Jäsenedut

Varsinaisena jäsenenä pääset nauttimaan seuraavista eduista:

Saat kotiisi kahdesti vuodessa suositun imetysaiheisen lehden Imetysuutisia.

 

Nordic Fit Mama

Nordic Fit Maman tärkein tavoite on edistää äitien kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kaipaatko ohjeita turvalliseen liikuntaan? Kärsitkö raskauden aiheuttamasta vatsalihasten erkaumasta? Haluaisitko eroon alaselkäkivuista ja mahdollisesta virtsankarkailusta? Nordic Fit Maman kaikki verkkovalmennukset ovat turvallisia ja asiantuntijoiden hyväksymiä. Osallistuminen on helppoa ja voit treenata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii. Treenit vievät aikaasi vain noin 10 min / päivä!

Kuntouta keskivartalo

Valmennus vahvistaa raskauden ja synnytyksen koettelemia keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia lempeästi ja turvallisesti. Kaikki valmennuksen harjoitukset ovat asiantuntijoiden hyväksymiä.
Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 71,20€ (normaali hinta 89€ sis. alv 24%).

Itsetuntemus on voimaa

Kurssilla on tarkoitus vahvistaa itsetuntemusta ja saada oivalluksia omasta tunnemaailmasta. Tikapuista saatavan ymmärryksen avulla sinulla on mahdollisuus päästä tasapainoon tunteittesi kanssa – niin, etteivät tunteet vie sinua, vaan niin, että sinä kuuntelet tunteitasi ja hallitset niitä. Ota pieniä ja rohkeita askelia kohti omaa voimaasi, itseäsi ja tunteitasi kuunnellen.
Valmennuksen hinta Imetyksen tuki ry:n varsinaisille jäsenille -20% alennuksella on 15,92€ (normaali hinta 19,90€ sis.alv 24%)

Alennuskoodin saat lähettämällä viestin osoitteeseen itu@imetys.fi. Koodin saatuasi voit lunastaa valmennuksen etuhintaan Nordic Fit Maman nettisivuilta.