Apua imetykseen

Imetystukipuhelin

Imetystukipuhelimeen voi soittaa nimettömänä kaikissa imetykseen liittyvissä mietteissä. Puhelin päivystää numerossa 09 4241 5300. Siihen voi soittaa tavallisen lankapuhelun hinnalla.
Lue lisää

Chat

ImetysChatissa voi keskustella kaikista imetykseen liittyvistä mietteistä nimettömästi. Chat on avoinna päivystysaikoina. Chattiin pääset sivustomme alalaidan chat-kuvakkeesta.
Lue lisää

Imetystreffit verkossa

Imetystreffit on tarkoitettu imettäville ja odottaville perheille ja ne toteutetaan etäyhteydellä. Treffeille ilmoittaudutaan etukäteen. Jokaisilla treffeillä on teema ja mukana on aina Imetyksen tuki ry:n kokeneet imetystukiäidit keskustelua ohjaamassa.
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Imetystukiryhmät (tauolla)

Imetystukiryhmät ovat tauolla toistaiseksi koronaepidemian vuoksi. Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistukitapaaminen, jossa voi keskustella imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea imetyksen pulmatilanteisiin.
Lue lisää

Sosiaalisen median imetystukiryhmä

Imetyksen tuki ry:n keskusteluryhmä Facebookissa on suuri sosiaalisen median yhteisö, jossa voi keskustella imetyksestä. Ryhmään kuuluu mm. imettäviä perheitä, terveydehuollon ammattilaisia ja Imetyksen tuki ry:n imetystukiäitejä. Ryhmä on suuri, joten mieti mitä haluat jakaa usean kymmenen tuhannen ihmisen kanssa. Kahdenkeskistä tukea saat chatista ja puhelimesta.

Ammattilaisapua imetykseen

Imetyspulmiin on tarvittaessa tärkeää saada nopeasti imetyskoulutuksen saaneen ammattilaisen ohjausta. Terveydenhuollon ammattilaiset antavat imetysohjausta synnytyssairaalassa, neuvolassa ja imetyspoliklinikoilla.
Lue lisää