Kuva: Mari Anttila

Imetysuutisia -lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu Saana Sjöblom-Hasselblatt. Saanalla on kokemusta erilaisista media-alan töistä: hän on toiminut toimittajana, tuottajana ja avustajana eri medioissa sekä toiminut kolmen vuoden ajan Varusmies -lehden päätoimittajana.

Hain Imetysuutisia-lehden päätoimittajaksi ennen kaikkea omasta elämäntilanteestani kumpuavasta kiinnostuksesta aihetta kohtaan. Kun nyt 1,5-vuotias esikoisemme syntyi, janosin toimittajalle ominaisella luonteellani tietoa kaikesta tiheän imun kausista taaperoimetykseen, ja Imetyksen tuki ry:n kanavat auttoivat minua paljon ajatusteni kanssa”, Saana toteaa. 

Vanhemmuuden myötä perheaiheiset lehtijutut ovat alkaneet kiinnostaa Saanaa ja hän toimiikin Kaksplus -perhemedian avustajana. 

“Odotan innolla pääseväni oppimaan tämän tehtävän myötä imetyksestä vielä paljon lisää ja ennen kaikkea jakamaan tietoa muille. Imetystarinoita on yhtä monenlaisia kuin imettäjiäkin, joten pidän tärkeänä mahdollisimman monien tarinoiden tulevan kuulluksi. Ja miten hienoa onkaan päästä mukaan tekemään juuri Laatulehti -kilpailun voittanutta, yhteiskunnallisestikin merkittävää journalistista sisältöä!”

Toivotamme Saanalle antoisia hetkiä lehden parissa ja lämpimästi tervetuloa joukkoon!