Imetystukiryhmät (tauolla)

Kaikki imetystukiryhmien tapaamiset ja tukiäitien perhekerhovierailut ovat tauolla toistaiseksi.
Ryhmien sijaan järjestämme verkossa Imetystreffejä, lue lisää täältä!
Kahdenkeskistä tukea saat ImetysChatista ja Imetystukipuhelimesta.

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.


Akaa, Toijala

Näytä lisätiedot

Toijalan imetystukiryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko klo 10-12 Kulttuuritalo Laaksolassa osoitteessa Ryödintie 2. Äidit tukijoukkoineen; olette tervetulleita keskustelemaan, pohtimaan, purkamaan, itkemään, nauramaan, kysymään, tai ihan vain kahville!

Tarjolla kahvia, teetä, tukea ja tsemppiä imetykseen, rentoa tunnelmaa ja kuuntelevaa korvaa. Tervetuloa leikkiseuraksi ja kahvittelemaan! Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös lämpimästi tervetulleita paikalle.

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta akaa(at)imetys.fi

Espoo, Kalajärvi

Näytä lisätiedot

Imetystukiryhmä kokoontuu Hiirisuon asukaspuiston tiloissa Espoossa lähellä Vantaan rajaa (Pohjoisentie 1, 02970 Espoo). Puistolla on oma parkkipaikka ja sinne pääsee myös julkisilla. Paikalla on aina koulutettu tukiäiti jolta voi kysyä neuvoa imetyspulmiin. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki joita imetykseen liittyvät asiat kiinnostavat ja mukaan sopii tulla ilman pulmiakin, viettämään aikaa ja viihtymään. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Myös isommat lapset ovat tervetulleita ja heille löytyy asukaspuiston tiloista monenlaista puuhaa.

Kevään 2020 tapaamiskerrat ovat tiistaisin klo 9:30-11. Lämpimästi tervetuloa!

Espoon imetystukiryhmien sivun löydät Facebookista.

 

 

Espoo, Kauklahti

Näytä lisätiedot

Imetystukiäiti on tavattavissa MLL:n perhekahvilassa Palttinan asukaspuistossa Kauklahdessa. MLL tarjoaa pientä aamupalaa ja joskus myös muuta ohjelmaa, ja perhekahvilassa viihtyvät niin vauvat kuin isommatkin lapset. Imetyksestä voi tulla juttelemaan tai kysymään jokainen, jota imetys jollakin lailla koskettaa , ja sinua on vastassa koulutettu vapaaehtoinen imetystukiäiti. Voit tulla tapaamisiin missä vaiheessa imetystä tahansa, eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita. Tukiäidin tunnistaa oranssista kaulanauhasta.

Asukaspuisto sijaitsee osoitteessa Tegelhagen 4. Asukaspuiston vieressä on joitakin parkkipaikkoja.

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta espoo(at)imetys.fi ja ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Espoo, Matinkylä

Näytä lisätiedot

Tervetuloa mukaan kaikki, joita imetys jollain tavalla koskettaa. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Tukea saa joka kerralla myös ruotsiksi! Ryhmä kokoontuu Iso Omenan neuvolassa ryhmähuone Kaislassa syksyn 2019 aikana perjantaisin 17.30-19. Ryhmään voi tulla missä vaiheessa imetystä tahansa eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita.

Keväällä 2020 ryhmän kokoontumispäivä on keskiviikkona 17.30-19.

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta espoo(at)imetys.fi ja ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Amningsstödgruppen i Mattby bjuder på kamratstöd för alla som berörs av amningen och du kan diskutera i förtroende om alla amningsrelaterade ämnen tillsammans med en utbildad stödmamma. I gruppen får du även stöd om du har problem med amningen.

Vi träffas på rådgivningen i Iso Omena i grupprummet Kaisla under hösten 2019 två fredagar kl. 17.30-19. Våren 2020 träffas vi en gång i månaden på onsdag kl. 17.30-19. Gruppen är tvåspråkig och vi stöder varje gång på svenska och finska!
Amningsstödmammorna når du på adressen espoo(at)imetys.fi och du kan följa med gruppens verksamhet på Facebook.

Espoo, Tapiola

Näytä lisätiedot

Tapiolan imetystukiryhmä kokoontuu maanantaisin klo 17-19 asukaspuiston tiloissa. Lämpimästi tervetuloa Tapiolan imetystukiryhmän tapaamiseen kaikki, joita imetys jollain tavalla koskettaa. Puolisot ja isommat sisarukset ovat myös tervetulleita. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Kokoonnumme Tapiolan asukaspuiston sisätiloissa (Louhenkuja 4, 02130 Espoo). Tervetuloa! 

Espoon imetystukiryhmien sivun löydät Facebookista.

Helsinki, Huopalahti

Näytä lisätiedot

Helsingin imetystukikahvilan tapaamiset järjestetään kerran kuussa keskiviikkoaamuisin klo 9:30-11. Tapaamme Cafe Torpetissa osoitteessa Kauppalantie 48, aivan Huopalahden juna-aseman vieressä. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki odottavat ja imettävät äidit lapsineen sekä puolisot ja perheen läheiset. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Kahvilassa on hoitopöytä sekä leikkinurkkaus isommille sisaruksille. Lastenvaunut saa ikkunan taakse näköetäisyydelle parkkiin. Halutessasi voit ostaa kahvilasta leivonnaisia, sämpylää tai lounaskeittoa.

Löydät meidät myös Facebookista!

Helsinki, International group in Töölö

Näytä lisätiedot

Helsinki International Breastfeeding support group meets at House of Midwives, near Helsinki centrum. The address is Kajanuksenkatu 4. Meetings are once a month on thursday mornings at 10-12am. If you are a nursing or a pregnant mother and you have questions about breastfeeding or want to meet others in the same life situation you are warmly welcome to the meetings. No advance registration needed. No admission fee.

