Rinnalla-sovellus

Kun imetys huolettaa, tavoitat imetystukiäidin nopeasti Rinnalla-sovelluksen kautta. Voit kirjoittaa tukiäidille viestin, kun sinulle parhaiten sopii. Tukiäidit ovat tukenasi sovelluksessa koko imetysajan.

Lataa Rinnalla maksutta sovelluskaupasta. Keskustelut käydään luottamuksellisesti ja nimettömästi. Sovellus on tietoturvallinen, eikä sen käyttö vaadi rekisteröitymistä.

Printtaa tästä sovelluksen mainos asiakasperheelle tai ystävälle!

Miten sovellus toimii?

Sovellus on saatavilla PlayStoressa ja AppStoressa.

Voit jutella sovelluksessa viesteillä tai maksuttomalla puhelulla imetystukiäidin kanssa. Kaikki keskustelut käydään kahden kesken. Sovellukseen kirjaudutaan nimimerkillä, joten voit jutella nimettömänä.

Voit valita itsellesi sovelluksesta oman imetystukiäidin. Löydät kaikki tukiäidit klikkaamalla sovelluksen alareunan suurennuslasin kuvaa. Voit myös etsiä hakutoiminnolla tukiäitiä, jolla on osaamista ja ehkä omaakin kokemusta niistä asioista, joista haluat jutella. Voit jatkaa keskustelua vaikka koko imetysajan, aina kun haluat tietoa tai imetystä ymmärtävää juttuseuraa.

Laita viesti vain yhdelle tukiäidille kerrallaan, silloin tukea riittää useammalle vanhemmalle.

Kun tukiäidin profiilikuvan vieressä on vihreä pallo, hän pystyy vastaamaan sinulle vuorokauden sisällä. Kun profiilissa on harmaa pallo, tavoitat tukiäidin parin päivän sisällä. Imetystukiäidit ovat vapaaehtoisia tukihenkilöitä, jotka tukevat sinua ja muita perheitä oman arkensa lomassa.

Mitä jos tarvitsen lisää tukea?

Samalla laitteella käydyt keskustelut säilyvät tallessa, joten voit palata tukiäidin antamiin vinkkeihin myöhemminkin. Voit myös jatkaa juttelua saman tukiäidin kanssa, jos haluat kysyä myöhemmin lisää tai kertoa mitä teille kuuluu!

Saitko tukea imetystukiäidiltä? Anna meille palautetta saamastasi tuesta!

Sovelluksen on kehittänyt Mesensei.

Rinnalla-sovellus