Anna on vauvaperheammattilainen, joka on työskennellyt vauva- ja pikkulapsiperheiden parissa niin kunta-, järjestö- kuin kolmannellakin sektorilla. Annalla on hyvä tietämys imetykseen liittyvistä sisällöistä ja teemoista. Hän on toiminut Imetyksen tuki ry:n vapaaehtoisena imetystukiäitinä sekä viimeisen vuoden hallituksen jäsenenä. Lisäksi Anna on laatinut ylemmän AMK opinnäytetyönsä osana imetysoppaan sosiaalialalla toimiville vauvaperhetyöntekijöille. Vapaaehtoistoiminnan kokemusta Anna on kerännyt Imetyksen tuki ry:n lisäksi VauvaSuomi ry:stä, jossa hän on hallituksen jäsen.

“Annassa yhdistyivät ihanteellisella tavalla etsimämme työkokemus vauva ja pikkulapsiperheiden parista, järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan tuntemus, imetystietous sekä ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaidot”, toteaa toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones.

Toivotetaan siis Anna lämpimästi tervetulleeksi Imetyksen tuen hienoon porukkaan – nyt työntekijänä. Uuden tehtävänsä myötä, Anna jättää paikkansa Imetyksen tuki ry:n hallituksessa.