You can find more information from Facebook.

Helsinki, Itäkeskus

Näytä lisätiedot

Itäkeskuksen imetystukiryhmä tapaa kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17.30-19.00. Tapaamme Itäkadun perhekeskuksen aulan leikkipaikalla, sisäänkäynti Tallinnanaukio 1. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki odottavat ja imettävät äidit lapsineen sekä puolisot ja perheen läheiset. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit, jotka tarjoavat tukea, neuvoja ja vinkkejä imetyksen pulmiin imetyksen eri vaiheissa. Paikalla voidaan keskustella ja jakaa ajatuksia vertaisten kesken ryhmässä ja mahdollista on jutella myös kahden kesken tukiäidin kanssa. Tapaamiseen voi tulla myös jo raskauden aikana ja jutella odotuksista, toiveista tai muuten vain ajatuksista imetykseen liittyen. Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös tervetulleita mukaan tapaamiseen.

Facebookissa meidät löytää nimellä Itäkeskuksen imetystukiryhmä

 

Helsinki, Oulunkylä

Näytä lisätiedot

Oulunkylän imetystukiryhmä tapaa kerran kuussa maanantaina klo 17.30-19.00 Mäkitorpan leikkipuistossa, Mäkitorpantie 42-44. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki odottavat ja imettävät äidit lapsineen sekä puolisot ja perheen läheiset. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit.

 

Ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.

Helsinki, Töölö

Näytä lisätiedot

Tervetuloa kaikki imettävät ja vauvaa odottavat äidit tukijoukkoineen! Kokoonnumme kerran kuussa maanantaisin klo 11-13 Kätilötalolla, Kajanuksenkatu 4 (käynti talon sisäpihan puolelta). Mukaan voi tulla viettämään aikaa mukavassa seurassa, juomaan kupposen kuumaa, jakamaan imetykseen ja vauvaperhearkeen liittyviä asioita tai saamaan tukea imetyksen haastaviin tilanteisiin.

Löydät meidät myös Facebookista.

Helsinki, Väntans Café

Näytä lisätiedot

Folkhälsans Väntans café är en mötesplats som riktar sig till dig som väntar barn eller som nyss har blivit förälder. Caféet är öppet på onsdagar kl. 16 – 18 på LillaLuckan, Georgsgatan 27 i andra våningen. På caféet diskuterar vi graviditet, förlossning, amning, spädbarnstid och föräldraskap. Amningsstödmammorna besöker caféet två gånger under våren 2020. Vi bjuder på kaffe, te och något smått att äta till föräldrarna. Varmt välkommen med!

Folkhälsanin Odotusten kahvila on kohtaamispaikka vauvaa odottaville tai juuri vauvansa saaneille perheille. Kahvilassa tapaat Folkhälsanin asiantuntijoita joiden kanssa voit jutella raskauteen, synnytykseen ja imetykseen liittyvistä asioista. Imetyksen tuki ry:n tukiäidit vierailevat kahvilassa kaksi kertaa keväällä 2020. Kahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 16 – 18 LillaLuckanin tiloissa, Yrjönkatu 27.
Esitelmät pidetään aina ruotsin kielellä mutta osallistujat voivat puhua myös suomea ja englantia.

Väntans Cafen ryhmän löydät Facebookista.

 

Huittinen

Näytä lisätiedot

Huittisten imetystukiryhmä kokoontuu Huittisten nuorisoklubilla (Koulukatu 1) klo 10-12. Ryhmässä saat halutessasi apua, vinkkejä ja vertaistukea imetykseen. Voit myös tulla, vaikka imetyksessä ei olisikaan ongelmia. Myös isommat lapset ovat tervetulleita!

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta huittinen(at)imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

Hämeenlinna

Näytä lisätiedot

Hämeenlinnan imetystukiäidit ovat tavattavissa MLL Hämeenlinnan yhdistyksen perhekeskus Malliksella (Turuntie 24 A 10) joka kuukauden toinen tiistai klo 17:30-19:30.

Tule tapaamaan muita lapsiperheitä, kertomaan ja kuulemaan ajatuksia sekä kokemuksia kaikesta imetykseen liittyvästä. Paikalla on aina koulutettuja imetystukiäitejä, joiden kanssa voit keskustella myös kahden kesken. Voit tulla ja lähteä oman aikataulusi mukaan. Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Hämeenlinnan imetystukiäiteihin saat yhteyden osoitteesta hameenlinna (at) imetys.fi

Hämeenlinnan imetysryhmän tapahtumia voit seurata Facebookissa ja Instagramissa.

11.08.

Iisalmi

Näytä lisätiedot


Tervetuloa mukaan Iisalmen maitokahvilaan. Olet tervetullut olitpa raskaana, jo imettävä, osittaisimettäjä, imetystään lopetteleva tai muuten vaan aiheesta kiinnostunut.
Kahvitarjoilu. Lapset ja puolisot ovat myös tervetulleita mukaan.

Paikalla koulutetut imetystukiäidit, jotka antavat tukea imetykseen
liittyvissä kysymyksissä.

Aika: Kerran kuussa maanantaisin klo 18-19.30
Paikka: Perheentalo, Pohjolankatu 6 L 6, käynti citykäytävältä.

Iisalmen tukiäidit tavoittaa sähköpostista: iisalmi@imetys.fi

Ryhmän tapahtumia voi seurata myös Facebookissa.

