läheisesi. 

Ryhmiä ohjaavat koulutetut imetystukiäidit, joilla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen erilaisista haasteista. He auttavat sinua mielellään kohti toivedesi mukaista imetystä. Tukiäidin kanssa voi myös miettiä, mistä tilanteeseen saisi ammattilaisen apua.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.

Epidemia-aikana on hyvä muistaa:

  • Tule tapaamisiin vain oireettomana, terveiden perheenjäsentesi kanssa. Jos tulet kipeäksi, voit saada tukea Rinnalla-sovelluksen kautta.
  • Pese ja/tai desinfioi kätesi, kun saavut tapaamiseen.
  • Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä, sillä tapaamisissa on pieniä lapsia ja mahdollisesti myös riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Maskeja on tarjolla tapaamisessa.  

Espoo, Espoon keskus

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa imetystukiryhmään!

 Imetystukiäidit ovat tavattavissa Espoon keskuksen ME-talon olohuoneessa. Imetyksestä voi tulla juttelemaan tai kysymään jokainen, jota imetys jollain lailla koskettaa, ja sinua ovat vastassa koulutetut, vapaaehtoiset tukiäidit. Voit tulla tapaamisiin missä vaiheessa imetystä tahansa, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Tukiäidin tunnistaa oranssista kaulanauhasta.

Olemme paikalla 17–18.30, mutta voit tulla piipahtamaan, kun sinulle sopii, tai viihtyä pidempään.

 

Espoon ME-talo sijaitsee osoitteessa Terveyskuja 2B.

 

Ryhmää vetävät koulutetut imetystukiäidit ja se on avoin kaikille, joita imetys koskettaa. Mukaan voit tulla aina silloin kun sinulle itsellesi sopii ja sellaisena kuin olet – ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vauvat, taaperot ja lapset ovat kunniavieraita!

 

Lämpimästi tervetuloa! ❤

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta espoo(at)imetys.fi ja ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

20.04.18.05.15.06.

Helsinki, Tapulikaupunki

Näytä lisätiedot

Tapulin asukastilan imetystukiryhmä on kaikille imettäville ja lasta odottaville suunniteltu tapaamispaikka. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet joko yksin tai vaikka koko perheen kanssa. Ryhmässä voit tavata muita imettäviä vanhempia ja saada tukea imetyksen kaikkiin vaiheisiin koulutetuilta tukiäideiltä.

Ryhmä kokoontuu kuun viimeinen tiistai klo 9:30-11:00 osoitteessa Palokellonkuja 5, 00750 Helsinki

Asukastila sijaitsee lähellä Puistolan asemaa, myös autopaikkoja löytyy lähistöltä hyvin.

Ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

26.04.31.05.

Hämeenlinna

Näytä lisätiedot

Hämeenlinnan imetystukiäidit ovat tavattavissa MLL Hämeenlinnan yhdistyksen perhekeskus Malliksella (Turuntie 24 A 10) joka kuukauden toinen tiistai klo 17:30-19:30. Tule tapaamaan muita lapsiperheitä, kertomaan ja kuulemaan ajatuksia sekä kokemuksia kaikesta imetykseen liittyvästä. Paikalla on aina koulutettuja imetystukiäitejä, joiden kanssa voit keskustella myös kahden kesken. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan. Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Hämeenlinnan imetystukiäiteihin saat yhteyden osoitteesta hameenlinna (at) imetys.fi

Hämeenlinnan imetysryhmän tapahtumia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

Huom! La 11.6.2022 Imetä ulkona -päivän piknik!

 

12.04.10.05.11.06.12.07.09.08.13.09.11.10.08.11.13.12.

