Haluatko osaksi pientä tiimiä, jossa on hyvä henki ja innostunut tekemisen meininki? Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä ja jonka hyödyt koituvat pienten ja perheiden parhaaksi? Nautitko ihmisten kohtaamisesta ja heidän auttamisestaan?

Tule töihin Imetyksen tuki ry:lle. Haemme nyt Helsingin toimistoomme aluekoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työaika 37,5 h/vko, kokoaikainen

Aluekoordinaattori tukee ja kehittää Imetyksen tuki ry:n paikallista ryhmätoimintaa sekä toimii vapaaehtoisten imetystukiäitien tukena heitä lähellä. Aluekoordinaattori rohkaisee ja auttaa vapaaehtoisia paikallisten yhteistyöverkostojen rakentamisessa sekä tapaamisten suunnittelussa ja järjestämisessä. Lisäksi aluekoordinaattori viestii aktiivisesti vapaaehtoisille, pitää huolta vapaaehtoisille suunnatuista viestintäkanavista niitä kehittäen sekä laatii erilaisia tukimateriaaleja vapaaehtoistoiminnan tueksi.

Etsimällämme aluekoordinaattorilla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta vauva- ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Hän ymmärtää vauva- ja pikkulapsiperheiden arjen ilot ja haasteet ja osaa toimia sekä tukea näiden lomassa. Aluekoordinaattorilla on erinomaiset ihmissuhde- ja vuorovaikutustaidot. Hän osaa kohdata aidosti ja lämpimästi, eikä kaihda vaikeitakaan vuorovaikutustilanteita, vaan suhtautuu niihin rakentavasti ja ratkaisukeskeisesti. Hänellä on kyky kouluttaa sekä rakentaa yhteistyöverkostoja vapaaehtoistoiminnan tueksi. Aluekoodinaattorin tehtävä on yhdistyksessämme uusi, joten etsimältämme henkilöltä täytyy löytyä joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä vahvaa organisointikykyä.

Aluekoordinaattoria valitessamme arvostamme myös kokemusta vapaaehtois- ja järjestötoiminnasta sekä tietoa imetyksestä ja Imetyksen tuki ry:stä.

Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Se sisältää matkustamista kotimaassa sekä satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä.

Lisätietoja puhelimitse: toiminnanjohtaja Saija Ohtonen-Jones, p. 044 522 5032, pe 18.1. klo 10–12, ja ti 22.1. klo 14-16. Hakemukset ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 27.1. mennessä sähköpostitse osoitteeseen saija.ohtonen-jones@imetys.fi. Haastattelut tehtävään pidetään viikoilla 6. ja 7. Lopullinen päätös rekrytoitavasta henkilöstä tehdään, kun STM on helmikuussa vahvistanut STEA:n avustusehdotuksen vuodelle 2019. Tehtävä ja rekrytointi ovat tälle vahvistukselle ehdollisia.

Imetyksen tuki ry:n perustehtävä on edistää, tukea ja suojella imetystä ja imetysmyönteisiä asenteita yhteiskunnassa. Yhdistys organisoi valtakunnallista, koulutettua imetyksen vertaistukitoimintaa. Toimintaa rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla. Lisätietoja järjestöstä: www.imetys.fi