Ilmajoki

Näytä lisätiedot

Ilmajoen imetystukiryhmä kokoontuu MLL Perhetalo Aurinkoisessa, Könnintie 27 B. Alkuvuoden maitokahvilat ovat ti 28.1. klo 13.30-15 (kiinteiden aloitus) ja to 20.2. klo 10-12 (imetys yöaikaan). Olet lämpimästi tervetullut imetyksen vaiheesta ja ruokintatavasta riippumatta! Lisäksi järjestämme Odottajien illan 30.1. klo 18-20. Lisätietoa  Facebookissa.

Tervetuloa juttelemaan imetykseen liittyvistä aiheista!

 

 

Juva

Näytä lisätiedot

Imetystukiäiti tavattavissa satunnaisesti MLL:n Perhekahvilassa Toimintatalolla. Ota yhteyttä juva@imetys.fi, jos olet paikkakunnallasi imetystukea vailla. 

Jyväskylä

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Jyväskylän imetystukiryhmään. Iltoihin ovat tervetulleita kaikki äidit, odottajat, vanhemmat, joita imetys koskee – vauvat ovat kunniavieraita. Illan aiheen ohella on aina aikaa myös muille, osallistujille ajankohtaisille aiheille. Paikalla koulutettuja imetyksen vertaistukiäitejä. Kokoonnumme Tourutuvalla (Tourukatu 25 D) parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30-19.30.

14.1. Imetyksen sopiva kesto
28.1. Imetys riekkumis- ja hulinavaiheissa
11.2. Imetetyn vauvan vatsavaivat (mukana Salla Joutsen)
25.2. Vastasyntyneen imetys ja maidonnousu
10.3. Imetys ja parisuhde (mukana Kaija-Leena Kaijaluoto)
24.3. Imetys sattuu – mikä avuksi?
7.4. Imetys ja kiinteisiin ruokiin tutustuminen
21.4. Imetys useamman lapsen perheessä
5.5. Sukulaisten hyvää tarkoittavat imetysneuvot
19.5. Imettäjän ergonomia ja kehonhuolto
(mukana Tiina Murdoch)

Tourutuvalla lastenvaunut tulee jättää takapihalle.

Ryhmän sivu löytyy myös Facebookista  ja meillä on myös oma Facebook-ryhmä.

Kajaani

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Kajaanin Imetystukiryhmään Perhekeskukselle osoitteeseen Koivukoskenkatu 14 5. Krs. Imetystukiryhmään ovat tervetulleita niin vauvaa odottavat kuin imetyksen eri vaiheissa olevat imettävät. Puolisot, perheen tukihenkilöt sekä isommat sisarukset ovat myös tervetulleita.
Kokoonnumme kerran kuukaudessa, maanantaisin klo 17.30-19

Lue lisää FB-sivultamme.

17.08.21.09.19.10.16.11.14.12.

Kangasala

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Kangasalan imetystuki-iltoihin joka kuukauden toinen tiistai klo 17-18.30. Kokoonnumme Pikkolan päiväkodilla, osoitteessa Riihikuja 5. Sisäänkäynti Hiirenkorvien ovesta.
Autolla tullessa, aja Riihitietä joka jatkuu Riihikujana tien päähän, Pikkolan päiväkodin parkkipaikalle. Kävele porteista päiväkodin pihan poikki kohti korkeaa ”savupiippua”. Poistu seuraavista porteista ja kulman takaa löydät Hiirenkorvien oven!

Aiheemme ryhmistä löydät Facebookista.

Keskustelemme myös muista osallistujia kiinnostavista aiheista. Olet lämpimästi tervetullut vaikka koko perheen voimin, vauvat ja lapset ovat meille kunniavieraita. Tilasta löytyy leluja ja mahdollisuus lämmittää ruokaa. Tarjolla pientä purtavaa sekä teetä ja kahvia.

Lämpimästi tervetuloa,
Kangasalan imetystukiäidit

Tukiäidit tavoitat osoitteesta kangasala(at)imetys.fi ja löydät ryhmän myös !

09.06.

Kerava

Näytä lisätiedot

Keravan imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville perheille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella kaikesta imetykseen liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vauvat ovat ryhmässä kunniavieraita.

Keravan imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa aamupäivisin, joka kuun viimeinen tiista klo 9.30-10.30 Keravan kirjaston yläkerrassa Me-talossa.
Odotamme innolla vilkasta keskustelua ja mukavaa hetkeä yhdessä Me-talon tiloissa.
Tervetuloa mukaan vaikka kaverin kanssa.

 

Kittilä

Näytä lisätiedot

Kittilän imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin Pappilassa osoitteessa Valtatie 100B klo 16:30 – 18:00. Jutellaan imetyksestä ja sen mahdollisista haasteista osallistujien toiveiden mukaan. Aina on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun tukiäidin kanssa. Tapaamisissa mehu ja keksitarjoilu, tervetuloa mukaan!

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta kittila@imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

Kiuruvesi

Näytä lisätiedot

Kiuruveden imetystukiryhmä tapaa kuukausittain. Tapaamisissa keskustelemme imetyksestä vapaasti, mutta paneudumme myös osallistujille ajankohtaisiin aiheisiin.

Imetystukiryhmän sijainti ja tapaamisajat voivat vaihdella, ne selviävät parhaiten Facebook-sivuiltamme.

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta kiuruvesi (at) imetys.fi

Koillis-Savon imetystukiryhmä

Näytä lisätiedot

Kaipaatko vertaistukea tai neuvoja missä vain imetyksen vaiheessa? Haluatko muuten vaan rupatella imetysasioista? Koillis-Savossa on imetystukea saatavilla seuraavanlaisesti syksyn 2019 aikana:

Juankoski:
Tervetuloa tapaamaan koulutettuja imetystukiäitejä la 2.11. klo 10-13 Juankoskelle MLL:n Junnufest-tapahtumaan Ruukinkoululle (Juankoskentie 24). Tarjolla pientä purtavaa ja monipuolista imetysaiheista materiaalia.

