Liity jäseneksi

Imetyksen tuki ry:n jäsenenä autat meitä tukemaan kaikkia imettäviä perheitä. Olet myös kanssamme edistämässä imetystä ja vaikuttamassa positiiviseen imetysilmapiiriin Suomessa.

Kun liityt varsinaiseksi jäseneksi, voit hyödyntää kaikki jäsenetumme. Lähetämme kotiisi kahdesti vuodessa Imetysuutisia-lehden, joka on ainut imetykseen ja perheisiin keskittynyt erikoislehti Suomessa.
Jäsenenä saat sähköisiä uutiskirjeitä ja olet tervetullut yhdistyksen kokouksiin ja muihin tapahtumiin.

Liity jäseneksi tästä!

Jäsenmaksutuotoilla levitetään imetystietoa laadukkaan ja jäsenten keskuudessa hyvin pidetyn Imetysuutisia -lehden muodossa. Lisäksi osa tuotoista käytetään vaikuttamistyöhön imetyksen turvaamiseksi ja sen merkityksen esille nostamiseksi, esim. imetysviikolla. Jäsenmaksutuottoja varataan ja käytetään myös vahvistamaan imetyksen vertaistukitoimintaa. Jäsenmaksut ovat yhdistyksen omarahoitusosuuden ja tätä kautta sen toiminnan ja jatkuvuuden perusta.

Lisätietoa yhdistyksen toiminnasta ja säännöistä täällä.

Jäsenille lupaamme…

  • Puhua imetyksen ja imettävien perheiden puolesta.
  • Tukea perheitä imetyksessä ja vanhemmuudessa.
  • Tarjota lämminhenkisen ja hyvinvointia tukevan yhteisön, jonka sisällä voi vaikuttaa tärkeän asian edistämiseksi.

Minkä jäsenyyden valitsen?

Varsinainen jäsen

Imetyksen tuki ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen toiminnan tarkoituksen. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 20 €, ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun. Voit myös maksaa kerralla kolmen vuoden jäsenmaksun 50 €, jolloin saat vuosijäsenyyden edullisempaan hintaan. Jos valitset ainaisjäsenyyden, maksat 550 € suuruisen jäsenmaksun vain kerran.

Kannatusjäsen

Imetyksen tuki ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet eivät myöskään ole oikeutettuja yhdistyksen jäsenetuihin (mm. Imetysuutisia-lehti).

Kannatusjäsenmaksu on 10 €, ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun.

Yhteisöjäsen

Yritysten ja oikeustoimikelpoisten yhteisöjen, jotka hyväksyvät Imetyksen tuki ry:n tarkoituksen ja haluavat tukea sitä sekä yhdistyksen toimintaa, on mahdollista liittyä Imetyksen tuki ry:n yhteisöjäseneksi. Yhteisöjäsenet tukevat merkittävällä tavalla yhdistyksen vauvojen, pienten lasten ja perheiden hyvinvoinnin eteen tehtävää pitkäjänteistä ja monialaista työtä. Yhteisöjäsenet saavat käyttöönsä yhteisöjäsenen edut.

Yhteisöjäsenen jäsenmaksu on 500 €, ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun.

 

Miten jäseneksi liitytään?

Varsinainen jäsen tai kannatusjäsen:

Yhteisöjäsen:

  • Lähetä yhteisöjäsenhakemus osoitteeseen itu(at)imetys.fi
    • Hakemuksesta tulee käydä ilmi organisaation nimi, y-tunnus ja yhteystiedot.
  • Jäsenmaksulasku lähetetään yhteisöjäsenelle sähköpostitse tai verkkolaskuna.

 

Miten henkilötietojasi käsitellään?

Kerromme tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteessa, jonka pääset lukemaan tästä.