Jäsenedut

Varsinaisena jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista:

Imetysuutisia-lehti

Saat kotiisi kahdesti vuodessa suositun imetysaiheisen lehden Imetysuutisia.
Imetysuutisia-lehti on ainutlaatuinen paketti tutkittua tietoa ja perheiden tarinoita. Lehti käsittelee imetystä positiivisella tavalla osana elämää, terveyttä ja vanhemmuutta. Lue lisää Imetysuutisia-lehdestä. 

Imetysuutisia-lehden kansi, numero 2/2022

Nordic Fit Mama

Nordic Fit Maman tärkein tavoite on edistää äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaipaatko ohjeita turvalliseen liikuntaan? Kärsitkö raskauden aiheuttamasta vatsalihasten erkaumasta? Haluaisitko eroon alaselkäkivuista ja mahdollisesta virtsankarkailusta? Nordic Fit Maman kaikki verkkovalmennukset ovat turvallisia ja asiantuntijoiden hyväksymiä. Osallistuminen on helppoa ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Treenit vievät aikaasi vain noin 10 min / päivä!

Kuva: Nordic Fit Mama

Imetyksen tuki ry:n varsinaiset jäsenet saavat vuonna 2024 25% alennuksen seuraavista Nordic Fit Maman valmennuksista:

Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu(at)imetys.fi. Koodin saatuasi voit lunastaa valmennuksen etuhintaan Nordic Fit Maman nettisivuilta.


Jasmin Design

Jasmin Design valmistaa rakkaudella ja käsityönä suomalaisia koruja.
Tilaustyönä valmistettavat ÄM-korut® eli äidinmaitokorut ovat ihana muisto imetysajasta. Äidinmaitokoru kantaa sinun ja lapsesi tarinaa. Materiaaleina koruissa ovat kierrätetyt jalometallit ja koruhartsi.

Jasmin Designin valmistamia koruja

Kuva: Jasmin Design

Jasmin Design tarjoaa kaikista verkkokaupan mallistojen koruista -15% Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille. Alennusta ei saa erikoismalleista eli ns. custom-koruista. Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu(at)imetys.fi
Koodin saatuasi voit ostaa korun Jasmin Designin verkkokaupasta.


Vanhemmuusmatka

Vanhemmuusmatkalta löydät matkaoppaasi vanhemmuuteen. Valmentaudu synnytykseen, imetykseen, vauvanhoitoon, uuteen arkeen ja vanhemmuuteen. Kahden kätilön tukemana verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta. Valmennukset koostuvat tekstitetyistä videoista, ohjeista, muistilistoista ja lisätietolinkeistä.

Tuleva vanhempi pussaa puolisonsa raskausvatsaa.

Kuva: Vanhemmuusmatka

Imetyksen tuki ry:n varsinainen jäsen saa 20% alennusta kaikista Vanhemmuusmatkan valmennuksista. Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu(at)imetys.fi. Alennuskoodin saatuasi voit valita perheellesi parhaiten sopivan valmennuksen Vanhemmuusmatkan nettisivuilta.


Myllymuksut

Oikeanlainen imetysvaate, joka on sekä mukava että tyylikäs, on painonsa arvosta kultaa! Laadukkaat ja miellyttävät ekologiset materiaalit hellivät ihoasi ja tuntuvat taivaallisilta arjen pyörteissä. Panosta laatuaikaan lapsesi kanssa myös elämää helpottavien vaatevalintojen myötä. Kaikki Myllymuksujen imetysmallistojen vaatteet on suunniteltu ja ommeltu Myllymuksujen omassa ompelimossa Juupajoella ja niihin käytettävät materiaalit ovat turvallisia ja puhtaita Öko-Tex 100 sertifioituja kankaita.

Vanhempi imettää lastaan kesäisessä maisemassa päällään violetti imetyspaita.

Kuva: Myllymuksut

Imetyksen tuki ry:n varsinainen jäsen saa vuonna 2024 10% alennuksen Myllymuksujen imetysvaatteista ja liivinsuojista. Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu(at)imetys.fi. Koodin saatuasi voit siirtyä ostoksille Myllymuksujen verkkokauppaan.


Into Kustannus Oy

Into Kustannus on kustantamo, joka julkaisee uutta avaavaa ja näkökulmia avartavaa laadukasta kirjallisuutta yksin ja yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Innon toiminta on rohkeaa, kunnianhimoista ja tavoitteellista. Into on uutta oppiva ja avoin yhteisö. Into muuttaa maailmaa.

Koodilla IMETYKSEN TUKI saa 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista Into Kustannuksen verkkokaupasta osoitteessa https://intokustannus.fi/. Koodi on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Kuva: Into Kustannus Oy


Yogaia

Yogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on monipuolisia ja vaihtuvia mielen- ja kehonhuoltotunteja kaikentasoisille kuntoilijoille, esim. joogaa, taukojumppaa, mindfulnessia, hengitysharjoituksia ja lihaskuntotreenejä livetunteina sekä tallenteina. Yogaian avulla treenaat missä haluat, milloin haluat. Palvelua voi käyttää mobiilisovelluksella tai nettiselaimella.

Vanhempi kuntoilee lapsen kanssa.

Kuva: Yogaia

Imetyksen tuki ry:n varsinaiset jäsenet saavat vuonna 2024 50 % alennuksen Yogaia-nettipalvelun 3 kuukauden pituisesta tilausjaksosta. Tilausjaksoon sisältyy 7 päivän ilmainen kokeilujakso. Tilaus jatkuu 3 kuukauden jälkeen automaattisesti, joten muistathan perua sen ennen tilausjakson päättymistä, jos et halua jatkaa palvelun käyttöä normaalihintaisena.

Ohjeet edun lunastamiseen saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu(at)imetys.fi.