Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmässä saat tukea imetykseen ja tapaat muita vanhempia!

Imetystukiryhmä on odottavien ja imettävien perheiden oma kohtaamispaikka. Ryhmässä voit treffata muita vanhempia, jakaa omia vauvaelämän kuulumisia sekä saada tukea imetykseen.

Imetystukiryhmä on

  • Avoin kaikille odottaville ja imettäville perheille ja heidän läheisilleen
  • Turvallinen paikka pohtia ja puhua imetyksestä
  • Imetystukiäitien ohjaama
  • Maksuton
  • Voit käydä kerran tai useammin. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Ryhmässä jutellaan aina osallistujille ajankohtaisista asioista. Jokainen voi osallistua keskusteluun sen verran kuin haluaa. Tapaamisella voi myös olla jokin teema, josta jutellaan alussa ainakin hetken aikaa.

Imetystukiryhmän osallistujat ovat enimmäkseen imettäviä vanhempia sekä vauvoja ja taaperoita. Myös muut perheen lapset ovat tervetulleita. Voit ottaa mukaan myös puolison tai muun läheisesi. 

Ryhmiä ohjaavat imetystukiäidit. He ovat Imetyksen tuen vapaaehtoisia, joilla on imetyskoulutus ja myös omakohtaista kokemusta imetyksen erilaisista haasteista. Imetystukiäidiltä saat vertaistukea ja apua tavallisimmissa imetyspulmissa. Tukiäidin kanssa voit myös miettiä, mistä haastavampaan imetystilanteeseen saisi ammattilaisen apua.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.

Koska imetystukiryhmässä on pieniä vauvoja

  • Tule tapaamisiin vain oireettomana, terveiden perheenjäsentesi kanssa. Jos tulet kipeäksi, voit saada tukea Rinnalla-sovelluksen kautta.
  • Pese tai desinfioi kätesi, kun saavut tapaamiseen.

Espoo, Espoon keskus

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Espoon keskuksen imetystuki-iltoihin!

Tapaamme kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo 17-18.30. Kokoonnumme Espoon Perhekeskuksen (Kamreerintie 6) Neuvolan ryhmätilassa 3. kerroksessa.

Imetystukiryhmä on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka, jossa saat halutessasi apua ja tukea imetykseen sekä voit keskustella myös muista vauvaelämän iloista ja murheista. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa! Muut perheenjäsenet ovat myös tervetulleita.

Ryhmää ohjaavat koulutetut, vapaaehtoiset tukiäidit, jotka tunnistat avainkaulanauhasta. Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tulethan mukaan vain terveenä.

Lämpimästi tervetuloa! ❤

Tiedotamme ryhmätoiminnasta, muutoksista ja tukiäitien vierailuista puistoissa, kerhoissa yms. Facebookissa sekä Instagramissa

18.1. / 15.2. / 15.3. / 12.4./ 10.5. / 7.6.

18.01.15.02.15.03.12.04.10.05.07.06.

Hamina

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa kaikille odottaville ja imettäville perheille!

Kohtaamispaikkana toimii Haminan perhekeskus, Haminan neuvola, Reutsinkatu 1, 2.krs. Tapaamme 12.1., 16.2. ja 16.3. klo 9.30-11.
Koulutettu imetystukiäiti päivystää Perhekeskuksen kohtaamispaikalla matalalla kynnyksellä.
Kaikki odottavat ja imettävät perheet ovat lämpimästi tervetulleita avoimeen kohtaamispaikkaan saamaan tukea imetykseen kaikissa imetyksen vaiheissa. Vauvat, sisarukset ja muut läheiset ovat myös lämpimästi tervetulleita.
Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.
12.01.16.02.16.03.

Helsinki, Odottavien perheiden ilta

Näytä lisätiedot

Tervetuloa mukaan odottavien perheiden iltaan!

Odottavien perheiden ilta järjestetään Kallion perhekeskuksessa, Toinen Linja 4C:ssä torstaina 2.2.2023 klo 17:30-19:30.

Illan aikana koulutetut imetystukiäidit kertovat imetykseen valmistautumisesta, imetyksen ensipäivistä ja imetysarjesta. Voit tulla paikalle yksin tai ottaa mukaan puolison tai tukihenkilön. Illan aikana saat tietoa ja vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua kohti toiveidesi mukaista imetysmatkaa, olipa se millainen tahansa. Illan aikana on myös mahdollisuus kysyä tukiäideiltä imetyksestä.

Lämpimästi tervetuloa!

 

02.02.

Helsinki, Oulunkylä

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Leikkipuisto Mäkitorppaan, Mäkitorpantie 42, tapaamaan muita alueen lapsiperheitä sekä jakamaan ja kuulemaan ajatuksia ja kokemuksia kaikesta imetykseen liittyvästä imetyksen eri vaiheissa.

Oulunkylän imetystukiryhmän kevään tapaamiset kerran kuussa,  torstaisin  klo 17.30-19.00.

Paikalla on Imetyksen tuki ry:n kouluttamia vapaaehtoisia imetystukiäitejä, joiden kanssa voit keskustella myös kahden kesken. Puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Tilaisuus on maksuton, tarjolla kahvia/teetä.

Tilassa on astioita ja mikroaaltouuni, joten maidon lämmittäminen ja omien eväidenkin nauttiminen on mahdollista.

Lämpimästi tervetuloa! ❤

 

12.01.16.02.16.03.13.04.11.05.

Huittinen

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetystukiryhmän tapaamisiin kerran kuussa torstaisin Huittisten Nuorisoklubille klo 10-12, Koulukatu 1 


Imetystukiryhmä on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka, jossa saat halutessasi apua ja tukea imetykseen sekä voit keskustella myös muista vauvaelämän iloista ja murheista. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa! Muut perheenjäsenet ovat myös tervetulleita.

Ryhmää ohjaavat koulutetut, vapaaehtoiset tukiäidit, jotka tunnistat esimerkiksi avainkaulanauhasta

Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tulethan mukaan vain terveenä.

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta huittinen(at)imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

26.01.16.02.30.03.27.04.25.05.

Hyvinkää

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetyskahvilaan viettämään mukavaa iltaa koko perheen kesken.

Kevätkaudella imetyksen vertaistuki-illat joka kuukauden viimeinen tiistai klo 17-19 avoimenpäiväkodin Pikku-Veturin tiloissa osoitteessa Niinipuuntie 5.

Imetyskahvila on kaikille imettäville ja odottaville perheille avoin kohtaamispaikka. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa. Paikalla koulutetut imetystukiäidit. Osallistuminen on maksutonta, eikä ilmoittautumista tarvita. Imetyskahvila järjestetään tammi-, maalis- ja toukokuussa. Odottajien illoissa keskustelemme yhdessä imetykseen valmistautumisesta, imetyksen ensihetkistä ja imetyksen erilaisista vaiheista. Keskusteltua ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Osallistuminen on maksutonta, eikä ilmoittautumista tarvita. Odottajien illat pidetään helmi- ja huhtikuussa.

Tukiäidit tavoitat osoitteesta hyvinkaa (at) imetys.fi ja ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa!

 

 

31.01.28.02.28.03.25.04.30.05.

Jyväskylä

Näytä lisätiedot

Jyväskylän imetystukiryhmä jatkaa kokoontumisiaan tuttuun tapaan joka toinen tiistai klo 17.30-19.00 Tourutuvalla, Tourukatu 25 D.

