Oletko toimeen tarttuva ja pulppuat ideoita? Teetkö mielelläsi töitä erilaisista taustoista tulevien ihmisten kanssa? Hallitsetko laajoja kokonaisuuksia? Rakastatko kirjoittamista? Onko lasten ja perheiden hyvinvointi sydäntäsi lähellä? Jos vastasit kaikkeen kyllä, saatat olla uusi ja loistava päätoimittajamme!

Imetyksen tuki ry:n julkaisema Imetysuutisia on odotettu ja rakastettu jäsenlehti, jota lukevat niin perheet kuin heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset. Kahdesti vuodessa ilmestyvässä lehdessä käsitellään imetystä positiivisella tavalla osana elämää ja vanhemmuutta artikkelien ja tarinoiden kautta. Lukijoiden rakastama lehti valittiin Vuoden Laatulehti -kilpailun yleisöäänestyksen voittosijalle vuonna 2020.

Imetysuutisilla on ainutlaatuinen asema Suomen ainoana imetysaiheisen terveysjournalismin erikoislehtenä. Lehden päätoimittajana olet vaikuttamassa siihen, miten imetyksestä ja vanhemmuudesta Suomessa kerrotaan ja millaisia mielikuvia niihin liitetään. Voit tarjota lukijoille oivalluksia ja uusia näkökulmia!

Sähköisiin lehtiin voi tutustua osoitteessa Issuussa.

Päätoimittajan tehtävät

Päätoimittajana vastaat lehden toimituksellisesta sisällöstä Imetyksen tuki ry:n työntekijöiden kanssa. Vastaat myös lehden aikataulutuksesta ja toteutuksesta. Juttujen ideoinnin ja toteutuksen parissa työskentelee lisäksesi vapaaehtoisten kirjoittajien tiimi. Tukenasi tehtäväsi hoitamisessa ovat lehden toimitussihteeri, Imetyksen tuki ry:n toimiston väki sekä osaava ja kokenut taittaja. Saat tehtävään perehdytyksen nykyiseltä päätoimittajalta, joka jatkaa työparinasi toimitussihteerinä.

Edellytykset tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle:

  • Kiinnostus ja perehtyneisyys imetystä kohtaan
  • Sitoutuminen Imetyksen tuki ry:n arvoihin
  • Kyky innostaa ja luotsata vapaaehtoisista koostuvaa tiimiä
  • Erinomainen suomen kielen sekä kirjoittamisen taito

Tehtävästä maksetaan palkkiota 800 euroa lehden numerolta. Tehtävään sitoudutaan aina vuodeksi (kaksi lehteä) kerrallaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anna Nupponen ke 28.9. klo 10-11 sekä pe 30.9. klo 9-10. 

Lähetä hakemuksesi 9.10. mennessä toiminnanjohtaja Anna Nupposelle osoitteeseen anna.nupponen@imetys.fi. Haastattelut järjestetään ke 12.10 ja to 13.10.

Työnhakijoiden tietosuojaselosteeseen voit käydä tutustumassa tästä.