Tummahiuksinen nainen istuu kannettavan tietokoneen ääressä, hymyilee ja nojaa käsivarteensa.

Imetyksen tuki ry etsii vapaaehtoistoiminnan koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Imetyksen tuki on imetystä ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä 25-vuotias yhdistys. Tarjoamme vuosittain tuhansille perheille koulutettua vertaistukea valtakunnallisen vapaaehtoistoimintamme voimin. Ylläpidämme Suomen suosituinta imetysaiheista verkkopalvelua ja edistämme vauvamyönteisempää yhteiskuntaa.

Jos sydämesi sykkii ihmisille, vertaistuelle ja valtakunnallisen vapaaehtoistoiminnan mahdollistamiselle, tämä voi olla sinun paikkasi! Työtä tehdään innostuneessa kuuden hengen tiimissä. Saat työhösi hyvän tuen ja perehdytyksen.

Koordinaattorin työssä vastuullasi ovat vapaaehtoisten ohjaaminen ja tukeminen, osa yhdistyksen verkkotuesta, imetystukiryhmät noin 20 paikkakunnalla, perhekeskusyhteistyö sekä yhdistyksen koulutusten ja tapahtumien toteuttaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työhön sisältyy myös viestinnällisiä tehtäviä, kuten nettisivujen tietosisältöjen päivitystä ja viestintää vapaaehtoisille.

Perustehtävämme vauvaperheiden parissa on toivoa täynnä, ja se luo positiivisen pohjavireen kaikkeen työskentelyyn. Olemme perheystävällinen työpaikka, joten suhtaudumme työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen hyvin myönteisesti. Tuemme ammatillista kehittymistä esimerkiksi mahdollistamalla kouluttautumisen.

Mitä toivomme sinulta?

 • Arvostamme kokemusta vapaaehtoistoiminnasta. Koordinaattorin työssäsi ohjaat ja tuet yhdistyksen koulutettuja imetystukivanhempia vaativassa vapaaehtoistyössä. Mahdollistat sujuvan ja selkeän vapaaehtoistoiminnan ja sinulla on tärkeä rooli vapaaehtoisten yhteisön tukemisessa. Organisoit myös vapaaehtoisten mentorointitoimintaa.
 • Huomioimme vahvuutena imetysosaamisen. Sinulla on imetyskouluttajan tai IBCLC:n koulutus, tai muulla tavoin hankittu vahva tiedollinen osaaminen imetyksestä. Imetyksen haastetilanteiden ymmärtäminen ja ratkominen ovat vahvasti läsnä työssäsi. Osallistut myös verkostotyöskentelyyn imetyksen vertaistuen edustajana ja viet mukanasi niihin pikkulapsiperheiden näkökulmaa.
 • Olet helposti lähestyttävä. Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin työssä esiintymisen ja ystävällisen kohtaamisen taidot ovat kultaa. Työ sisältää esillä oloa ja perheiden kohtaamista tapahtumissa ja yhdistyksen koulutuksissa.
 • Sinulla on osaamista ja ymmärrystä vauvaperheistä ja perheiden monimuotoisuudesta. Sekä kohderyhmämme että vapaaehtoisemme ovat pääosin pienten lasten vanhempia, joka on erityistä aikaa elämässä.
 • Lähestyttävyys, yhdenvertaisuus, luotettavuus ja lempeys ovat sinulle luontaisia tapoja toimia. Nämä ovat yhdistyksemme arvoja ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.
 • Organisointitaidot, järjestelmällisyys ja itsenäinen työote ovat vahvuuksiasi.
 • Ymmärrät selkeän ja lämpimän viestinnän merkityksen. Sinulla on hyvät kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot. Suomen kielen taitosi on hyvä. Muun kielitaidon katsomme eduksi.
 • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemuksella hankittu vastaava osaaminen. Toivomme hakijoita erilaisilla taustoilla.

 

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorin työaika on 37,5 h viikossa. Tehtävä sisältää kuukausittain ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista Suomessa noin joka toinen kuukausi. Työskentelemme joustavasti hyödyntäen osan aikaa viikosta etäyhteyksiä. Läsnätyö tehdään Imetyksen tuen toimistolla Helsingissä.

Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Palkka muodostuu peruspalkasta sekä mahdollisista osaamis- ja kokemuslisistä, yhteensä 2400 – 2900 € / kk.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään loka-marraskuussa.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään ke 11.10.2023 osoitteeseen rekry(at)imetys.fi Kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Lisätietoa työstä antaa:

Toiminnanjohtaja Heidi Kervinen p. 040 9401 309

 • pe 29.9 klo 8-10
 • pe 4.10 klo 13-15
 • pe 6.10 klo 10-12
 • ma 9.10 klo 15-16

 

Täältä löydät Imetyksen tuki ry:n avoimia työpaikkoja hakevien tietosuojaselosteen.