Sinäkin voit auttaa

Kaikki alkoi äitien halusta auttaa. Heidän toiveestaan turvata uusille vanhemmille hyvä imetysmatka. Heidän halustaan auttaa muita perheitä välttämään ne vaikeudet, joita he itse olivat kokeneet. Näin sai alkunsa Imetyksen tuki ry.

Kahdenkymmenen vuoden aikana näiden tarmokkaiden äitien toiminta on kasvanut merkittäväksi  vapaaehtoistoiminnaksi. Imetyksen tuki ry:n koulutetut imetystukiäidit auttavat vuosittain yli 20 000 vanhempaa vauvan elämän alkutaipaleella. Tukiäitejä on viisisataa ja lisää koulutetaan jatkuvasti. Imetystuelle on jatkuva, suuri tarve. 

Sinäkin voit auttaa. Lahjoittamalla, kannatustuotteen ostamalla tai liittymällä jäseneksi tuet toimintaamme. Auta meitä turvaamaan imetystuki perheille silloin, kun tarve on suurin!


Verkkokauppa

Ihana heijastin loistaville vanhemmille

Ostamalla Imetyksen tuen kannatustuotteita olet mukana tukemassa perheitä kanssamme. Tilaa tissiheijastin tai tukeva kangaskassi. Myös uusia tuotteita saapuu verkkokauppaamme pian.

Verkkokauppaan

Tukiäidit tukenasi

Tukea imetykseen ja vanhemmuuteen

Imetystukiäidit ovat sinua ja läheisiäsi varten läsnä chatissa, sovelluksessa ja tukiryhmissä. He auttavat kaikissa imetyksen eri vaiheissa.
Älä jää yksin, tule juttelemaan kahden kesken!

Tukea imetykseen
Äiti vauvan kanssa juttelee hymyilevälle äidille joka odottaa vauvaa.

Tule tukiäidiksi

Kohtaamisia, uusia taitoja ja ystäviä

Jos haluat olla mukana kohtaamassa ja tukemassa perheitä, imetystukiäitiys voisi olla sinun juttusi! Tukiäitiys vahvistaa monia työelämässäkin tarvittavia taitoja. Yli 500 ihanan ja taitavan vapaaehtoisemme verkosto tarjoaa hyvää seuraa ja kavereita. Hae mukaan Imetystiedon peruskurssille!

Lue lisää