Jokainen perhe on erilainen. Myös imetys voi olla hyvin monenlaista- ja näköistä perheen toiveista riippuen. Imetyksen tuki ry on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Helsinki Priden kulkueessa juhlimassa yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta   Liity mukaan Imetyksen tuki ry:n iloiseen porukkaan yksin, kaksin tai koko perheen kanssa!

SAAPUMINEN

-Kulkueeseen osallistuvien ryhmien kokoontuminen Senaatintorilla alkaa klo 11.

-Imetyksen tuki ry:n ryhmän tunnistat sateenkaaren värisisistä jättineuletisseistä ja imetysaiheisista lakanoista ja kylteistä.

-Huom! Ryhmien tarkempi sijoittelu kulkueessa ilmoitetaan tapahtumajärjestäjän toimesta 26.6., joilloin päivitämme tiedon tähän tapahtumaan ja imetys.fi/ajankohtaista -sivulle -> Tarkistathan tarkentuneen ohjeen ennen tuloasi! Pyrimme tekemään paikalle löytämisen mahdollisimman helpoksi sopimalla kokoontumispaikan, kun kulkuejärjestys vahvistuu.

KULKUE

-Kulkue lähtee liikkeelle noin klo 12 ja saapuu Kaivopuistoon noin klo 13.

-Kulkueen kulkema reitti on pituudeltaan noin 2,5 km (Senaatintori > Aleksanterinkatu > Mannerheimintie > Eteläesplanadi > Kasarmikatu > Neitsytpolku > Kaivopuisto)

-Etenemistahti on melko verkkainen, joten lapsetkin pysyvät tahdissa mukana. Pienimmille kannattaa kuitenkin varata kantoväline tai rattaat mukaan.

-Liikkeellelähtö voi kestää, etenkin jos Imetyksen tuen ryhmän sijainti on kulkueen loppupäässä. Odotteluun kannattaa siis varautua hyväntuulisella asenteella ja vesipullolla.

-Kulkue huipentuu puistojuhlaan Kaivopuistossa, johon voi halutessaan jäädä viettämään aikaa hyvässä seurassa.

MITÄ MUKAAN

-Imetyksen tuki ry:llä on kulkuerekvisiitta valmiina, joten iloisen mielen lisäksi et tarvitse mitään erityistä mukaan. Pukeutumisessa voi mieluusti suosia värikkyyttä.

-Vesipullo on hyvä muistaa, etenkin jos kesäinen sää hellii kulkuetta. Omia eväitä kannattaa tuoda kunkin osallistujan iän ja mieltymysten mukaisesti kulkuetta ja puistojuhlaa varten.

LISÄTIETOJA

-Päivitämme tätä tapahtumaa ja imetys.fi/ajankohtaista -sivua koko ajan, kun informaatio kulkueesta tarkentuu. Pysy kuulolla!

-Kysymyksiä voi esittää myös sähköpostitse itu@imetys.fi

Toivottavasti saamme ihanan ison porukan kasaan kulkueeseen. Nähdään Pridessa!