🏳️‍🌈INFOA KULKUEESTA!🏳️‍🌈 – Luethan huolella!

 
Kokoontuminen Senaatintorille klo 11.-11.30
Imetyksen tuki ry:n ryhmä on kulkueen alkupuoliskossa, rekka nro 6:n (Karhun rekka) takana.
Kuorma-autoissa on kiinni isot numeroilmapallot, joiden avulla löytää oman ryhmän blokin. Rekka nro 6. sijaitsee Aleksanterinkadun varrella eli vastakkaisella puolella Senaatintoria kuin Tuomiokirkko.
Imetyksen tuen porukan tunnistaa virkatuista jättitisseistä yhdistyksen oranssin banderollin yllä sekä imetysaiheisista lakanoista ja kylteistä. Senaatintorilla on myös vapaaehtoisia ohjaamassa liikkumista.
Samassa blokissa kanssamme ovat Tunne rintasi ry (lisää pehmotissejä!), Bear with Us Helsinki, MSC Finland – Tom ́s Club ry, Finlayson, FTS Finland ja Pro-tukipiste. Hivpoint/Positiiviset, , Hyrian seksuaalineuvojaopiskelijat, Vapaaehtoisesti Lapsettomat ry, Polyamoria -monisuhteisuusyhdistys ry ja Sexpo-säätiö.

Tärkeää järjestelyistä ja turvallisuudesta:

-Ennakkoon ilmoittautuneet ryhmät lähetetään liikkeelle sovitussa järjestyksessä ja väliin päästetään muuta Pride-kansaa.

-Ryhmien välillä täytyy säilyä tietty etäisyys (noin 5-10 m), joka helpottaa ennen kaikkea julkista liikennettä kulkueen aikana, sekä parantaa turvallisuutta.

-Poliisi pysäyttää kulkueen aika ajoin, jotta raitiovaunut ja bussit pääsevät läpi. Tällöin koko kulkueen tulee pysähtyä ja tässä on loistava tilaisuus vilkutella yleisölle ja levittää Priden ilosanomaa! Ryhmien tulee pitää itse huolta siitä, ettei ryhmää katkaista kesken.

-Kulkuetta valvovat palkatut järjestyksenvalvojat ja poliisi. Kaikkien marssijoiden tulee noudattaa heidän ohjeitaan marssin aikana.

-Turvallinen ja rauhallinen marssi kaupungin vilkkaan keskustan läpi edellyttää yhteistyötä myös osallistujilta. Mikäli epäilet kulkueeseen kohdistuvan uhkaa tai näet jotain epäilyttävää kulkueen aikana tai sitä ennen, ilmoita siitä heti järjestyksenvalvojille tai suoraan poliisille.

-Tapahtumassa on ensiapu- ja alkusammutusvalmius.