Äiti imettää vauvaa ihokontaktissa.

Odottajan opas

Imetys alkaa heti vauvan syntymän jälkeen. Odottavan perheen imetysoppaasta saat hyvät valmiudet imetyksen alkuun. Opas on tehty kaikille vauvan vanhemmille ja lähipiirille. Imetys sujuu mukavimmin silloin, kun kaikilla vauvan läheisillä on oikeaa ja ajantasaista tietoa imetyksestä.

Järjestämme myös maksuttomia imetyswebinaareja odottajille. Löydät lisätietoa niistä ylävalikon Imetystukea-osiosta.


Pieni vauva imee rintaa ihokontaktissa.

Odottajien imetystreffit

Maksuton webinaari odottajille

Odottajien imetystreffeillä saat hyvän alun tulevaan imetykseen ja vauva-arkeen. Maksuton webinaari järjestetään noin kerran kuussa. Ilmoittaudu mukaan ja osallistu vaikka kotisohvalta. Kaikki vauvan vanhemmat, isovanhemmat ja lähipiiri ovat tervetulleita mukaan!

Ilmoittaudu mukaan

Imetystukea

Haluatko jutella imetyksestä?

Jos haluat jutella imetyksestä ja vauva-arjesta, vapaaehtoiset imetystukiäitimme ovat sitä varten. Tukiäideillä on koulutusta ja runsaasti omakohtaista kokemusta imetysarjesta. Voit olla heihin yhteydessä vaikka Rinnalla-sovelluksen kautta tai tulla piipahtamaan imetystukiryhmässä.

Lue lisää

Lue ja tulosta

Imetystietoa eri kielillä

Imetyksen tietopisarat ovat tiiviitä tietoiskuja eri imetysaiheista. Voit lukea ja tulostaa niitä sivuiltamme. Tietopisaroita on käännetty ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, arabiaksi, somaliksi sekä selkosuomeksi.

Lue lisää
Henkilö suukottaa toisen henkilön raskausvatsaa.

Sateenkaariperheet

Imetys sateenkaariperheessä

Oletko sateenkaariperheen vanhempi? Lue ainutlaatuinen tietopaketti siitä, millaisia valintoja imetyksen suhteen voi sateenkaariperheessä tehdä. Tervetuloa näkemään imetys kaikissa sateenkaaren väreissä!

Lue lisää