Oletko toimeen tarttuva ja pulppuat ideoita? Pysyvätkö langat käsissäsi tiukoissakin paikoissa? Rakastatko kirjoittamista? Onko lasten ja perheiden hyvinvointi sydäntäsi lähellä? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla uusi ja loistava päätoimittajamme!

Imetyksen tuki ry:n julkaisema Imetysuutisia on odotettu ja rakastettu jäsenlehti, jota lukevat niin perheet kuin heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset. Kahdesti vuodessa ilmestyvässä lehdessä käsitellään imetystä positiivisella tavalla osana elämää ja vanhemmuutta laajempien artikkelien ja perheiden tarinoiden kautta.

Lukijoiden rakastama lehti valittiin Vuoden Laatulehti -kilpailun yleisöäänestyksen voittosijalle vuonna 2020!

Imetysuutisilla on ainutlaatuinen asema Suomen ainoana imetysaiheisena erikoislehtenä. Lehden päätoimittajana olet vaikuttamassa siihen, miten imetyksestä ja vanhemmuudesta Suomessa kerrotaan ja millaisia mielikuvia niihin liitetään. Voit tarjota lukijoille oivalluksia ja uusia näkökulmia!

Imetysuutisten digiversiot ovat luettavissa Issuussa. 

Päätoimittajan tehtävät

Päätoimittajana vastaat lehden toimituksellisesta sisällöstä ja sen suunnittelusta yhteistyössä Imetyksen tuki ry:n toimiston kanssa. Vastaat myös lehden aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Juttujen parissa työskentelee lisäksesi vapaaehtoisten kirjoittajien tiimi. Tukenasi tehtäväsi hoitamisessa ovat lehden toimitussihteeri ja Imetyksen tuki ry:n toimiston väki. Saat tehtävään perehdytyksen edeltävältä päätoimittajalta. Tehtävää hoidetaan etänä ja omilla laitteilla.

Edellytykset tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle:

  • Kiinnostus ja perehtyneisyys aihetta kohtaan
  • Sitoutuminen Imetyksen tuki ry:n arvoihin
  • Kyky innostaa ja luotsata vapaaehtoisista koostuvaa tiimiä
  • Erinomainen suomen kielen sekä kirjoittamisen taito

Tehtävästä maksetaan palkkiota 800 € per numero. 

Työnhakijoiden tietosuojaseloste

Lisätietoja tehtävästä antaa vertaistukikoordinaattori Anna Groundstroem p. 044 522 5038 perjantaina 15.10.2021 klo 12-14.

Lähetä hakemus sunnuntaihin 24.10.2021 mennessä toiminnanjohtajan sijaiselle Anna Nupposelle osoitteeseen anna.nupponen@imetys.fi