Rinnalla-sovellus

Kuva-iStock/SDI Productions

Testaamme Rinnalla -sovellusta keväällä 2021. Tukiäidit tukevat sovelluksessa vain teemapäivinä kahdesti kuussa. Kun tarvitset tukea muuna aikana, otathan yhteyttä chattiin tai tukipuhelimeen.

Teemapäivä: Kysy imetyksestä
torstaina 6.5.2021 klo 10-18
keskiviikkona 19.5.2021 klo 10-18
Toukokuun teemapäivissä tukiäidit vastaavat sovelluksessa eri imetyksen vaiheita ja pulmia koskeviin kysymyksiin. Voit kirjoittaa tukiäidille kysymyksen klo 10-18 välillä. Tukiäidit tukevat oman perhe-elämänsä lomassa, joten saat vastauksen mahdollisimman pian.

Miten sovellus toimii?

Rinnalla-sovelluksessa voit kirjoitella tai soittaa imetystukiäidin kanssa kahden kesken. Voit etsiä hakutoiminnolla tukiäitiä, jolla on osaamista juuri niissä asioissa, jotka sinua mietityttävät. Pyydämme, että olet yhteydessä vain yhteen tukiäitiin kerrallaan, jotta useampi vapaaehtoinen ei hoida samaa asiaa yhtä aikaa. Näin tukea riittää useammalle perheelle.

Lataa sovellus PlayStoresta tai AppStoresta. Kirjaudu sovellukseen sisään nimimerkillä. Samalla laitteella käydyt keskustelut säilyvät tallessa. Voit myös jatkaa keskustelua myöhemmin saman tukiäidin kanssa.

Saitko tukea imetystukiäidiltä? Anna meille palautetta saamastasi tuesta!