Arvonnan säännöt

Imetyksen tuki ry järjestää arvontoja, joihin voi osallistua arvonnasta riippuen eri kanavissa. Nämä ovat järjestämiemme arvontojen perussäännöt.

 

1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Imetyksen tuki ry, Nordenskiöldinkatu 18A, 00250 Helsinki.

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajiensa luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Imetyksen tuki ry:n työntekijöillä tai hallituksen jäsenillä.

3. Osallistuminen arvontoihin

Imetyksen tuen järjestämiin arvontoihin osallistutaan kulloisessakin arvonnassa ilmoitetulla tavalla. Tapa voi olla esimerkiksi sosiaalisen median kanavan kautta kommentointi tai lomakkeella osallistuminen. Arvontapäivä ilmoitetaan aina arvonnan yhteydessä. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan kerran. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden sääntöjen mukaisesti.

4. Arvonnan suorittaminen

Arvonnan voittajat arvotaan kaikkien osallistujien tai yhteystietojen jättäneiden kesken ilmoitetun osallistumisajan päätyttyä. Arvonnan voittajalle tai voittajille ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian arvonnan suorittamisen jälkeen vastausviestinä julkaisussa, henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse. Voittaja toimittaa arvonnan järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten yksityisviestillä tai sähköpostitse arvonnan järjestäjän antamaan osoitteeseen. Jos voittajaa ei saada kiinni viiden päivän kuluessa, arvonta voidaan suorittaa uudelleen, eikä arvonnan järjestäjällä ole tämän ajankohdan jälkeen velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

5. Palkinnot

Palkinnot määritellään jokaiselle arvonnalle erikseen ja niiden tarkka sisältö kerrotaan arvonnan yhteydessä. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

6. Henkilötiedot

Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatun mukaisesti.

7. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat arvontaan osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Arvonnan järjestäjällä on oikeus keskeyttää tai perua arvonta painavasta syystä (force majeure). Arvonnan järjestäjä maksaa arvottavista palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

8. Muut ehdot

Arvonnan järjestäjällä on oikeus hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden epäillään käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Sosiaalisen median alustat eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontoja millään tavalla, eivätkä ne liity Imetyksen tuki ry:n järjestämiin arvontoihin millään muullakaan tavoin.