Riistavesi:
Tervetuloa tapaamaan koulutettuja imetystukiäitejä su 17.11. klo 11-13 Riistaveden nuorisotila Kormulle (Koulutie 12).
Pidämme tapaamisen yhteistyössä Kuopion alueen kantoliinatoiminnan kanssa. Ruoka- ja juomatarjoilu kaikille osallistujille.
Lisätietoa tapahtumista löydät Facebookista.

Kokkola

Näytä lisätiedot

Kokkolan imetystukiryhmä kokoontuu SILTA-yhteisöklubilla, osoitteessa Rantakatu 6. Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen liittyvistä asioista.
Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot sekä isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Paikalle voit tulla milloin vain klo. 18-19 välisenä aikana.

Ryhmää ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista

Kokkolan imetystukiäidit tavoittaa Kokkolan imetystukiryhmän Facebook-sivulta. Emme anna tukea yksityisviestillä FB:n kautta. Kahdenkeskistä verkkotukea saat chatissa osoitteesta imetys.fi

Kotka

Näytä lisätiedot

Tervetuloa viettämään iltaa imetysasioiden parissa! Imetystukiryhmä kokoontuu Karhulan perhekeskuksen kohtaamispaikassa, osoitteessa Karjalantie 10-12. Sisäänkäynti katutasosta. Auton voi jättää kadun varteen tai esimerkiksi parkkipaikalle, jonne pääsee Sammonkadun puolelta.

Tukiryhmä kokoontuu kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 17.30-19.00. Tila on lapsiystävällinen, joten sinne voi ottaa mukaan perheen pienimmät ja isommatkin.

Kotkan imetystukiryhmä on Imetyksen tuki ry:n vertaistukiryhmä. Tarjoamme tukea ja tietoa vertaistukihengessä ja autamme sinua tekemään imetyskokemuksestasi sinun ja lapsesi kaltaisen. Ryhmää ohjaavat koulutetut tukiäidit, joilla on omakohtaista ja opiskelemalla hankittua tietoa imetyksestä ja sen erityiskysymyksistä.

Tapaamisten välillä tukiäidit tavoittaa sähköpostilla kotka(at)imetys.fi ja Facebookin kautta. Älä epäroi ottaa yhteyttä!

Kouvola

Näytä lisätiedot

Keltakankaan vertaistukiryhmään ovat tervetulleita kaikki imetyksestä kiinnostuneet keskustelemaan tai hakemaan vinkkejä ja apua imetykseen liittyviin ongelmiin. Myös kaikenikäiset lapset ovat tervetulleita ja isommille lapsille löytyy leluja. Ryhmän vetäjinä toimivat Imetyksen tuki ry:n kouluttamat tukiäidit.

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa perjantaiaamupäivisin klo 10-11.30 Keltakankaan perhekeskuksen yhteisötilassa, pihasta katsottuna oikeanpuoleisessa rakennuksessa. Osoite on Keltakankaantie 8.

Seuraa Kouvolan imetystukiryhmää Facebookissa ja Instagramissa.

Yhteyden paikallisiin tukiäiteihin saat myös kouvola@imetys.fi

 

Kouvola, Odottavien olohuone

Näytä lisätiedot

Kouvolan imetystukiryhmä järjestää yhteistyössä Kymsoten, Kouvolan avoimen varhaiskasvatuksen ja Kymenlaakson ensi- ja turvakotiyhdistys Ry:n kanssa Odottavien olohuoneen NuPa-talolla osoitteessa Kouvolankatu 28 (käynti sisäpihan D-ovesta, tapaamme yläkerrassa iltakertoina). Odottavien olohuone kokoontuu maanantaisin.

Imetysteemalla on seuraavat iltakerrat: 27.1., 2.3., 30.3. ja 4.5. klo 17-18.30. Odottavien Olkkariin olet tervetullut vauvaa odottavana tai vastasyntyneen vauvan kanssa. Myös isommat lapset ja tukihenkilöt ovat lämpimästi tervetulleita.

Imetystukiäidit tavoitat myös Facebookista  ja sähköpostitse osoitteesta imetyskouvola(at)gmail.com

Kristiinankaupunki

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetyskahvilaan 20.01. sekä 16.03. Kristiinankaupungin perhekeskukseen sairaalanmäelle kello 10-12! Tapaamiset järjestetään osana Folkhälsanin perhekahvilatoimintaa ja paikalle ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet ja alle esikouluikäiset lapset. Tule juomaan kuppi kahvia, tutustumaan uusiin ihmisiin ja keskustelemaan avoimesti kaikesta imetykseen liittyvästä!
Imetystukiäiti päivystää perhekahvilassa myös useimpina muina maanantaipäivinä samaan kellonaikaan.
Kristiinankaupungin tukiäidin tavoitat osoitteesta kristiinankaupunki (at) imetys.fi

Kristiinankaupungin tukiäidin tavoitat osoitteesta kristiinankaupunki (at) imetys.fi

Kuhmo

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Kuhmon imetystukiryhmään. Imetystukiryhmään olet tervetullut missä imetyksen vaiheessa tahansa, saat kysymykset mieltä askarruttaviin kysymyksiin koulutetulta imetystukiäidiltä. Isommat sisarukset, puolisot ja perheen tukihenkilöt ovat myös tervetulleita tapaamisiin.
KE 29.1. 2020 klo 9.30-11.30 (MLL perhekahvilan yhteydessä, nuorisotila Yläkerta. Osoite on Könninmäentie 7)
TO 27.2. Neuvolan aulatila klo 17-18.15
KE 8.4. Klo 9.30-11.30 (MLL perhekahvilan yhteydessä, nuorisotila yläkerta)
TO 14.5. Neuvolan aulatila klo 17-18.15

 

 

Kuopio

Näytä lisätiedot

Kuopion maitokahvila – Tukea imetyksen kaikkiin vaiheisiin!

