Arvonnan säännöt

Imetyksen tuki ry järjestää arvontoja, joihin voi osallistua arvonnasta riippuen eri kanavissa. Nämä ovat järjestämiemme arvontojen perussäännöt.

 

  1. Järjestäjä

Arvonnan järjestäjänä toimii Imetyksen tuki ry, Nordenskiöldinkatu 18A, 00250 Helsinki. 

  1. Osallistumisehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajiensa luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Imetyksen tuki ry:n työntekijöillä tai hallituksen jäsenillä.

  1. Osallistuminen oleviin kilpailuihin tai arvontoihin

Arvonnan järjestäjän järjestämiin kilpailuihin tai arvontoihin osallistutaan Imetyksen tuki ry:n arvonnassa ilmoitetun tavan mukaisesti. Tapa voi olla esimerkiksi sosiaalisen median kanavan kautta kommentointi tai lomakkeella osallistuminen. Arvontapäivä ilmoitetaan kyseisen arvonnan yhteydessä. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden sääntöjen mukaisesti.

  1. Arvonnan suorittaminen

Arvonnan voittajat arvotaan kaikkien osallistujien tai yhteystietojen jättäneiden kesken ilmoitetun osallistumisajan päätyttyä. Arvonnan voittajalle tai voittajille  ilmoitetaan voitosta mahdollisimman pian arvonnan suorittamisen jälkeen vastausviestinä julkaisussa, henkilökohtaisella viestillä tai sähköpostitse. Voittaja toimittaa Arvonnan järjestäjälle yhteystietonsa palkinnon toimittamista varten tarvittaessa yksityisviestillä tai erikseen sovituissa tilanteissa sähköpostitse Arvonnan järjestäjän antamaan osoitteeseen. Jos voittajaa ei saada kiinni viiden päivän kuluessa, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.

  1. Palkinnot

Kilpailun tai arvonnan palkinnot määritellään jokaiselle arvonnalle erikseen. Palkintojen tarkka sisältö ja arvo tiedotetaan jokaisen kilpailun tai arvonnan yhteydessä, julkaisuun liitetyissä erillisissä ohjeissa. Palkintoa tai osaa siitä, ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

  1. Henkilötiedot

Arvonnan yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään tietosuojaselosteessa kuvatun mukaisesti. 

  1. Arvonnan järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Arvonnan järjestäjä ei vastaa vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Arvonnan järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittajat eivät itse voikaan käyttää palkintoja. Arvonnan järjestäjällä on oikeus keskeyttää tai perua arvonta painavasta syystä (force majeure). Arvonnan järjestäjä maksaa arvottavista palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

  1. Muut ehdot

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan arvonnan järjestäjän ja mahdollisen arvontapalkinnon toimittavan yhteistyökumppanin käyttöön. Arvonnan järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook tai Instagram, eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontoja millään tavalla, eivätkä ne liity Imetyksen tuki ry:n järjestämiin arvontoihin millään muullakaan tavoin.