Vapaaehtoisten TukiäitiNet

Kuva Oatawa/iStock

Imetyksen tuki ry:n vapaaehtoisten oma sivusto TukiäitiNet auttaa ja tukee sinua tukiäitityössäsi.

Sivuilta löytyy apua tukikysymyksiin, ohjeet eri tukimuodoissa tukemiseen, työkaluja ryhmänohjaamiseen, viestintävinkkejä, tukiäitien tapahtumakalenteri, tilaus- ja kulukorvauslomakkeita ja paljon muuta. Toivomme, että kaikki tukiäitimme tutustuvat TukiäitiNetin sisältöön.

Näin saat tunnukset TukiäitiNettiin:

  1. Avaa TukiäitiNetin rekisteröintilomake.
  2. Luo lomakkeella itsellesi käyttäjätunnus ja lisää sinne sähköpostiosoitteesi, etunimesi ja sukunimesi. Lomake pyytää myös ns. julkisen nimesi, joka saa näkyä muille käyttäjille.
  3. Kun olet klikannut lopuksi ”Rekisteröidy”, ruudulle pitäisi tulla teksti: ”Käyttäjätunnuksen rekisteröinti onnistui”.
  4. Pääset käyttämään TukiäitiNettiä, kun yhdistyksen työntekijä on hyväksynyt rekisteröitymisesi.

Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Vahvistusviesti sisältää linkin salasanan luomiseen (HUOM! klikkaa viestissä olevaa alempaa salasanan luomislinkkiä).
Mikäli et saa vahvistusviestiä rekisteröitymisestä seuraavana arkipäivänä eikä viestiä löydy roskapostista, lähetä viestiä toimistolle osoitteeseen itu@imetys.fi.

Kun olet luonut salasanan saamasi linkin kautta, pääset kirjautumaan TukiäitiNettiin. Jatkossa pääset kirjautumaan luomillasi tunnuksilla sisään TukiäitiNettiin suoraan verkkosivumme pinkistä alapalkista kohdasta: ”Kirjaudu sisään”.

Kun olet kirjautuneena sisään TukiäitiNettiin, pääset takaisin TukiäitiNetin etusivulle aina tämän suoran linkin kautta:  imetys.fi/extranet

Tahdotko yhdistyksen vapaaehtoiseksi? Lue täältä miten pääset mukaan toimintaan.