Kuopiossa imetyksen tuen toiminta pyörähtää jälleen käyntiin säännöllisesti. Tapaamispaikkana on Kuopion Perheentalo, osoitteessa Lapinlinnankatu 14. Oli murhe tai ilo pieni tai suuri, tervetuloa mukaan! Vauvat voivat olla ryhmässä mukana ja isommille lapsille löytyy tilasta leluja ja tekemistä.

Lisätietoa löydät ryhmän Facebook-sivulta.

Ota yhteyttä tukiäiteihin kuopio (at) imetys.fi

Kuusamo

Näytä lisätiedot

Imetyksen vertaistukiryhmä, jonne ovat kaikki tervetulleita! Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki äidit, heidän läheisensä, vauvat, sekä isommat lapset. Tule hakemaan apua imetykseen, juttelemaan imetyksestä, tai ihan vain nauttimaan muiden seurasta, sekä juomaan kuppi kahvia tai teetä.

Kaikille avoin ryhmä kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen torstai Klo 17 – 18:30. Nilon kerhopisteelle, Katekeetantie 1 c 14, 93600 Kuusamo. (Rivitalon päätyhuoneisto, jonka seinustalla lukee selkeästi ”Tervetuloa kerhotilaan”.)

Lisäksi imetystukiäiti on tavattavissa avoimessa MLL Perhekahvilassa Porkkapirtin juhlasalissa joka kuukauden kolmas keskiviikko Klo 9:30 – 11:30. Porkkatie 2, 93600 Kuusamo.

Tavoitat imetystukiäidit osoitteesta kuusamo(at)imetys.fi
Ryhmän tapahtumia voi seurata myös Instagramissa: kuusamonimetystukiryhma sekä Facebookissa. 

Lahti, aamupäivän imetystukiryhmä

Näytä lisätiedot

Lahden aamupäiväryhmä kokoontuu kuukauden neljäs torstai MultiCultilla (Päijänteenkatu 1) klo 9.30-11.30.
Jokaiselle kerralle on suunniteltu teema, mutta aikaa on myös kävijöiden omille aiheille. Tule sellaisena kuin olet, silloin kun sinulle sopii – ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Tilaan on esteetön kulku, lapsille on leikkihuone ja keittiö on hyvin varusteltu. Lämpimästi tervetuloa! ❤

Lahden seudun imetystukiäidit tavoitat osoitteesta lahti@imetys.fi
Lahden imetystukiryhmän toimintaa voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Lahti, iltapäivän imetystukiryhmä

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Lahden iltapäiväryhmään Perhetuvalle (Loviisankatu 14). Kokoonnumme kerran kuussa klo 16.00-18.00. Ryhmä on avoin kaikille ja voit saapua ilman ennakkoilmoittautumista silloin, kun sinulle sopii. Jokaiselle kerralle on oma teemansa, mutta aina on aikaa keskustella osallistujien omista aiheista. Lämpimästi tervetuloa!

Lahden seudun imetystukiäidit tavoitat osoitteesta lahti(at)imetys.fi
Lahden imetystukiryhmän toimintaa voit seurata Instagramista ja Facebookista.

Lappeenranta

Näytä lisätiedot

MaMa-kahvila on kohtaamispaikka vauvaa odottaville ja vauvaperheille. Tervetuloa juttelemaan, kahvittelemaan, hakemaan apua imetyspulmiin tai saamaan vertaistukea. Voit tulla  Isommat lapset ja puolisot ovat lämpimästi tervetulleita. Kokoonnumme Päiväryhmä Pirpanan tiloissa, Savonkatu 34 Lappeenranta, joka toinen tiistai klo 16:30-18.

Löydät Lappeenrannan Maitokahvilan Facebookista!

Mikkeli

Näytä lisätiedot

Imetystukiryhmään ovat tervetulleita odottavat ja imettävät äidit puolisoineen, tukihenkilöineen sekä lapsineen. Tukiryhmässä on mahdollisuus tarvittaessa keskustella tukiäidin kanssa myös kahden kesken. Teemat ovat suuntaa-antavia ja keskustelemaan voi aina tulla myös muista imetystä koskevista aiheista. Tapaamispäivä on keskiviikko klo 17-19. (paitsi 25.03 ja 20.05 klo 13-15). Osoite Perhekahvila Kotilo, Maaherrankatu 36.

Tervetuloa!

Tukiäidit tavoitat osoitteesta mikkeli(at)imetys.fi ja ryhmä löytyy myös Facebookista!

Nokia

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Nokian imetystuki-iltaan. Kokoonnumme joka kuukauden kolmas keskiviikko MLL:n avoimen päiväkodin Tuutikin tiloissa (Alinenkatu 41). Ovet aukeavat klo 16.30, varsinainen ryhmän kokoontuminen on klo 17-18.30. Tarjolla kahvia/teetä/mehua ja pientä kastettavaa. Käytössä myös mikro. Tervetulleita ovat kaikki raskaana olevat, imettävät, tukihenkilöt sekä vauvat ja isommatkin lapset.

Syksyn kokoontumisiltojen teemat ovat 18.9 imetyksen ensihetket, 16.10 osittaisimetys, 20.11 imetyspettymys ja 18.12 taaperoimetys. Keskustelemme toki muistakin läsnäolijoiden nostamista imetysaiheista.

