Lapsimessujen lapsikävijät tanssivat messulavalla ilmapallojen kanssa.

Imetyksen tuki on mukana kevään Lapsimessuilla Helsingissä pe-su 19.-21. huhtikuuta!
Pidämme imetystukivanhempien kanssa huolta messujen Imetyspisteestä ja sen kävijöistä.

Imetyspisteellä saat lapsesi kanssa rauhallisen syöttöhetken sivussa messuhulinasta. Saat myös kupposen juotavaa ja halutessasi mahdollisuuden jutella imetyksestä imetystukivanhempien kanssa.

Imetyspisteellä voit lämmittää maitopullon ja sieltä löytyy myös pistoke sähköpumppua tarvitseville. Olet lämpimästi tervetullut pisteelle lapsesi kanssa!

Imetys näkyy myös messujen Kasvu-lavalla. Kerromme päivittäin imetystä helpottavia vinkkejä eri ikäisten vauvojen näkökulmasta. Puheenvuoroista vastaavat Imetyksen tuen asiantuntijat, joille perheiden auttaminen kohti omannäköistä, sujuvaa imetystä on sydämen asia.

Kasvu-lavan tietoiskut:

Imetys ja uni vauvaperheessä
Pe 19.4. klo 16-16.30

Miksi vauva heräilee öisin? Kerromme, miten vauvan kehitysvaiheet näkyvät imetyksessä ja nukkumisessa. Opi tukemaan vauvasi unta, ymmärrä imetyksen vaiheita ja lisää omaa jaksamista vauvavuonna!

Puhujat:
Imetyksen tuen kätilö Tuuli-Annika Kuusaari ja Lapsiperheiden uni ry:n kätilö & vuorovaikutuskeskeinen uniohjaaja Sofia Berg kertovat tutkittua tietoa vauvoista, unesta ja imetyksestä lempeällä otteella.

Imetysvinkit odottavalle perheelle
La 20.4. klo 11.30-12

Näillä vinkeillä saat imetykseen parhaan alun! Kerromme, miten voit valmistautua imetykseen, millaisia ovat ensipäivät vauvan kanssa ja miten imetys sujuu mukavasti kotona.

Puhujat:
Kätilö Tuuli-Annika Kuusaari ja terveydenhoitaja Laura Lounasheimo ovat auttaneet vuosien varrella tuhansia perheitä imetyksessä ja vanhemmuudessa. He ovat myös Imetyksen tuen suosittujen Odottajien webinaarien vakiopuhujia.

Imetys ja töihinpaluu
Su 21.4.2024 klo 10.30-11
Miten imetys jatkuu, kun palaa perhevapaalta töihin tai opiskelemaan? Kerromme vinkit eri-ikäisten vauvojen ja lasten imetyksen sekä työelämän yhdistämiseen. Imetys sopeutuu usein mainiosti erilaisiin elämäntilanteisiin!

Puhuja:
Imetyksen tuen asiantuntija ja imetyskouluttaja Niina Pöyhösellä on pitkä kokemus perheiden tukemisesta imetyksessä ja vanhemmuudessa.

Nähdään Lapsimessuilla!