Äiti tekee töitä tietokoneella ja hymyilee.

 

Haluatko mukaan iloiseen ja sydämelliseen tiimiin, edistämään vauvaperheiden hyvinvointia?

Haemme vapaaehtoistoiminnan assistenttia osa-aikaiseen (50%), toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.12. alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaaehtoistoiminnan assistenttina toimit yhdistyksen muiden työntekijöiden oikeana kätenä. Vastaat muun muassa yhdistykseen saapuviin yhteydenottoihin, hoidat postituksia, viestit vapaaehtoistemme kanssa, järjestät yhdessä tiimin kanssa koulutuksia ja tilaisuuksia, olet mukana varmistamassa tukimuotojen toimintaa, päivität nettisivuja sekä ylläpidät vapaaehtoisten rekisteriä. Työtehtävät voivat vaihdella ajankohdasta riippuen.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta ja organisointitaitoja. Työtehtävät ja tehtäviin perehtyminen edellyttävät viikoittaista läsnäoloa yhdistyksen toimistolla Helsingissä, mutta myös etätyö on osin mahdollinen. 

Tehtävästä suoriutuminen vaatii joustavuutta, pitkäjänteisyyttä sekä hyviä ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsotaan aiempi vastaava työkokemus, soveltuva koulutus sekä kokemus yhdistystoiminnasta. 

Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 4 (peruspalkka 50% työajalla 1067,40€/kk+osaamis- ja kokemuslisät).  Tuntimäärä on 18,75h viikossa.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Anna Nupponen to 4.11. klo 9-10.30 sekä ma 8.11. klo 13-14, puh.nro 0409401309. 

Hakemukset ja ansioluettelo erillisenä liitteenä 14.11. mennessä osoitteeseen anna.nupponen@imetys.fi. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Haastattelut pidetään viikolla 46  Imetyksen tuki ry:n toimistolla, Nordenskiöldinkatu 18 A, Helsinki.

Työnhakijoiden tietosuojaseloste

Imetyksen tuki ry on pieni suuri yhdistys, jossa on neljä kokoaikaista työntekijää ja yksi osa-aikainen työntekijä. Tuemme vuosittain yli 20 000 perhettä imetyksessä ja vanhemmuudessa noin 500 koulutetun vapaaehtoisen voimin. Yhdistys on perhemyönteinen ja sydämellinen työpaikka, jossa otetaan huomioon erilaiset perhetilanteet, ja perheen ja työn yhteen sovittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Lue lisää yhdistyksestä www.imetys.fi.