Jatkamme hakua 16.1.2023 saakka. Haastattelemme toiminnanjohtajan paikkaa hakeneita jo hakuaikana.

Imetyksen tuki ry etsii toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Imetyksen tuki on imetystä ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä 24-vuotias yhdistys. Tukipalvelumme tarjoavat vuosittain tuhansille perheille koulutettua vertaistukea valtakunnallisen vapaaehtoistoimintamme kautta. Ylläpidämme Suomen suosituinta imetysaiheista verkkopalvelua ja edistämme vauvamyönteisempää yhteiskuntaa valtakunnallisissa ja alueellisissa verkostoissa. Toimintaamme rahoittaa pääasiallisesti STEA.

Tarjoamme sinulle toiminnanjohtajan paikan vakaasti toimivassa organisaatiossa, työstään innostuneessa viiden hengen tiimissä. Perustehtävämme on toivoa täynnä, ja se luo positiivisen pohjavireen kaikkeen työskentelyyn. Olemme perheystävällinen työpaikka, eli työn ja perheen yhteensovittamiseen suhtaudutaan meillä hyvin myönteisesti. Tarjoamme sinulle myös joustavat työaikakäytännöt sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta järjestötoiminnasta. Johdat toiminnan ja talouden suunnittelua yhdistyksen strategian mukaisesti ja ylläpidät hyvää hallintotapaa. Toimit hyvässä yhteistyössä yhdistyksen hallituksen kanssa. Pystyt pitämään langat käsissäsi järjestelmällisesti, viemään prosessit loppuun ja ymmärrät sisäisen viestinnän tärkeyden.
  • Taloushallinnon osaamista. Vastuullasi on johtaa yhdistyksen taloutta ja vahvistaa rahoituspohjaa  eri kanavien kautta. Työhösi kuuluu myös raportointi rahoittajille. Työparinasi toimii talous- ja hallintokoordinaattori.
  • Inhimillistä ja lämmintä esihenkilötyötä sekä paloa sen kehittämiseen. Tiimissämme tehdään sekä itsenäistä asiantuntijatyötä, että raamitetumpia työtehtäviä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, palvelevaa johtamista ja kykyä johtaa työelämälle tyypillisiä muutoksia.
  • Intoa vaikuttamistyöhön ja halua toimia rohkeasti verkostoissa. Hyvät viestintätaidot ovat tarpeen päivittäisessä työssäsi.
  • Kykyä heittäytyä erilaisiin työtehtäviin. Pienessä yhdistyksessä kaikki tekevät välillä kaikkea. Yhteistyöllä ja myötäinnolla pääsemme parhaaseen tulokseen.
  • Sitoutumista yhdistyksemme arvoihin. Lähestyttävyys, yhdenvertaisuus, luotettavuus ja lempeys toimivat myös yhdistyksemme johtamisen periaatteina ja kriteereinä.
  • Soveltuvaa koulutusta sekä hyvää suomen ja englannin taitoa.

Toiminnanjohtajan työaika on 37,5 h viikossa. Tehtävä sisältää muutaman kerran vuodessa ilta- ja viikonlopputöitä. Etätyömahdollisuus on neljänä päivänä viikossa. Läsnätyö tehdään Imetyksen tuen toimistolla Helsingin Laaksossa.
Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 7. Palkka muodostuu peruspalkasta sekä mahdollisista osaamis- ja kokemuslisistä, yhteensä 2900-3600 €. 

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo 16.1.2023 mennessä osoitteeseen anna.nupponen@imetys.fi
Haastattelut pidetään 16.1., 17.1. ja 19.1.2023 klo 10-15 välisenä aikana. 

Lisätietoa työstä antaa toiminnanjohtaja Anna Nupponen, p. 040 9401 309.

Tietosuojaseloste: https://imetys.fi/tyonhakijat/