Aikuisen kädet sydämen muodossa vauvan jalkapohjien ympärillä.

Imetyksen tuki ry uudistaa organisaatiotaan toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jonesin siirryttyä uusiin tehtäviin Vanhempainliittoon. Organisaatiomuutos mahdollistaa työtehtävien järjestämisen kohderyhmän ja toiminnan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla nykyisin resurssein.

Uuden organisaation myötä yhdistyksellä on neljä kokoaikaista ja yksi osa-aikainen työntekijä 1.11.2021 alkaen. Aiemmin suuri osa henkilökunnasta on työskennellyt yhdistyksessä osa-aikaisesti.

Uudet tehtävät

Paikallistoiminnan koordinaattori Anna Nupponen on valittu toiminnanjohtajan tehtävään, jota hän sijaistaa jo 6.10.2021 alkaen. Hänen vastuullaan ovat myös paikallistoiminta ja imetystukiryhmät.

Vertaistukikoordinaattori Anna Groundstroem siirtyy asiantuntijaksi, vastuualueenaan vapaaehtoistoiminta, viestintä ja vaikuttavuus.

Koulutuskoordinaattori Niina Mäkinen siirtyy myös asiantuntijaksi, vastuualueenaan koulutukset ja imetyksen edistäminen.

Järjestösihteeri Jenni Viljalinna siirtyy hoitamaan talous- ja hallintokoordinaattorin tehtäviä.

Kaikkiin kokoaikaisiin tehtäviin on löytynyt työntekijä yhdistyksen sisältä ja sisäisellä haulla. Vapaaehtoistoiminnan assistentin tehtävään tullaan rekrytoimaan osa-aikainen työntekijä loka-marraskuun aikana. 

“Tällä tiimillä on vahva ja pitkä kokemus yhdistyksen toiminnan kehittämisestä ja luotsaamisesta, joten lähdemme uutta kohti hyvin ja luottavaisin mielin”, toteaa uusi toiminnanjohtaja Anna Nupponen.

Lisätietoja:

Anna Nupponen
vs. toiminnanjohtaja
p. 040 9401 309
anna.nupponen(at)imetys.fi