Imetyksen tuki on mukana kevään Lapsimessuilla Helsingissä. Messujen Imetyspisteellä voit syöttää vauvan tai isomman rinnalla käyvän lapsen. Saat kupposen juotavaa ja halutessasi tukea imetykseen tukiäidiltämme.

Imetyspisteeltä löytyy myös mikro maidon lämmitystä varten, sekä pistoke sähköpumppua tarvitseville. Tule viettämään Imetyspisteelle rauhallinen syömishetki lapsesi kanssa!

Messujen Kasvu-lavalla voit kuunnella päivittäin Imetyksen tuen imetysarkea helpottavia tietoiskuja! Lauantain ja sunnuntain luennot tulkataan suomenkieliselle viittomakielelle.

Pe 22.4. klo 11.30-12
Vauvan viestit – Ymmärrätkö vauvaasi?
Vauvan viestien ymmärtäminen helpottaa imetystä ja kaikkea vuorovaikutusta vauvan kanssa.
Kerromme vauvan viestinnästä ja erilaisista vauvavuoden vaiheista, jotka heijastuvat myös syömistilanteisiin.

La 23.4. klo 12-12.30
Hyvä alku imetykseen – Odottavan perheen tietopaketti
Imetys on ainutlaatuista aikaa, joka alkaa yleensä heti vauvan syntymän jälkeen. Kerromme, miten voit valmistautua imetykseen, millaisia ovat vauvan ensimmäiset päivät ja miten autat vastasyntynyttä vauvaasi, joka vasta harjoittelee rinnalla oloa. Näillä vinkeillä saat imetykseen parhaan alun!

Sunnuntai 24.4. klo 11-11.30
Taaperoimetys – Läheisyyttä ja infektiosuojaa
Yli vuoden vanhan lapsen imetys yleistyy huimaa vauhtia. Miten taaperoimetys eroaa pienen vauvan imetyksestä? Mitä hyötyä siitä on vanhemmalle ja lapselle? Milloin ja miten imetys päättyy?

Puhujina ovat Imetyksen tuen asiantuntijat Anna Groundstroem ja Niina Pöyhönen, joille perheiden auttaminen kohti omannäköistä, sujuvaa imetystä on sydämen asia.

Nähdään Lapsimessuilla!