Boobs-valokuvanäytelyn vaaleanpunainen tekstilogo

Boobs – 12 tarinaa rinnoista ja naiseudesta

Koe Paola Suhosen valokuvat ja 12 naisen koskettavat tarinat Helsingin Torikortteleiden pop up -galleriassa maaliskuussa 2022! 

valokuvat

Paola Suhonen

Boobsin poeettiset valokuvat on ottanut suunnittelija, taitelija ja elokuvantekijä Paola Suhonen.

Näyttelyä toteuttamassa

Tunne rintasi ry

Tunne rintasi ry  edistää rintasyövän varhaista toteamista viestimällä rintasyövän oireista sekä kannustamalla ja opastamalla rintojen omatarkkailuun. Tunne rintasi ry purkaa omatarkkailun esteitä, edistää tervettä ja kunnioittavaa kehonkuvaa sekä terveydellistä yhdenvertaisuutta. Vakavaa tietoa jaetaan positiivisessa, persoonallisessa hengessä.

näyttelyä toteuttamassa

Imetyksen tuki ry

Imetyksen tuki ry tukee vuosittain tuhansia perheitä imetyksessä ja vanhemmuudessa. Järjestö tuottaa myös käytännönläheistä luotettavaa imetystietoa perheiden ja ammattilaisten avuksi. Koulutetut imetystukiäidit auttavat perheitä liveryhmissä ja verkossa. 

Tilanvaltaajat torikortteleissa

Tilanvaltaajat ja Boobs

Boobsilla on kunnia olla osa Tilan­valtaajat-kokeilua, jossa Torikorttelit ja markkinointitoimisto PING Helsinki tutkivat  kaupunkikeskustan ja kivijalkakaupan tämän hetken haasteita ja mahdollisuuksia.

My Boobs

Tule osaksi tarinaa!

Virtuaalisessa vieraskirjassa voit kertoa oman rintojesi tarinan. Julkaisemme kävijöiden tarinoita näyttelyn My Boobs -seinällä ja näyttelyn nettisivulla. Vieraskirja aukeaa maaliskuussa 2022.