Imetyksen tuki on mukana kevään Lapsimessuilla Helsingissä pe-su 14-16. huhtikuuta! Pidämme imetystukiäitiemme kanssa huolta messujen Imetyspisteestä ja sen kävijöistä. Imetyspisteellä saat lapsesi kanssa rauhallisen syöttöhetken sivussa messuhulinasta. Saat myös kupposen juotavaa ja halutessasi mahdollisuuden jutella imetyksestä imetystukiäidin kanssa.

Imetyspisteeltä löytyy mikro maidon lämmitystä varten, sekä pistoke sähköpumppua tarvitseville. Olet lämpimästi tervetullut pisteelle lapsesi kanssa!

Imetys näkyy myös Messujen Kasvu-lavalla. Kerromme päivittäin imetystä helpottavia vinkkejä eri ikäisten vauvojen näkökulmasta. Puheenvuoroista vastaavat Imetyksen tuen asiantuntijat Anna Groundstroem ja Niina Pöyhönen, joille perheiden auttaminen kohti omannäköistä, sujuvaa imetystä on sydämen asia.

Kasvu-lavan tietoiskut:

Vauvan viestit ja vauvavuoden vaiheet
Pe
14.4. klo 11.30-12
Vauva viestii meille paljon, mutta miten oppia tulkitsemaan häntä? Kerromme vauvan viestinnästä eri vauvavuoden vaiheissa, jotka heijastuvat myös syömistilanteisiin. Vauvan viestien ymmärtäminen helpottaa imetystä ja kaikkea vuorovaikutusta vauvan kanssa.

Imetysvinkit odottavalle perheelle
La 15.4. klo 11-11.30

Näillä vinkeillä saat imetykseen parhaan alun! Kerromme, miten voit valmistautua imetykseen, millaisia ovat ensipäivät vauvan kanssa ja miten imetys sujuu mukavasti kotona.

Imetys ja töihinpaluu
Su 16.4. klo 10.30-11
Miten imetys jatkuu, kun palaa perhevapaalta töihin tai opiskelemaan? Kerromme vinkit eri-ikäisten vauvojen ja lasten imetysarkeen perhevapaiden päättyessä. Imetys sopeutuu usein mainiosti erilaisiin elämäntilanteisiin! Mukana myös Venla-vauvan perhe, joka jatkoi imetystä työssäkäynnin ohella.

Nähdään Lapsimessuilla!