Odottajan opas

Imetys alkaa yleensä jo vauvan syntymän hetkestä. Jokainen imetystaival on omanlaisensa ja etenkin alkuun vanhempien mieli on usein täynnä kysymyksiä kun imetystä harjoitellaan yhdessä vauvan kanssa.

Odottavan perheen imetysmateriaali sisältää tietoa siitä, miten imetykseen voi valmistautua, mitä imetyksessä tapahtuu vauvan ensipäivinä ja siitä eteenpäin.

Odottajan opas

Imetykseen valmistautuminen

Runsas tietopaketti imetykseen valmistautumisesta

Rinnanmitalla Blogi

Erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään

Rinnan mitalla esittelee erilaisia näkökulmia imetykseen ja lapsiperhe-elämään. Kirjoittajina vierailevat imetyksen tukemisen parissa työskentelevät ammattilaiset, vapaaehtoiset imetystukiäidit sekä imettävät perheet.

Sateenkaariperheet

Imetys sateenkaariperheessä

Tervetuloa näkemään imetys kaikissa sateenkaaren väreissä! Tältä sivustolta voit lukea imetyksen monista muodoista erilaisissa sateenkaariperheissä sekä perustietoa maidonerityksen käynnistämisestä, täysimetyksestä ja osittaisimetyksestä sekä sateenkaariperheissä usein tutuiksi tulevista imetyksen apuvälineistä. 

Odottajan opas

Ensimmäinen imetyshetki

Ensimmäinen imetys tapahtuu yleensä jo synnytyssalissa, pian vauvan syntymän jälkeen. Vaikka vauva on tullut vasta maailmaan, hänellä on valtavasti taitoja ja valmiuksia.