Jäsenedut

Varsinaisena jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista:

Imetysuutisia-lehti

Saat kotiisi kahdesti vuodessa suositun imetysaiheisen lehden Imetysuutisia.
Imetysuutisia-lehti on ainutlaatuinen paketti tutkittua tietoa ja perheiden tarinoita. Lehti käsittelee imetystä positiivisella tavalla osana elämää, terveyttä ja vanhemmuutta. Lue lisää Imetysuutisia-lehdestä. 

Imetysuutisia-lehden kansikuva

Nordic Fit Mama

Nordic Fit Maman tärkein tavoite on edistää äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaipaatko ohjeita turvalliseen liikuntaan? Kärsitkö raskauden aiheuttamasta vatsalihasten erkaumasta? Haluaisitko eroon alaselkäkivuista ja mahdollisesta virtsankarkailusta? Nordic Fit Maman kaikki verkkovalmennukset ovat turvallisia ja asiantuntijoiden hyväksymiä. Osallistuminen on helppoa ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Treenit vievät aikaasi vain noin 10 min / päivä!

Kuva: Nordic Fit Mama

Kuntouta keskivartalo

Valmennus vahvistaa raskauden ja synnytyksen koettelemia keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia lempeästi ja turvallisesti. Kaikki valmennuksen harjoitukset ovat asiantuntijoiden hyväksymiä.
Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 71,20€ (normaali hinta 89€ sis. alv 24%).

Nordic Fit Mama 2 – Treeni, ravinto ja hyvinvointi

Valmennus sisältää vaativampaa keskivartaloa ja koko kehoa vahvistavaa treeniä, ravintovinkkejä, rentoutumisharjoituksia ja asiaa seksuaalisuudesta raskauden ja synnytyksen jälkeen. Saat myös hyvän startin vauvakilojen karistamiselle pysyvillä muutoksilla ja terveellisellä ruokavaliolla. Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 71,20€ (normaali hinta 89€ sis. alv 24%).

Raskaana olevat – verkkovalmennus odottaville äideille

Valmennuksen opeilla lisäät tietämystäsi raskausajan turvallisesta liikunnasta ja terveellisestä ravinnosta, sekä kehossasi tapahtuvista muutoksista. Valmistaudut myös asiantuntijoiden ohjeiden avulla synnytykseen ja vähennät mahdollista jännitystäsi ja suhtaudut luottavaisin mielin tulevaan. Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 71,20€ (normaali hinta 89€ sis. alv 24%).

Itsetuntemus on voimaa

Kurssilla on tarkoitus vahvistaa itsetuntemusta ja saada oivalluksia omasta tunnemaailmasta. Tikapuista saatavan ymmärryksen avulla sinulla on mahdollisuus päästä tasapainoon tunteittesi kanssa – niin, etteivät tunteet vie sinua, vaan niin, että sinä kuuntelet tunteitasi ja hallitset niitä. Ota pieniä ja rohkeita askelia kohti omaa voimaasi, itseäsi ja tunteitasi kuunnellen.
Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 15,92€ (normaali hinta 19,90€ sis.alv 24%)

Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu@imetys.fi. Koodin saatuasi voit lunastaa valmennuksen etuhintaan Nordic Fit Maman nettisivuilta.

Yogaia

Yogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on monipuolisia ja vaihtuvia mielen- ja kehonhuoltotunteja kaikentasoisille kuntoilijoille, esim. joogaa, taukojumppaa, mindfulnessia, hengitysharjoituksia ja lihaskuntotreenejä livetunteina sekä tallenteina. Yogaian avulla treenaat missä haluat, milloin haluat. Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksella tai nettiselaimella.

Vanhempi kuntoilee lapsen kanssa

Kuva: Yogaia

Imetyksen tuki ry:n varsinaiset jäsenet saavat vuonna 2022 40 % alennuksen Yogaia-nettipalvelun 3 kuukauden pituisesta tilausjaksosta. Tilausjaksoon sisältyy 7 päivän ilmainen kokeilujakso. Tilaus jatkuu 3 kuukauden jälkeen automaattisesti, joten muistathan perua sen ennen tilausjakson päättymistä, jos et halua jatkaa palvelun käyttöä normaalihintaisena.

Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu@imetys.fi.
Koodin saatuasi voit lunastaa tilausjaksosi Yogaian nettisivuilta.

Äännekoulu

Ärrän pärinää on Äännekoulun harjoituksiin perustuva harjoituskirja, jossa on motivoivia lautapelejä sekä harjoituskortteja R-äänteen opettelua varten. Imetyksen tuki ry:n varsinaiset jäsenet saavat kirjasta 20% alennuksen.

Ärrän pärinää -kirjan kansikuva, jossa näkyy sirkus yöaikaan.

Kuva: Äännekoulu

Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu@imetys.fi.
Koodin saatuasi voit ostaa kirjan Äännekoulun verkkokaupasta.