Odottajien imetystreffit

Imetyswebinaari kaikille odottajille

Tule kuulemaan kaikki parhaat vinkit imetyksen alkuun! Webinaarissa kerromme imetykseen valmistautumisesta, ensipäivistä vauvan kanssa ja vauvan viestien ymmärtämisestä. Kerromme myös, millaisia ihania hetkiä ei-imettävä vanhempi voi viettää vauvan kanssa imetysaikana. 

Maksuton Odottajien webinaari on tarkoitettu kaikille vauvan vanhemmille, isovanhemmille ja läheisille. Imetys sujuu helpommin, kun kaikilla vauvan elämään osallistuvilla on käytössään oikeaa tietoa imetyksestä. Ota mukava asento ja tule mukaan vaikka kotisohvalta! Webinaarin chatissa voit kysyä juuri sinua pohdituttavia kysymyksiä.

Imetystreffejä odotellessa voitte jo tutustua Odottajan oppaaseen!

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan tämän sivun lomakkeella. Saat webinaarin kutsulinkin ja ohjeet sähköpostiisi noin päivää ennen treffejä. Kutsulinkki voi joskus mennä myös roskapostiin.

Treffit toteutetaan etäyhteydellä Zoomin kautta. Tarvitset mobiililaitteen tai tietokoneen sekä nettiyhteyden.

Webinaarin tietosisältö on aina samanlainen, joten riittää kun osallistut yhden kerran. Treffeistä ei ole toistaiseksi saatavilla tallennetta. Mukaan mahtuu sata osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vuoden 2024 treffit

Kerromme tulevista webinaareista tällä sivulla sekä Imetyksen tuen somekanavissa.

Seuraavat Odottajien imetystreffit pidetään:

  • keskiviikkona 17.1.2024 klo 18-19.30

Koska kutsulinkki ei aina mene perille kaikkiin sähköpostiosoitteisiin, webinaarilinkki tulee tälle sivulle webinaarin aikana.