Imetyksen tuki ry:n järjestämien koulutusten maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen ja maksut

Ilmoittautuminen Imetyksen tuki ry:n koulutuksiin on aina sitova ja se tehdään kirjallisesti ilmoittautumislomakkeella. Koulutuksen toteutuminen edellyttää tiettyä osallistujamäärää. Vahvistus koulutuspaikasta tai ilmoitus jonopaikalle jäämisestä lähetetään sähköpostitse kahden viikon sisällä hakuajan päättymisestä. 

Maksullisten koulutusten osallistumismaksut erääntyvät maksettavaksi ennen kyseessä olevaa koulutusta. Maksuaika on pääsääntöisesti viikko. Imetyksen tuki ry:n koulutusten osallistumismaksut maksetaan Imetyksen tuen verkkokaupassa tai laskulla, jonka Imetyksen tuki ry lähettää osallistujalle sähköpostitse. Koulutukseen ei ole mahdollista osallistua, mikäli laskua ei ole suoritettu ilmoitettuun eräpäivään mennessä. 

Koulutuksen hinta sisältää koulutuksen koulutuspäivillä ja/tai verkossa, mahdolliset tarjoilut sekä koulutusmateriaalit.

 

Peruutus

Ilmoittautumisen peruutus tehdään sähköpostitse Imetyksen tuki ry:n koulutuskoordinaattorille. 

  • Jos peruutuksesta on ilmoitettu ennen ensimmäistä koulutuskertaa, koulutusmaksusta palautetaan 50%. 
  • Jos peruutuksesta ilmoitetaan koulutuksen jo käynnistyttyä, koulutusmaksua ei palauteta miltään osin.

Imetyksen tuki ry pidättää oikeuden siirtää tai perua koulutuksen. Jos koulutus peruuntuu kokonaan tai jos siirretyn koulutuksen uusi ajankohta ei sovi koulutukseen ilmoittautuneelle, koulutusmaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

 

Maksu- ja peruutusehtojen muuttaminen

Imetyksen tuki ry pidättää oikeuden yksipuolisesti muuttaa maksu- ja peruutusehtoja. Osallistujan on aina ennen ilmoittautumistaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin maksu- ja peruutusehtoihin.