Jyväskylä

Näytä lisätiedot

Jyväskylän imetystukiryhmä tarjoaa imetyksen vertaistukea tuki-iltojen, sairaalavierailujen ja imetystä julkituovien tempausten avulla. Imetystuki-iltoihin ovat tervetulleita kaikki äidit, odottajat ja vanhemmat, joita imetys koskettaa – vauvat ovat kunniavieraita. Illan aiheen ohella on aina aikaa myös muille, osallistujille ajankohtaisille aiheille. Paikalla koulutettuja imetyksen vertaistukiäitejä.

Imetystuki-iltoja järjestetään joka toinen tiistai klo 17.30-19.30 Perhekeskus Tourutuvan tiloissa. Osoite: Tourukatu 25 D 49, 40100 Jyväskylä

Ryhmän sivu löytyy myös Facebookista  ja Instagramista.

15.03.29.03.12.04.26.04.10.05.24.05.07.06.

Pori

Näytä lisätiedot

Kaipaatko tukea tai pohdittaako muuten jokin imetykseen liittyvä sinua tällä hetkellä?  Tule mukaan tuki-iltaamme! Paikalla on koulutettuja imetystukiäitejä, joilta saa tarvittaessa myös kahdenkeskistä tukea imetykseen.

Ryhmä kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 17.30-19 Hyvinvointikeskus Olennaisessa, Uusikoivistontie 40.

Tapaamiset tiistaisin:

12.4.2022

10.5.2022

Kesäkuussa järjestetään imetyspiknik 11.6.2022, josta lisätietoa lähempänä.

Imetystukiryhmä on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka. Ryhmässä voit treffata muita vanhempia, jakaa vauvaelämän ilot ja murheet sekä saada tukea ja apua imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa! Sinua ovat vastassa koulutetut, vapaaehtoiset tukiäidit, jotka tunnistat oranssista avainkaulanauhasta.

Vauvat ovat ryhmän kunniavieraita ja myös isommat sisarukset, puolisot tai läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita.

Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tulethan mukaan vain terveenä!

Ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookista ja Instagramista.

12.04.10.05.11.06.

Seinäjoki

Näytä lisätiedot

Maitokahvila kokoontuu Seinäjoella maanantaisin kerran kuussa, 16.5. ja 13.6. klo 17-18.30.

Paikkana on Perhetalo Kivirikko osoitteessa Puskantie 36c, Seinäjoki.

16.5.2022 Rintaraivarit ja lakkoilu
13.6.2022 Imetys ja töihin paluu

Maitokahvilassa keskustellaan ajankohtaisista imetysasioista, vauva- ja lapsiperhearjesta ja tietenkin osallistujien omista imetysmietteistä. Maitokahvilan alussa on lyhyt alustus jostain imetysaiheesta. Ryhmät ovat rentoja tapaamisia, joissa jokainen voi halutessaan kertoa omia imetyskuulumisia sekä saada henkilökohtaista imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Tervetuloa kaikille!

Tukiäidit tavoitat osoitteista seinajoki@imetys.fi

Maitokahvilan sivu  löytyy myös Facebookista.

Tervetuloa kaikille!

16.05.13.06.

Turku, Tyttöjen Talo

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa mukaan tapaamaan muita äitejä ja vauvoja ja kuulemaan lisää Imetyksen tuki ry:n toiminnasta sekä keskustelemaan imetykseen liittyvistä iloista ja haasteista koulutettujen vapaaehtoisten vertaistukiäitien kanssa. Mahdollisuus myös keskusteluun kahden kesken liittyen omiin imetyshuoliin. Keskustelun lomassa tarjolla myös pientä syötävää ja kuppi kuumaa äideille sekä oman lounaan lämmitysmahdollisuus. 🙂 

 

Kokoonnumme Turun Tyttöjen Talon tiloissa tiistaisin klo 11-13 juhannukseen asti.

Osoite Yliopistonkatu 26 B, 2 krs. (Käynti kävelykadulta Subwayn viereinen ovi ja toisella puolella taloa myös automaattiovi.)

 

03.05.10.05.17.05.24.05.31.05.07.06.14.06.21.06.