Oletko kiinnostunut kirjoittamisesta?
Entä pidätkö piirtämisestä tai valokuvaamisesta?
Onko myyntityö salainen intohimosi?

Imetysuutisia – Suomen ainoa imetysaiheinen lehti – hakee toimituskuntaansa erityisesti näitä uusia tekijöitä:

Päätoimittaja: Vastaa lehden journalistisesta linjasta ja kokonaisuudesta sekä toimii toimituskunnan vetäjänä. Päätoimittajalle maksetaan palkkio vapaaehtoistyöstä.

Toimitussihteeri: Avustaa päätoimittajaa ja pitää osaltaan yhteyttä muihin työryhmäläisiin.

Työryhmän jäsen: Kirjoittaa lehteen juttuja, kuvittaa juttuja piirroksin tai valokuvin. Esittäydy ja ilmoittaudu mukaan: imetysuutisia (a) imetys.fi

Mainostilamyyjä: On yhteydessä mahdollisiin mainostajiin ja myy ilmoitustilaa Imetysuutisia-lehden numeroihin kaksi kertaa vuodessa.

Lisätietoja tehtävänkuvista antaa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja
Jaana Reinikka (jaana.reinikka (a) imetys.fi).

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin itsestäsi marraskuun 2017 loppuun mennessä.

Tervetuloa mukavaan tiimiin tekemään merkityksellistä ja palkitsevaa vapaaehtoistyötä!