Imetystreffit verkossa

Imetystreffit ovat verkossa etäyhteydellä järjestettyjä vertaistukitapaamisia imettäville ja odottaville perheille. Treffeillä on aina mukana Imetyksen tuki ry:n kokeneet imetystukiäidit tukemassa sekä ohjaamassa keskustelua. Jokaisella imetystreffillä on oma teemansa. Ryhmät toteutetaan videoyhteydellä Zoomin kautta.

Osallistumista varten tarvitset nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on kamera.
Kutsulinkki lähetetään ilmoittautuneille osallistujille sähköpostitse noin päivää ennen ryhmää.

Vuoden 2022 treffit

Vuonna 2022 suurin osa treffeistä on suunnattu vauvaa odottaville perheille. Jos pohdit imetyksen sujumista, sinua jännittää tai pohdituttaa imetyksen aloitus, tule treffeille!

Odottavien perheiden treffit ovat webinaarimaiset. Kokeneet, koulutetut imetystukiäidit kertovat imetykseen valmistautumisesta, imetyksen ensipäivistä ja imetysarjesta. Ota treffeille mukaan vauvan toinen vanhempi, perheenne arkeen osallistuva läheinen tai isovanhemmat. Imetys sujuu helpommin, kun koko porukalla on käytössään uusin ja oikea tieto imetyksestä!

Treffien sisältö on joka kerralla sama, joten riittää kun osalllistut yhden kerran. Treffeistä ei ole valitettavasti saatavilla toistaikseksi tallennetta. Mukaan mahtuu sata osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Seuraavat odottajien treffit järjestetään keskiviikkona 14.12. klo 17.30-19.30. Voit ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella: