Imetystreffit verkossa

Kuva: Canva

Imetystukiryhmät ovat kevään 2020 ajan tauolla. Ryhmien sijaan järjestämme Imetystreffejä videoyhteydellä!
Imetystreffit on tarkoitettu imettäville ja odottaville perheille. Treffeillä on aina mukana Imetyksen tuki ry:n kokeneet imetystukiäidit keskustelua ohjaamassa. Jokaisella imetystreffillä on oma teemansa. Treffien aluksi imetystukiäidit pitävät pienen alustuksen teemaan liittyen. Sen jälkeen keskustellaan yhdessä. Ryhmät toteuteaan videoyhteydellä Zoomin kautta.

Jotta voit osallistua, tarvitset nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on kamera.
Kutsulinkki lähetetään ilmoittautuneille osallistujille sähköpostitse noin päivää ennen ryhmää. Ryhmään mahtuu kerrallaan kahdeksan ensimmäistä ilmoittautunutta. Odottajien treffeille mahtuu enemmänkin väkeä.

Ilmoittaudu lomakkeella, jonka löydät sivun alaosasta.
Lisää ryhmiä tulossa!

Toukokuun ryhmät:

Imetys raskausaikana ja tandemimetys ti 26.5. klo 16.30-18 TÄYNNÄ
Uusi raskaus on alkanut, mitä imetykselle tapahtuu? Voiko imettää kahta tai kolmea eri ikäistä lasta? Onko imetys turvallista raskausaikana? Miten maito riittää useammalla lapselle? Millaisia käytäntöjä tandemimetyksessä voi olla?

Kesäkuun ryhmät:

Uni ja jaksaminen alle puolivuotiaan vauvan perheessä  to 4.6. klo 17.30-19 TÄYNNÄ
Millaista yöelämää vietetään pienten vauvojen perheissä? Miten öihin saisi mahdollisimman paljon lepoa? Kuinka jaksaa, kun väsyttää?

Imetys kesäaikaan ma 8.6 .11-12.30
Parhaat vinkit kesäajan imetykseen ja imettävän äidin kesän viettoon kaikenikäisten imetettävien äideille!

Breastfeeding peer support meeting on Tuesday 9th of June at 16.30-18 
We’re going to discuss about breastfeeding in general. And of course we will choose our themes depending on our participants and their wishes.

Odottajien imetystreffit ke 10.6. klo 17-19
Mitä on hyvä tietää ennen vauvan syntymää imetyksestä? Miten imetykseen voi valmistautua odotusaikana? Milloin ja miten maito nousee? Mitä tehdä, jos imetyksessä on alkuhaasteita? Imetystukiäidit toteuttavat suositun Odottajien illan nyt verkossa!

Seuraa sivuamme ja someamme Facebookissa ja Instassa – @imetyksentuki