Tapaamisten teemat kevätkaudella 2023 ovat:

17.1. Imetys ja töihin paluu
31.1. Kiinteiden aloitus
14.2. Kävijöiden omat aiheet ja kuulumiset
28.2. Imetys ja tasavertainen vanhemmuus
14.3. Imetys ja uni
28.3. Imetyksen lopetus
11.4. Odottajien ilta/Imetyksen ensipäivät
25.4. Imetetyn vauvan vatsavaivat
9.5. Vauvavuoden monet vaiheet
23.5. Kävijöiden omat aiheet ja kuulumiset

Vertaistuellisiin imetystuki-iltoihimme ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet ja odottajat Keski-Suomen alueella. Jokaisella illalla on jokin teema, mutta aina on aikaa myös kävijöiden omille kysymyksille. Iltoihin voi osallistua, vaikka ei mitään varsinaista ongelmaa imetyksen kanssa olisikaan tai vaikka illan aihe ei itselle juuri silloin olisikaan ajankohtainen. Tuki-illat on paikka kohdata vertaisia yhteisen asian äärellä ja tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin.

17.01.31.01.14.02.28.02.14.03.28.03.11.04.25.04.09.05.23.05.

Kauhajoki

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa Kauhajoen Maitokahvilaan! Tapaamme klo 17.30-19 Perhetupa Soffassa, Eduskunnankatu 5.

Maitokahvilassa voit tavata muita vanhempia, jakaa omia vauvaelämän kuulumisia sekä saada tukea imetykseen. Maitokahvila on maksuton ja avoin kaikille odottaville ja imettäville perheille. Mukana ovat aina Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit.

30.01.

Kauhava

Näytä lisätiedot

Tervetuloa mukaan Kauhavan hyvinvointikeskuksen kohtaamispaikassa starttaavaan imetystukiryhmään.

Maitokahvila kokoontuu neljästi kevään aikana maanantai-iltana klo.18-19.30. Kohtaamispaikka löytyy hyvinvointikeskuksen (Kauppapassi 3) toisesta kerroksesta.

Mukaan on tervetulleita niin odottavat kuin imettävät perheet. Myös isosisarukset ovat tervetulleita, tilasta löytyy leikkinurkkaus lapsille. Tarjolla imetystukea, rentoa jutusteluseuraa ja pientä purtavaa.

 

30.01.06.03.24.04.29.05.

Lahti, iltaryhmä

Näytä lisätiedot

Ryhmä on avoin kaikille, joita imetys koskettaa.

Tarjolla on pientä purtavaa, kahvia ja teetä. Mukaan voit tulla aina silloin kun sinulle itsellesi sopii ja sellaisena kuin olet – ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vauvat, taaperot ja lapset ovat kunniavieraita!

Tapaamme Lahden Perhekeskuksen Perhetilkussa osoitteessa Mariankatu 10 30.3. klo 17.15-19.

Tilassa on lapsille leluja ja pieni keittiö, rattaille hyvin tilaa.  Kahvilaan saa myös tulla tapaamaan muita vanhempia ja viettämään aikaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Lahden seudun imetystukiäidit tavoitat osoitteesta lahti(at)imetys.fi
Lahden imetystukiryhmän toimintaa voit seurata Instagramista ja Facebookista.

30.03.

Lahti, imetyskahvila

Näytä lisätiedot

Kahvila on avoin kaikille, joita imetys koskettaa. Tarjolla pientä purtavaa, kahvia ja teetä. Mukaan voit tulla aina silloin kun sinulle itsellesi sopii ja sellaisena kuin olet – ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Vauvat, taaperot ja lapset ovat kunniavieraita!

Kahvilan tiloissa mm. astioita, leluja ja syöttötuolit lapsille. Jokaiselle kerralle on suunniteltu oma teemansa, mutta aina on aikaa keskustella osallistujien omista kysymyksistä ja aiheista. Kahvilaan saa myös tulla tapaamaan muita äitejä sekä viettämään aikaa, vaikkei kyseinen teema kosketa juuri sinua.

Imetyskahvila  sijaitsee Lahden Perhekeskuksen Perhetilkussa osoitteessa Mariankatu 10.
Kevätkauden imetyskahvilat ovat:

Ke 11.1. klo 9.30-11.30
Ti 28.2. klo 9.30-11.30
Pe 17.3. klo 9.30-11.30
Ke 12.4. klo 13-15
Ke 24.5. klo 9.30-11.30
Ti 6.6. klo 9.30-11.30

Lämpimästi tervetuloa!

11.01.28.02.17.03.12.04.24.05.06.06.

