Imetyksen tuki ry hakee toimistoonsa Helsinkiin

TOIMINNANJOHTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin.

Työaika 30,5 h/vko (80% kokoaikaisesta työstä), tehtävä sisältää satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä muutaman kerran vuodessa.

Toiminnanjohtaja vastaa Imetyksen tuki ry:n toiminnasta ja taloudesta ja on mukana ohjaamassa ja kehittämässä laajaa vapaaehtoistyötä yhdessä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin kanssa. Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä. Toimiston tiimiin kuuluu toiminnanjohtajan lisäksi vertaistukikoordinaattori, koulutuskoordinaattori ja järjestösihteeri. Vapaaehtoisia imetystukiäitejä on toiminnassa mukana noin 350.

Pääasialliset työtehtävät:
-toiminnan johtaminen ja kehittäminen jäsenkokousten ja hallituksen linjausten mukaan
-yhdistyksen taloudesta ja taloushallinnosta vastaaminen
-esimiestehtävät ja henkilöstöhallinto
-STEA-asiat
-viestintä yhdessä muun henkilöstön kanssa
-toimiminen esittelijänä ja asiantuntijana hallituksen kokouksissa

Toimeen haetaan henkilöä, jolla on:
-soveltuva korkeakoulututkinto
-soveltuvaa työkokemusta
-vahva osaaminen talousasioista ja esimiestehtävistä
-järjestökokemusta
-hyvät organisointitaidot ja itsenäinen työote
-intoa ja mielenkiintoa vapaaehtoistoimintaa ja sen kehittämistä kohtaan
-kykyä hahmottaa laajempia kokonaisuuksia ja kehityskulkuja
-hyvät viestintä- ja kirjoitustaidot
-erinomainen suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito

Eduksi katsotaan:
-STEA:n avustusjärjestelmän osaaminen
-imetystukitoiminnan tuntemus
-muu kielitaito

Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 7. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Lisätietoja puhelimitse: toiminnanjohtaja Lotta Viinikka, 044 522 5032, parhaiten tavoitettavissa pe 27.4. klo 10-12, ke 2.5. klo 12-14, pe 4.5. klo 10-12, ti 8.5. klo 11-13 ja ma 14.5. klo 10-12.

Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen ja suosittelijoineen ti 15.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen lotta.viinikka@imetys.fi. Haastattelut tehtävää varten pidetään viikon 21 alussa.

Imetyksen tuki ry:n perustehtävä on yksilöllisen imetyksen tukeminen tarjoamalla laadukasta vertaistukea ja edistämällä imetysmyönteisiä asenteita yhteiskunnassa. Yhdistys organisoi valtakunnallista, koulutettua imetyksen vertaistukitoimintaa. Toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Lisätietoa yhdistyksestä: www.imetys.fi