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta nokia(at)imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

Nurmijärvi

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Nurmijärven imetystukiryhmään!

Tarjolla lämminhenkistä vertaistukea joka toinen Maanantai klo 15.30-17. Kokoonnumme Maaniitun leikkipuistossa, osoitteessa Väinöläntie 4, 01900 Nurmijärvi.

Imetystukiryhmään voit tulla missä vaiheessa imetystä tahansa, myös odottajat ovat tervetulleita sekä jo imetyksensä päättäneet. Isommat sisarukset voivat tulla myös, myös puolisot, tukihenkilöt ja isovanhemmat voivat tulla mukaan.

Oulu

Näytä lisätiedot

Kontinkankaan imetystukiryhmä kokoontuu joka kuukauden toinen keskiviikko klo 16-17.30 Kontinkankaan perhekeskuksessa osoitteessa Kajaanintie 46 B, 90220 Oulu.

Perhekeskukseen suositellaan kulkua Kiviharjunlenkin puoleiselta sisäänkäynniltä, jossa on lastenvaunuille sopiva ramppi. Rakennuksen toinen sisäänkäynti on Kontinkankaan hyvinvointikeskuksen pääovelle johtavan tien varressa. Kokoonnumme kellarikerroksessa (A-siivessä), jonne löydät opastuksen neuvolan aulasta, tiloihin pääsee myös hissillä.

Imetystukiryhmässä keskustellaan rennossa ilmapiirissa erilaisista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä aiheista, keskustelemme mielellään myös kävijöiden ajankohtaisista aiheista.

Oulun imetystukiäidit tavoitat sähköpostitse oulu@imetys.fi, Facebookista sekä Instagramista.

 

 

 

Pori

Näytä lisätiedot

Odottajat, imettäjät ja teidän perheenne: Tervetuloa juomaan kupillinen kuumaa ja nauttimaan rennosta vertaistuen ilmapiiristä.
Tapaamme aina kuun toisena torstaina klo 17:30-19. Paikkana heti vuoden alusta alkaen Naisten Hyvinvointikeskus Olennainen, os. Uusikoivistontie 40, Pori.

Saa tulla niin imetyspulmien kanssa kuin ilmankin, ihan vain juttelemaan muiden perheiden kanssa. Vauvat ovat tervetulleita mukaan ja olemme huomioineet myös isommat lapset leluilla ja väritystehtävillä.

Illoissa on teemat, mutta myös vapaalle keskustelulle löytyy aina tilaa.Ryhmä löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Porvoo

Näytä lisätiedot

Porvoon imetystukiryhmän tapaamiset ovat kuun toinen keskiviikko klo 17-18.30 Perhepaikka Familin tiloissa Gammelbackan monitoimitalossa (osoite: Keskusaukio 1). Sisäänkäynti Familin tiloihin sijaitsee monitoimitalon eteläpäädyssä (entiset Kartanoniityn päiväkodin tilat) eli kirjaston ovesta vielä vähän eteenpäin, roskisten luota vasemmalle ja sieltä aidatun pihan kautta sisään.

Turvallisuussyistä ulko-ovi pidetään lukittuna koko tapahtuman ajan. Soita ovikelloa tullessasi niin tulemme avaamaan.

Tervetuloa kaikki imettävät tai odottavat äidit ja muutkin aiheesta kiinnostuneet! Kaikesta imetykseen liittyvästä voidaan keskustella ryhmässä, tai voi pyytää tukiäitiä sivummalle. Etusijalla ovat aina kävijöiden ajankohtaiset kysymykset ja toiveet! Keskustelu on vapaamuotoista ja jokainen voi osallistua halunsa mukaan. Tule jakamaan imetyksen ilot ja surut, etsimään yhdessä ratkaisuja pulmatilanteisiin, antamaan ja saamaan tietoa ja tukea.

Yleensä paikalla on ainakin yksi tukiäiti joka voi tukea myös ruotsiksi.

Perheen mahdolliset muutkin kuin imetettävät lapset ovat myös tervetulleita tapaamiseen. Lapsille on hyvin leikkitilaa ja leluja. Tarjolla on myös kahvia, teetä ja pientä syötävää.

 

 

 

Rauma

Näytä lisätiedot

Rauman imetystukiryhmä Maitopisarat kokoontuu Cafe Tassulassa (Nortamonkatu 30) joka kuun 2. tiistai klo 17.30-18.30. Olet tervetullut mukaan vauvasi ja isompien lapsiesi kanssa. Myös puolisot tai perheen muut läheiset tukihenkilöt ovat tervetulleita.  Ryhmä on luottamuksellinen ja toimii suljetussa tilassa, joten ryhmässä puhutut asiat jäävät sinne.

Imetystukiryhmä Maitopisarat tarjoavat imettäville äideille vertaistukea sekä mahdollisuuden tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä.

7.4. on odottajien ilta klo 17-19. Ilta on suunnattu vauvaa odottaville perheille, myös puolisot ja perheen tukihenkilöt ovat tilaisuuteen tervetulleita. Sitovat ilmoittautumiset 3.4. mennessä rauma@imetys.fi, jotta osataan varata tarvittava määrä tarjoiluja.

Paikkana Tassula on lapsiystävällinen, jossa on iso leikkipaikka sekä vaipanvaihtopaikka. Myös mikro ja jääkaappi löytyy. Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta rauma@imetys.fi Ryhmän löydät myös Facebookista  sekä Instagramista.  Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Riihimäki

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Riihimäen imetystukiryhmään! Imetystukiryhmä on tarkoitettu odottajille, imettäjille ja heidän perheilleen. Imetystukiryhmässä voit keskustella imetyksestä koulutettujen imetystukiäitien ja halutessasi myös muiden paikallaolijoiden kanssa. Imetyksessä ei tarvitse olla mitään ongelmaa tullaksesi mukaan, ryhmään voit tulla myös vain seurustelemaan! Paikalle voit saapua oman aikataulusi mukaan; ryhmän ohjelma on vapaata kahvittelua ja jutustelua. Tarjoamme kävijöille kahvia ja teetä. Lämpimästi tervetuloa!

