Apua imetykseen

Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistukitapaaminen, jossa voi keskustella imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea imetyksen pulmatilanteisiin.
Lue lisää

Imetystukipuhelin

Imetystukipuhelimeen voi soittaa nimettömänä kaikissa imetykseen liittyvissä mietteissä. Puhelin päivystää numerossa 09 4241 5300. Siihen voi soittaa tavallisen lankapuhelun hinnalla.
Lue lisää

Chat

ImetysChatissa voi keskustella kaikista imetykseen liittyvistä mietteistä nimettömästi. Chat on avoinna päivystysaikoina. Chattiin pääset sivustomme alalaidan chat-kuvakkeesta.
Lue lisää

Sosiaalisen median imetystukiryhmä

Imetyksen tuki ry:n keskusteluryhmä Facebookissa on suuri sosiaalisen median yhteisö, jossa voi keskustella imetyksestä. Ryhmään kuuluu mm. imettäviä perheitä, terveydehuollon ammattilaisia ja Imetyksen tuki ry:n imetystukiäitejä.

Maitolaituri-keskustelufoorumi

Maitolaituri oli aktiivinen tukikanava vuoteen 2014 saakka, mutta on hiljalleen tulossa matkansa päähän. Maitolaiturilla voi edelleen lukea imetykseen liittyviä, vanhoja kysymys- ja vastausketjuja. Tukea kannattaa tällä hetkellä pyytää muiden tukimuotojemme kautta.

Ammattilaisapua imetykseen

Imetyspulmiin on tarvittaessa tärkeää saada nopeasti imetyskoulutuksen saaneen ammattilaisen ohjausta. Terveydenhuollon ammattilaiset antavat imetysohjausta synnytyssairaalassa, neuvolassa ja imetyspoliklinikoilla.
Lue lisää