Lämpöisen ihanaa joulun aikaa! Tuemme sinua imetyksessä myös jouluna. Imetyssivustoltamme löydät runsaasti tietoa eri kysymyksiin. Rinnalla-sovellus ja ImetysChat auttavat myös imetyskysymyksissä.

Imetyksen tuen toimisto on kiinni 22.12.2023-1.1.2024.

Imetystukea sovelluksesta

Rinnalla-sovellus on avoinna myös joulun aikaan. Voit laittaa imetystukivanhemmalle viestin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. He vastaavat yleensä 1-2 vuorokauden sisällä, mutta joulun aikaan vapaaehtoistemme vastauksessa voi olla viivettä. Kaikki keskustelut käydään kahden kesken, nimettömänä.

Sovellus on saatavilla PlayStoressa ja AppStoressa. Voit valita sovelluksesta oman vertaistukijan. Keskustelua voi jatkaa vaikka koko imetysajan, aina kun haluat tietoa tai imetystä ymmärtävää juttuseuraa.
Lue lisää sovelluksesta!

Imetystukea chatista

ImetysChatissa voit jutella tukivanhemman kanssa kahden kesken. Chat on avoinna seuraavasti:

  • ke 27.12. klo 12-14
  • ti 2.1. klo 12-14

Pääset chattiin sivustomme alalaidan chat-ikkunasta.
Lue lisää chatista ja muusta imetystuesta!

Imettävän perheen joulu

Imetys jatkuu joulunakin, mutta imettävän vanhemman mielessä voi liikkua monenlaisia kysymyksiä sopivista jouluruuista sukulaisten kohtaamiseen.
Lue jouluartikkelistamme, miten varautua vauvaperheen jouluun!

Tukea muuhun kuin imetykseen

Joskus elämä yllättää, ja silloin on tärkeää saada tukea muutostilanteisiin. Apua on onneksi saatavilla monelta eri taholta, ja osa palveluista on avoinna myös jouluna.
Lue lisää sivuiltamme!