Pori

Näytä lisätiedot

Kaipaatko tukea tai pohdittaako muuten jokin imetykseen liittyvä sinua tällä hetkellä? Tule mukaan tuki-iltaamme! Paikalla on koulutettuja imetystukiäitejä, joilta saa tarvittaessa myös kahdenkeskistä tukea imetykseen.

Ryhmä kokoontuu kerran kuussa tiistaisin klo 17.30-19 Hyvinvointikeskus Olennaisessa, Uusikoivistontie 40.

Ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookista ja Instagramista.

 

10.01.14.02.14.03.11.04.09.05.

Raisio

Näytä lisätiedot

Maitokahvila on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka. Kahvilassa voit treffata muita vanhempia ja saada tukea imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa.

Paikalla koulutetut, vapaaehtoiset imetystukiäidit. Vauvat, isommat sisarukset, puolisot ja läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita.

Tapaamiset ovat Raision perhekeskus Satelliitissa (Hulvelankatu 2) klo 17.30 – 19.

Lämpimästi tervetuloa!

30.01.27.02.29.03.24.04.22.05.

Riihimäki

Näytä lisätiedot

Lämpimästi tervetuloa imetystukiryhmään.
Voit saapua omien aikataulujesi mukaan ja olla kuin kotonasi: tilassa on mahdollisuus pötkötellä vauvan kanssa sohvalla, laittaa taaperoille leikit pystyyn ja lämmittää pienille eväitä. Tilaa emännöivät imetystukiäidit ja heiltä saat tarvittaessa myös kahdenkeskistä tukea imetyshaasteisiin.

Iltaryhmissämme 6.2. ja 17.4. on aiheena Odottajien ilta, ja illat ovat suunnattu erityisesti vauvaa odottaville ja vastasyntyneiden vanhemmille. Teemailloissa keskustelua ohjaavat imetystukiäidit ja käymme läpi imetykseen valmistautumisen ja pikkuvauva-ajan teemoja. Iltoihin olet kuitenkin tervetullut myös kaiken ikäisiä lapsia koskevien imetyshaasteiden kanssa ja pystymme tarjoamaan kahdenkeskistä tukea myös teemailtojen aikana.

Riihimäen imetystukiryhmä kokoontuu maanantaiaamuisin klo 9:30-11:30 kerran kuukaudessa. Tapaamiset järjestetään Käräjätalon Neukkarilla, Palstakatu 7-9.

Käynti on talon takaa ja Neukkarin tila on heti ensimmäisessä kerroksessa suoraan ulko-ovea vastapäätä. Vaunuja voi tuoda sisään aulaan tai jättää katokseen ulko-ovelle.

Meidät löydät myös Facebookissa ja Instagramista.
Sähköpostitse alueen tukiäidit tavoittaa riihimaki(at)imetys.fi

Lämpimästi tervetuloa!

16.01.06.02.13.02.13.03.03.04.17.04.15.05.

Turku, Marakatti

Näytä lisätiedot

Maitokahvila on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka. Kahvilassa voit treffata muita vanhempia ja saada tukea imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa.

Tapaamme kerran kuussa klo 10-11.30 ja tapaamispaikkamme on  Marakatti, Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Turku

Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Vauvat, isommat sisarukset, puolisot tai läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita. Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Lämpimästi tervetuloa!

 

08.02.08.03.05.04.03.05.31.05.

Turku, Skappeli

Näytä lisätiedot

Tervetuloa maitokahvilaan!

Tapaamme kerran kuussa, tiistaisin klo 17-19 Skappelissa, Kauppakeskus Skanssi, 2 krs.

Maitokahvila on kaikille odottaville ja imettäville perheille avoin kohtaamispaikka. Kahvilassa voit treffata muita vanhempia ja saada tukea imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa. Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit.

Vauvat, isommat sisarukset, puolisot tai läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita.

Osallistuminen on maksutonta, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. 

Lämpimästi tervetuloa!

 

17.01.14.02.14.03.11.04.09.05.