Imetystreffit verkossa

Kuva: Canva

Imetystukiryhmät ovat kevään 2020 ajan tauolla. Ryhmien sijaan järjestämme Imetystreffejä videoyhteydellä!
Imetystreffit on tarkoitettu imettäville ja odottaville perheille. Treffeillä on aina mukana Imetyksen tuki ry:n kokeneet imetystukiäidit keskustelua ohjaamassa. Jokaisella imetystreffillä on oma teemansa. Treffien aluksi imetystukiäidit pitävät pienen alustuksen teemaan liittyen. Sen jälkeen keskustellaan yhdessä. Ryhmät toteuteaan videoyhteydellä Zoomin kautta.

Jotta voit osallistua, tarvitset nettiyhteyden sekä mobiililaitteen tai tietokoneen, jossa on kamera.
Kutsulinkki lähetetään ilmoittautuneille osallistujille sähköpostitse noin päivää ennen ryhmää. Ryhmään mahtuu kerrallaan kahdeksan ensimmäistä ilmoittautunutta. Odottajien treffeille mahtuu enemmänkin väkeä.

Ilmoittaudu lomakkeella, jonka löydät sivun alaosasta.

Heinäkuun ryhmät:

Odottajien treffit ti 14.7. klo 17-19
Mitä on hyvä tietää ennen vauvan syntymää imetyksestä? Miten imetykseen voi valmistautua odotusaikana? Milloin ja miten maito nousee? Mitä tehdä, jos imetyksessä on alkuhaasteita? Imetystukiäidit toteuttavat suositun Odottajien illan nyt verkossa!

Uni ja jaksaminen to 16.7. klo 15.30-17.00
Imetys yöaikaan, mitä eri vaihtoehtoja on? Miksi vauva herää öisinkin rinnalle? Entäs taapero, voiko isompaa lasta vielä imettää öisin? Miten toteutetaan turvallinen perhepeti?

Taapero treffit su 26.7. klo 15-16.30
Vauvaa vanhemman lapsen imetys, mitä myyttejä siihen liittyy? Mitä on hyvä huomioida taaperoa imettäessä? Entäs yöaikaan? Mitä jos ympäristö kommentoi taaperon imetystä? Onko imettämisestä enää hyötyä? Miten maidon koostumus muuttuu?

Elokuun ryhmät:

Äidinmaidon pumppaaminen ja lisämaidon antaminen ke 5.8. klo 17-19
Äidinmaidon pumppaaminen, miten, miksi, milloin? Entä jos vauva saa kaiken äidinmaidon muualta kuin suoraan rinnasta? Miten antaa lisämaitoa imetystä tukevalla tavalla?

Seuraa sivuamme ja someamme Facebookissa ja Instassa – @imetyksentuki