Keväällä kokoonnumme joka kuun ensimmäisenä maanantaina klo 10.00-12.00.

Keväällä kokoontuu myös iltaryhmä, joka toinen kuukausi, kolmas tiistai klo 16.30-18.00. Iltaryhmässä on teema, mutta teemasta huolimatta paikalle voi tulla missä imetyksen vaiheessa vain. Iltaryhmä ovat 21.1 osittaisimetys, 17.3 odottajien ilta ja 19.5 imetyspettymys.

Imetystukiryhmä kokoontuu osoitteessa Paloheimonkatu 28c, Riihimäki. Vaunut/rattaat voi jättää rapun eteen ja autoille parkkitilaa löytyy läheisen kaupan takaa tai kadun varresta. Tilat ovat viihtyisät ja lapsiystävälliset.

Meidät löydät myös Facebookissa ja Instagramista.
Sähköpostitse tavoittaa riihimaki@imetys.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Kokoonnumme MLL:n perhekahvilan tiloissa Pirkkakatu 2 klo 17-19 kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Ryhmään on vapaa pääsy äideillä, odottajilla, vauvoilla ja perheen tukijoilla. Ryhmä on vapaamuotoinen ja voit tulla ja mennä omien ja vauvan tarpeiden mukaan. Tule jakamaan kokemuksia imettävän äidin elämästä. Joka kerta voidaan keskustella mistä tahansa imetykseen liittyvästä asiasta. 

TERVETULOA!

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!

Savonlinna

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Savonlinnan imetystukiryhmän kokoontumiseen! Tule hakemaan apua imetykseen, juttelemaan imetyksestä tai ihan vain nauttimaan muiden seurasta! Kokoonnumme kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 17:30-19 Savonlinnan seurakuntakeskuksen päiväkerhotilassa (Kirkkokatu 17, käynti sisäpihan puolelta). Mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki äidit, myös odottavat, heidän läheisensä, vauvat ja isommat lapset.

 

Imetystukiäidit tavoitat osoitteesta savonlinna@imetys.fi
Löydät ryhmän myös Facebookista.

Seinäjoki

Näytä lisätiedot

Maitokahvila kokoontuu Seinäjoella tiistaisin kerran kuussa klo 17-19.
Paikkana on tuttu Kivirikko osoitteessa Puskantie 36c, Seinäjoki.

23.6.2020 imetys ja hampaat

Maitokahvilassa keskustellaan ajankohtaisista imetysasioista, vauva- ja lapsiperhearjesta ja tietenkin osallistujien omista imetysmietteistä. Maitokahvilan alussa on lyhyt alustus jostain imetysaiheesta. Ryhmät ovat rentoja tapaamisia, joissa jokainen voi halutessaan kertoa omia imetyskuulumisia sekä saada henkilökohtaista imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Tervetuloa kaikille!

Tukiäidit tavoitat osoitteista seinajoki@imetys.fi

Maitokahvilan sivu  löytyy myös Facebookista.

Tervetuloa kaikille!

Siilinjärvi

Näytä lisätiedot

Siilinjärven maitokahvila on avoin kaikille ja meiltä saa tukea imetyksen kaikkiin vaiheisiin. Kokoonnumme sunnuntaisin klo 15-17 avoin päiväkoti Anselmin tiloissa, Julkulantie 2.
Imetyksen tuki ry tarjoaa pientä purtavaa ja kahvia/teetä.  Kahvila on lapsiystävällinen – myös isommat lapset voivat tulla mukaan.

Tukiäidin tavoitat sähköpostitse siilinjarvi@imetys.fi tai Facebookista.

Sotkamo

Näytä lisätiedot

Sotkamon imetystukiryhmä kokoontuu tiistaina 20.8. klo 10-11.30 Sotkamon neuvolan tiloissa osoitteessa Keskuskatu 11. Keskustellaan vertaisten kesken esiin tulevista aiheista.

Sotkamon imetystukiryhmä pitää odottajien illa 11.11.2019

Mietityttääkö tuleva imetys?

Sotkamon imetystukiryhmässä odottajien ilta maanantaina 11.11.2019 klo 18-19.30 Sotkamon neuvolan tiloissa osoitteessa Keskuskatu 11. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, ja mukaan voi tulla vaikkei tasan kuudeksi ehtisikään. Myös muista kunnista tulevat ovat tervetulleita.

Keskustellaan imetykseen valmistautumisesta ja imetyksen ensipäivistä, jutellaan vertaisten kesken odotuksista, toiveista tai muuten vain ajatuksista imetykseen liittyen. Isommat sisarukset, puolisot ja tukihenkilöt ovat myös tervetulleita mukaan tapaamiseen. Imetystukiryhmässä kahvi/tee-tarjoilu.

Tampere, Hervanta

Näytä lisätiedot

Hervannan imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuussa torstaisin klo 14.30-15.30 Hervannan neuvolassa, osoitteessa Insinöörinkatu 38, 33720 Tampere (2.krs.).

Imetystukiryhmä on imettäville ja odottaville äideille sekä heidän läheisilleen tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti koulutetun imetystukiäidin sekä neuvolan terveydenhoitajan kanssa kaikista imetykseen liittyvistä asioista.

Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua.

Lämpimästi tervetuloa!

