Tummatukkainen, ruskeapaitainen nuori nainen hymyilee ja katsoo kameraan. Pöydällä on avoinna oleva kannettava tietokone ja kahvikuppi.

Imetyksen tuki ry etsii talous- ja järjestökoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Imetyksen tuki on imetystä ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä 25-vuotias yhdistys. Tarjoamme vuosittain tuhansille perheille koulutettua vertaistukea valtakunnallisen vapaaehtoistoimintamme voimin. Ylläpidämme Suomen suosituinta imetysaiheista verkkopalvelua ja edistämme vauvamyönteisempää yhteiskuntaa. Imetyksen tuki ry:n toimintaa rahoittaa pääosin STEA.

Jos sydämesi sykkii ihmisille, järjestötyölle ja valtakunnallisen vapaaehtoistoiminnan mahdollistamiselle, tämä voi olla sinun paikkasi! Tule työskentelemään innostuneeseen kuuden hengen tiimiin! Saat työhösi tukea ja hyvän perehdytyksen.

Koordinaattorin työhön kuuluu järjestön toiminnan kannalta tärkeitä tehtäviä, kuten  talousseurantaa, laskujen käsittelyä, raportointia ja sopimusasioiden hoitamista. Työhön sisältyy myös tapahtumiin ja viestintään liittyviä tehtäviä. Oma aiempi osaamisesi ja kiinnostuksesi vaikuttaa työtehtävien painotukseen.

Perustehtävämme vauvaperheiden parissa on toivoa täynnä, ja se luo positiivisen pohjavireen kaikkeen työskentelyyn. Olemme perheystävällinen työpaikka, joten suhtaudumme työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen hyvin myönteisesti. Tuemme ammatillista kehittymistä ja työhyvinvointi on meille tärkeä asia jokaisessa työpäivässä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Arvostamme aiempaa kokemusta talouteen liittyvistä tehtävistä.
  • Organisointitaidot, järjestelmällisyys ja itsenäinen työote ovat vahvuuksiasi.
  • Huomioimme vahvuutena kokemuksen vapaaehtoistoiminnasta. Vapaaehtoisten kanssa viestiessä yhdistyksen toiminnassa näkyy lempeä ja huomioon ottava lähestymistapa. Vapaaehtoisemme ja kohderyhmämme ovat pääosin pienten lasten vanhempia.
  • Sinulla on tietosuojaosaamista ja halua pysyä ajan tasalla muuttuvista ohjeista.
  • Sinulla on hyvät kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot. Suomen kielen taitosi on hyvä. Muun kielitaidon katsomme eduksi.
  • Lähestyttävyys, yhdenvertaisuus, luotettavuus ja lempeys ovat sinulle luontaisia tapoja toimia. Nämä ovat yhdistyksemme arvoja ja ne ohjaavat kaikkea toimintaamme.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai kokemuksella hankittu vastaava osaaminen. Toivomme hakijoita erilaisilla taustoilla.

Koordinaattorin työaika on 37,5 h viikossa. Tehtävä sisältää keskimäärin joka toinen kuukausi ilta- tai viikonlopputyötä. Työskentelemme joustavasti hyödyntäen osan aikaa viikosta etäyhteyksiä. Työtä ei ole mahdollista hoitaa pelkästään etäyhteydellä. Läsnätyö tehdään Imetyksen tuen toimistolla Helsingissä.

Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Palkka muodostuu peruspalkasta sekä mahdollisista osaamis- ja kokemuslisistä, yhteensä 2400 – 2900 € / kk.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, 1.8.2023 alkaen tai sen jälkeen.

Lähetä hakemus ja ansioluettelo viimeistään ti 30.5 osoitteeseen rekry@imetys.fi
Haastattelut pidetään Helsingissä 6.-7.6.2023.

Lisätietoa työstä antaa:

Toiminnanjohtaja Heidi Kervinen p. 040 9401 309
pe 19.5 klo 8-10
ma 22.5 klo 12-14
ti 23.5 klo 16-18.30
to 25.5 klo 10-12

 

Täältä löydät Imetyksen tuki ry:n avoimia työpaikkoja hakevien tietosuojaselosteen.