Taaperoikäinen lapsi on äidin rinnalla ja pitää toista kättään äidin vapaan rinnan päällä, katsoen samalla äitiä tiukasti silmiin.

Vaikuta Imetyksen tuen toimintaan!

Meillä jäsenkokoukset eivät ole jäykistelyä, vaan lämminhenkistä keskustelua siitä, miten Imetyksen tuki ry:llä menee ja mihin suuntaan yhdistystä viedään tulevaisuudessa. Jokainen Imetyksen tuen jäsen on lämpimästi tervetullut osallistumaan jäsenkokouksiin! Osallistumalla voit vaikuttaa.

Varsinaisella jäsenellä on mahdollisuus asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen. Tältä sivulta löydät tietoa siitä, mitä hallitustyöskentely pitää käytännössä sisällään.

Yhdessä saamme enemmän ja parempaa aikaan!


Nainen istuu sängyllä sylissään kannettava tietokone ja kädessä kahvikuppi. Jalassa on vaalenpunaiset housut. Kuva on otettu yläkulmasta.

Jäsenkokoukset

Mitä jäsenkokouksessa tapahtuu?

Kaikki Imetyksen tuki ry:n jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan jäsenkokouksiin joko etänä tai paikan päällä. Ensikertalaisilta ei vaadita erityisiä ennakkotietoja tai -taitoja, vaan kokoukseen voi tulla mukaan matalalla kynnyksellä ja uteliaalla asenteella!

Lue täältä, mitä kokouksissa käytännössä tapahtuu.

Lue lisää

Yhdistys

Tietoa yhdistyksestä

Tutustu Imetyksen tuki ry:n arvoihin, visioon ja strategiaan. Löydät täältä myös yhdistyksen säännöt.

Tutustu

hallitus

Imetyksen tuen hallitus 2022

Täältä löydät nykyisen hallituksen kokoonpanon ja heidän yhteystietonsa. Hallituksen jäseniin voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä!

Lue lisää

Yhdistys

Yhdistyksen toimintamateriaalit

Tutustu Imetyksen tuen toimintakertomukseen ja -suunnitelmaan ja yhdistyksen talouslukuihin.

Lue lisää

Yhdistys

Rahoitus

Täältä löydät tietoa Imetyksen tuki ry:n rahoituspohjasta.

Lue lisää

Anna Palautetta

Löysitkö mitä etsit? Voisimmeko vielä parantaa palveluamme?

Jokainen palaute auttaa meitä kehittämään palveluamme niin, että siitä olisi enemmän iloa ja apua sinulle ja muille imetyksestä kiinnostuneille.

Anna palautetta

Tarvitsetko apua?

Kun tarvitset apua imetyksessä, imetys­tuki­äidit ovat tukenasi. Koulutetut imetys­tuki­äidit antavat vertais­tukea verkossa, puhelimessa ja eri puolella Suomea kokoontuvissa imetystuki­ryhmissä. Voit ottaa yhteyttä missä tahansa imetyksen vaiheessa tai jo odotus­aikana. Tuki on luottamuksellista ja maksutonta.