Jäsenyys

Tue imetystä – liity jäseneksi!

Imetyksen tuki ry:n jäsenenä olet mukana edistämässä imetystä ja vaikuttamassa imetysilmapiiriin Suomessa. Jäsenenä saat kotiisi kahdesti vuodessa imetysaiheisen erikoislehden Imetysuutisia sekä sähköisiä uutiskirjeitä ja olet tervetullut kokouksiin ja muihin tapahtumiin.

Imetyksen tuki ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimii Suomessa valtakunnallisesti. Imetyksen vertaistukitoimintaa rahoitettaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla, sekä paikallisesti myös kuntien myöntämillä avustuksilla. Jäsenmaksutuotoilla ja varainhankinnalla rahoitetaan erityisesti Imetysuutisia-lehteä.

Varsinainen jäsen

Imetyksen tuki ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä yksityishenkilö, joka hyväksyy yhdistyksen toiminnan tarkoituksen. Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 20 €, ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun. Voit myös maksaa kerralla kolmen vuoden jäsenmaksun 50 €, jolloin saat vuosijäsenyyden edullisempaan hintaan.

Kannatusjäsen

Imetyksen tuki ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä yksityishenkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet eivät myöskään ole oikeutettuja yhdistyksen jäsenetuihin (mm. Imetysuutisia-lehti).

Kannatusjäsenmaksu on 10 €, ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun.

Miten jäseneksi liitytään?

Maksa varsinaisen jäsenen tai kannatusjäsenen jäsenmaksu Imetyksen tuki ry:n tilille näillä pankkiyhteystiedoilla:

Saaja: Imetyksen tuki ry

IBAN: FI7557201020083594

BIC: OKOYFIHH

Kirjoita maksun viestikenttään “varsinainen jäsen” TAI ”kannatusjäsen” riippuen siitä, kummaksi haluat liittyä, sekä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun olet maksanut jäsenmaksun, täytä ja lähetä jäsenhakemus täällä.

Miten henkilötietojasi käsitellään?

Kerromme tietojesi käsittelystä tietosuojaselosteessa, jonka pääset lukemaan tästä.