Tukea elämän eri vaiheisiin

Kuva: iStock/mediaphotos

Arki vanhempana voi tuntua välillä raskaalta ja elämä tuoda eteen erilaisia tilanteita. Tukea on onneksi saatavilla useilta eri tahoilta. Älä jää huoliesi kanssa yksin!

Vanhemmuus ja kriisitilanteet perheessä

Ensi- ja turvakotien liiton chat-palvelut auttavat eri elämäntilanteissa. Apua saa esimerkiksi vauvan unipulmissa ja erilaisissa vauvaperheen haasteissa. Voit pyytää apua myös, jos huolta aiheuttaaa ero, päihteet tai olet joutunut kokemaan perhe- tai lähisuhdeväkivaltaa. 

  • Chatit ovat avoinna joulun 2020 aikaan 23.12.-3.1. arkisin klo 10-16
  • Chatit ovat avoinna 4.1.2021 alkaen arkisin klo 12-18 ja lauantaisin klo 14-17

Stressaavat tilanteet vauvaperheessä

Vauvapysäkki on video- ja podcast -sarja stressistä vauvaperheen näkökulmasta. Sarjassa kuvataan tavallisia vauva-arjen stressaavia tilanteita ja löydetään tapoja selvitä.

Tukinet

Tukinet on palvelu, jonka kautta saa tukea laajasti elämän eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Verkkotukea on saatavilla myös juhlapyhien aikaan.

Kriisipuhelin 24/7

Jos sinulla tai läheiselläsi on vaikea elämäntilanne, olet kokenut järkyttävän tapahtuman, koet uupumusta tai sinulla on itsetuhoisia ajatuksia, voit soittaa Mieli ry:n Kriisipuhelimeen. Puhelin päivystää numerossa 09 2525 0111 vuorokauden ympäri suomen kielellä.  Puhelimessa vastaavat kriisityön ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.
Palvelu on saatavilla myös ruotsiksi sekä englanniksi ja arabiaksi.
Mieli ry:n muut tukipalvelut

Kirkon keskusteluapu

Kun kaipaat henkistä tai hengellistä keskusteluapua, Kirkon keskusteluapu voi auttaa.
Aukioloajat ja yhteystiedot