Tehdään yhdessä Imetys näkyväksi!

Riemukkaana kesän starttina järjestämme jälleen imetyksen teemapäivän lauantaina 10.6.2023. Imetys näkyväksi -päivään voivat osallistua kaikki!

Miten voin osallistua?

  • Imetystukiäidit järjestävät imetyspiknikkejä eri puolella Suomea. Löydät kaikki piknikit alempaa tältä sivulta. Lämpimästi tervetuloa!
  • Voit myös kutsua kaverit kahville tai laittaa oman piknikin pystyyn pihalla tai puistossa perheen tai ystävien kesken! Jos sää ei suosi, anna imetyksen näkyä luontevana osana elämää kahvilassa, ravintolassa tai missä liikuttekin.
  • Osallistu päivään somessa ja tee imetystä näkyväksi! Jaa tunnelmia imetyshetkistäsi somessa tunnisteella
    #ImetysNäkyväksi
    Jos haluat kuvasi mukaan Imetyksen tuen Instagramin stooreihin, tägää meidät mukaan kuvaan @imetyksentuki

Mistä on kyse?

Teemapäivänä lisäämme imetyksen näkymistä luontevana osana yhteiskuntaa. Rohkaisemme myös imettäviä perheitä liikkumaan ja imettämään kodin ulkopuolella. Muistutetaan yhdessä, että imetys saa näkyä kaikkialla, missä lapsiperheet liikkuvat!  Eri-ikäisten lasten imetyksen näkeminen vahvistaa imetysluottamusta. Sillä on tutkitusti tärkeä merkitys imetystoiveiden ja imetyssuositusten toteutumiselle. 

Tule mukaan Imetys näkyväksi -piknikille 10.6.2023

Hyvinkää
Piknik järjestetään jo pe 9.6.2023!
Hyvinkään imetystukiryhmä järjestää kesäisen imetyspiknikin Imetys näkyväksi -päivän kunniaksi jo perjantaina 9.6. klo 12 Hyvinkään Parantolassa Päiväpirtin pihalla. Lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki perheet!

Huittinen
Huittisten imetystukiryhmä kokoontuu imetyspiknille lauantaina 10.6. klo 10-12 Leijona leikkipuistossa.
Nautitaan kesästä ja jutellaan yhdessä vanhemmuudesta ja imetyksestä. Koko perhe on tervetullut mukaan!

Tarjolla on pientä evästä, oma viltti hyvä olla mukana. Jos sataa, tapaaminen siirretään. Saat halutessasi imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Imetystukiäidin tunnistat oranssista pinssistä tai kaulanauhasta.Jos haluat kuvasi mukaan Imetyksen tuen Instagramin stooreihin, tägää meidät mukaan kuvaan @imetyksentuki ja @huittistenimetystuki

Hämeenlinna
Hämeenlinnan imetysryhmän kesäinen perhepiknik järjestetään Linnanpuiston leikkipaikan läheisyydessä la 10.6. klo 13-17. Tarjolla on imetystukea ja pientä purtavaa. Ota mukaan oma viltti ja eväitä! Sateen sattuessa tavataan kirjaston ryhmätila B:ssä. Lämpimästi tervetuloa!

Jyväskylä
Imetys näkyväksi -päivän imetyspiknik 10.6. klo 12-14 Mäki-Matin perhepuistossa Jyväskylässä. Tervetuloa imetyspiknikille – tule tapaamaan muita vanhempia yhteisen aiheen ja herkkujen äärelle! Paikalla on koulutettuja imetystukiäitejä, joten myös imetystukea on saatavilla. Saat toki tulla ihan vaan viihtymään vertaisten hyvässä seurassa. Omiakin piknik-eväitä ja -vilttejä saa tuoda mukanaan. Nähdään!

Pirkkala
Pirkkalassa Imetys näkyväksi -päivää vietetään pinikillä lauantaina 10.6.2023 klo 9.30-12 Kurikanvainion uimapaikan ja leikkipuiston läheisyydessä Vähäjärvellä. Tervetuloa koko perheen voimin viettämään mukavaa kesäistä aamupäivää!
Halutessasi pääset keskustelemaan imetyksestä koulutettujen imetystukiäitien kanssa tai jakamaan vinkkejä mukavaan vauva- ja imetysarkeen muiden perheiden kanssa.
Tarjoamme pientä purtavaa. Voit ottaa mukaan oman viltin ja evästä. Lämpimästi tervetuloa!

Riihimäki
Riihimäellä Imetys näkyväksi -päivää vietetään rennosti ulkoilmassa vaikka koko perheen voimin! Riihimäen imetystukiryhmä järjestää piknikin Jukka Jalosen puiston (tunnetaan myös Ankkapuistona) viheralueella la 10.6.2023 klo 10-12.

Imetystukiäidit tarjoavat piknikväelle pientä naposteltavaa. Paikan päällä on myös vilttejä, joilla istuskella ja viettää hetki imetysteemojen äärellä. Voit toki ottaa myös oman viltin ja eväät mukaan. Tunnistat imetyspiknikin Imetyksen tuki ry:n banderollista.
Tapahtuma toteutuu säävarauksella! Mikäli sataa tapahtuma perutaan. Tervetuloa!