Uusi vapaaehtoistoiminnan assistentti Lina Nikula vaalean ison koiransa kanssa talvimaisemassa.

Imetyksen tuen uutena vapaaehtoistoiminnan assistenttina on aloittanut helsinkiläinen Lina Nikula. Lina viimeistelee parhaillaan yhteisöpedagogin opintojaan ja työskentelee osin myös omassa yrityksessään auttaen koiranomistajia koira-aiheisissa haasteissa.

”Minulle on tärkeää, että teen töitä hyvien asioiden puolesta. Nykyajan informaatiotulva on valtava. Siksi on tärkeää, että löytyy luotettava taho, josta voi saada tutkittua tietoa ja tukea esimerkiksi imetykseen liittyvissä asioissa”, Lina toteaa.

Opiskelujen ja työn ohella Lina on halunnut antaa aikaa myös vapaaehtoistyölle. Kokemukset kriisipuhelinpäivystämisestä ja työvuoroista eläinsuojelukeskuksessa ovat olleet merkittäviä.

”Vapaaehtoistyö tekee hyvää sielulle. Vuoron jälkeen pohtii ehkä omaa elämää vähän eri näkökulmasta. Tuntuu, että on osana jotain itseä suurempaa, yhteistä hyvää.”

Toivotamme Linan lämpimästi tervetulleeksi Imetyksen tuen tiimiin!

Vapaaehtoistoiminnan assistentin rekrytoinnin myötä syksyllä alkanut Imetyksen tuen organisaatiomuutos saadaan viimeiseen vaiheeseen. Osa-aikainen assistentin paikka tuli avoimeksi viime syksynä. Sitä haki yhteensä 39 hakijaa.