Boobs-valokuvanäyttelyn tila, jossa vanha vihreä samettinojatuoli on aseteltu vanhan television eteen. Televisioseinälle on ripustettu valokuvanäyttelyn taulu.
Torikorttelit / Camilla Bloom

Valokuvanäyttely Boobs kutsuu kaikki vauvat kunniavieraikseen perjantaisin klo 11-12! Tule juttelemaan vauvaelämästä ja imetyksestä sekä tutustu samalla näyttelyn tarinohin ja Paola Suhosen valokuviin! Boobsin löydät Helsingin Torikortteleista Senaatintorin varrelta, Aleksanterinkatu 28.

Arvomme jokaisessa Vauvojen aamussa lippuja Helsingin Lapsimessuille 22.-24.4.2022!

Vauvojen aamujen ohjelma

Perjantai 11.3. klo 11-12 Vauvojen aamu: Imetys ja kiinteät ruuat
Miten aloitella kiinteitä ruokia? Miten imetys rytmittyy ja muuttuu, kun vauva saa maidon lisäksi muutakin ruokaa? Tule juttelemaan kiinteitä syövän vauvan imetyksestä, sekä kuulemaan tai vaikka jakamaan parhaat vinkkisi tähän vauvavuoden vaiheeseen! Mukana Imetyksen tuen tukiäitejä sekä asiantuntija, imetyskouluttaja Niina Pöyhönen.

Perjantai 18.3. klo 11-12 Vauvojen aamu: Vauva kasvaa taaperoksi, entä imetys?
Juttelemme taaperoiden ja leikki-ikäisten lasten imetyksestä osana perhe-elämän arkea sekä niistä ajatuksista ja tuntemuksista joita aihe herättää. Mukana Imetyksen tuen tukiäitejä sekä asiantuntija, imetyskouluttaja Niina Pöyhönen.

Perjantai 25.3. klo 11-12 Vauvojen aamu: Miten pidän itsestäni huolta imetysaikana?
Omaa jaksamista ja hyvinvointia saa ja voi vaalia myös vanhemmaksi tulon jälkeen. Juttelemme niistä keinoista, joilla itsestä voi pitää huolta myös lapsiperhe-elämän keskellä. Mukana Imetyksen tuen tukiäitejä sekä asiantuntija, imetyskouluttaja Niina Pöyhönen.

Saapuminen vauvan kanssa

Jos vauvasi nukkuu, voit tuoda hänet sisään näyttelytilan väliaikaiseen vaunuparkkiin. Pääset sisään Boobsin vasemmanpuoleisesta pääovesta, jossa on rappuset. Esteetön sisäänkäynti on viereisistä kaupunkikeskus Sofian ovista. Vaunut saa jättää Sofian käytävälle ja osin Ravintola Sofian portaiden alle suojaisaan tilaan. Ravintolasta löytyy myös mikrouuni maidon lämmitystä varten ja sen puolelle voi myös siirtyä vaikka lounaalle Vauvojen aamun jälkeen!

Boobsista on käynti Sofian wc-tilaan, jossa on hoitopöytä.

Mikä on Boobs?

Boobs on Imetyksen tuen, Tunne rintasi ry:n ja Paola Suhosen yhteistyönäyttely, joka kertoo 12 naisen tarinan kautta rintojen muuttuvista merkityksistä ja rooleista elämän varrella. Näyttely on avoinna 29. maaliskuuta saakka ti-su klo 12-19 Helsingin Torikortteleissa, Aleksanterinkatu 28.

Lue lisää näyttelystä täältä.