Aikuinen ja lapsi käsi kädessä, taustalla vihreä aurinkoinen maisema.

Haluatko osaksi pientä tiimiä, jossa on hyvä henki ja innostunut tekemisen meininki? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä ja jonka hyödyt koituvat pienten ja perheiden parhaaksi? 

Tule töihin Imetyksen tuki ry:lle perheystävälliseen työyhteisöön. Haemme nyt vapaaehtoistoiminnan asiantuntijaa opintovapaan sijaisuuteen.

Imetyksen tuessa on avautumassa vapaaehtoistoiminnan asiantuntijan opintovapaan sijaisuus ajalla 15.8.-31.12.2022. 

Asiantuntijan sijaisena tehtäviisi kuuluu vapaaehtoisten imetystukiäitien ohjaaminen ja tukeminen, tukimuotojen ylläpito ja tuki, tapahtumien suunnittelu ja mukana oleminen sekä vapaaehtoistoiminnasta sekä yhdistyksen tukitoiminnasta viestiminen. Työtehtäviin voi kuulua myös vaihtelevasti muita yhdistykseen liittyviä töitä.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai työkokemuksella hankittu vastaava osaaminen sekä viestintäkokemusta. Sinulla on kokemusta WordPressin sekä Canvan käytöstä ja käytät luontevasti eri sosiaalisen median alustoja (Instagram, Facebook). Otat sujuvasti haltuun uusia teknisiä alustoja. Työstä suoriutumiseen sinulta vaaditaan erinomaiset ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä joustaa myös yllättävissä tilanteissa. Ymmärrät vauva- ja pikkulapsiperheiden arjen ilot ja haasteet, jotka ovat olennainen osa yhdistyksen kohderyhmän ja vapaaehtoisten elämää.
Eduksi katsotaan imetyskouluttajan koulutus tai muu vahva imetysosaaminen, aiempi vastaava työkokemus sekä kokemus vapaaehtoisena toimimisesta. Viestinnällinen koulutus tai osaamisen kartuttaminen työelämässä tai harrastuksen parissa katsotaan myös eduksi.

Työtehtävä on kokoaikainen ja viikoittainen työaika on 37,5h/viikko. Työtä voi tehdä joustavasti etänä, mutta viikkoon sisältyy myös koko tiimin yhteinen toimistopäivä. Työ sisältää myös ilta- ja viikonlopputöitä. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 5 ja peruspalkan päälle maksetaan mahdollisia osaamis- ja kokemuslisiä (2357,78€/kk-2687,87€/kk).  

Lisätietoja tehtävästä antaa ti 24.5. klo 9-10.30 toiminnanjohtaja Anna Nupponen, p. 040 940 1309. 

Hakemukset ja ansioluettelo erillisenä liitteenä 29.5. mennessä osoitteeseen anna.nupponen@imetys.fi

Haastattelut pidetään viikolla 23.

Työnhakijoiden tietosuojaseloste