Tampereen imetystukiryhmien sivun löydät Facebookista.

Tampere, Kaleva

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa mukaan hakemaan vertaistukea, tutustumaan muihin äiteihin ja saamaan imetykseen tukea.
Tapaamme joka kuukauden toinen tiistai klo 17.30-19.

Tule ihmeessä paikalle vaikka kuukauden aihe ei koskettaisi juuri sinua, mutta kaipaat muuten tukea imetykseen.

Mukaan voi tulla koko perheen voimin, vauvat ja lapset ovat kunniavieraita. Tilasta löytyy leluja ja mahdollisuus lämmittää ruokaa. Tarjolla teetä, kahvia ja pientä purtavaa.

Osoite: Tampereen napapiiri ry, Sammonkatu 8-10 33540 Tampere

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta tampere(at)imetys.fi
Tampereen imetystukiryhmien sivun löydät Facebookista.

Turku

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetystuki-iltaan klo 17.30-19 MLL Koivulan kerhotilaan osoitteeseen Tanskankatu 1, Turku! Olipa menossa sitten alun imetysihmetys, rintaraivarit, osittaisimetys, kiinteiden aloitus, yövieroitus tai imetyksen lopetus, ovat kaikki tervetulleita mukaan. Vertaistukea on tarjolla Imetyksen tuki ry:n koulutetuilta imetystukiäideiltä, mutta vertaistukea saa myös muilta osallistujilta. Voit tulla myös ilman sen kummempia pulmia viettämään mukavaa iltaa toisten pikkulapsiarkea viettävien kanssa! Puolisot ja muut tukihenkilöt sekä vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita ryhmään. Tapahtuma on maksuton.

Paikalle pääset bussilla nro 18 pääsee lähelle ja auton saa yleensä hyvin katuparkkiin. Parkkipaikalta katsoen sisäänkäynti löytyy, kun kierrät talon toiselle puolelle.

 

Lisätietoa löydät Facebook-sivulta ja tukiryhmän Facebook-ryhmästä.
Tukiäidit tavoitat osoitteesta turku@imetys.fi

Vantaa, Korso

Näytä lisätiedot

Imetystukiryhmä on avoin kaikille imetyksestä kiinnostuneille, imettäville, imetystä suunnitteleville ja siinä pettyneille. Tukiryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla etsimään apua imetysongelmiin tai vain juttusille. Vauvat ovat kunniavieraita ja isommat sisarukset ovat myös lämpimästi tervetulleita.

Korson imetystukiryhmä kokoontuu Korson neuvolassa (Naalipolku 6a, Vantaa) helmi- ja huhtikuussa maanantaisin klo 16-17.30. Tunnistat tukiäidin oranssista kaulanauhasta tai pinssistä.

 

Löydät Vantaan kaikki imetystukiryhmät Facebookista.

Vantaa, Myyrmäki

Näytä lisätiedot

Vantaan Myyrmäen imetystukiryhmä kokoontuu Myyrmäen neuvolan neuvotteluhuoneessa (Ojahaantie 1)  kerran kuukaudessa keskiviikkoisin kello 10.15-11.45. Voit tulla paikalle omien aikataulujesi mukaisesti ryhmän kokoontumisaikana.

Tapaamiseen ovat tervetulleita niin äidit, isät kuin lapsetkin mutta voit tulla myös yksin. Tänne olet tervetullut viettämään aikaa muuten vaan, juttelemaan vapaamuotoisesti mutta luottamuksellisesti tai hakemaan tukea imetyskysymyksiin. Tunnistat tukiäidin oranssista kaulanauhasta ja/tai pinssistä.

Löydät kaikki Vantaan imetystukiryhmät Facebookista https://www.facebook.com/vantaanimetystukiryhmat/
ja Instagramista vantaanimetystukiryhmät

Löydät kaikki Vantaan imetystukiryhmät Instagramista  ja Facebookista.

Vantaa, Tikkurila

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Tikkurilan imetystukiryhmään joka kuukauden toisena tiistaina klo 11.30-13. Imetystukiryhmään voit tulla missä imetyksen vaiheessa tahansa, myös raskaana olevat ovat tervetulleita. Myös isommat sisarukset, puolisot ja perheen tukihenkilöt ovat ryhmään tervetulleita. Ryhmää ohjaavat Imetyksen tuen koulutetut vapaaehtoiset tukiäidit. Kokoontumispaikka on Tikkurilan neuvola, os. Kielotie 40, 2krs. ryhmätila.

Tukiäiteihin saat yhteyden osoitteesta vantaa(at)imetys.fi ja voit seurata ryhmän tapahtumia myös Facebookissa.

Ylöjärvi

Näytä lisätiedot

Ylöjärven imetystukiryhmä kokoontuu keväällä 2020 kerran kuussa keskiviikkoisin klo 17.30-19.00 Vihriälässä (Mikkolantie 10A, Ylöjärvi). Tapaamisissa keskustellaan luottamuksellisesti osallistujille ajankohtaisista imetysasioista. Mukaan ovat tervetulleita niin raskaana olevat kuin pienten lasten vanhemmat. Vauvat ja isommatkin lapset ovat kunniavieraita. Ryhmänohjaajat ovat koulutettuja imetystukiäitejä. Tapaamiset toteutetaan yhteistyössä MLL:n Ylöjärven yhdistyksen kanssa. TERVETULOA!

Ylöjärven imetystukiäidit tavoitat:

  • Sähköpostitse osoitteesta ylojarvi(at)imetys.fi
  • Ylöjärven imetystukiryhmän Facebook-sivulta. Emme anna tukea yksityisviesteillä FB:n kautta.
  • Kahdenkeskistä verkkotukea saat chatista osoitteesta imetys.fi