Imetystukea kesällä 2019

Imetystukea on saatavilla myös kesäaikaan! Moni tukiryhmä on kesätauolla, mutta järjestää piknikkejä ja muita tapahtumia. Myös ImetysChat ja Imetystukipuhelin päivystävät kesällä.

Alla olevasta listasta voit tarkistaa, milloin ja missä paikkakunnilla järjestetään kesätoimintaa. Tule mukaan tapaamaan koulutettuja imetystukiäitejä ja muita samassa elämäntilanteessa olevia perheitä!

Helsinki, Töölö
Töölön imetystukiryhmä kokoontuu vielä ma 3.6. klo 11-13 ja jää sitten kesätauolle. Tapaamme Kätilötalolla, Kajanuksenkatu 4, käynti talon sisäpihan puolelta. Tervetuloa!

Helsinki, Herttoniemi

Imetys- ja vauvaperhepiknik ti 18.6. klo 13-15 leikkipuisto Herttoniemen piha-alueella. Tervetuloa juttelemaan imetystukiäitien kanssa mistä tahansa imetykseen liittyvästä. Omat eväät mukaan, lapsille on tarjolla puistoruokaa klo 12. Säävaraus, sateen sattuessa joudumme perumaan piknikin.

Helsinki, Oulunkylä

Imetys- ja vauvaperhepiknik leikkipuisto Mäkitorpassa ma 15.7. klo 10-12. Tervetuloa juttelemaan imetystukiäitien kanssa mistä tahansa imetykseen liittyvästä. Omat eväät mukaan, lapsille on tarjolla puistoruokaa klo 12. Säävaraus, sateen sattuessa joudumme perumaan piknikin.

Hämeenlinna
Hämeenlinnan imetystukiryhmän imetyspiknik Hämeenlinnan puistossa 15.7. klo 17.30-19.30.
Piknikillä mahdollisuus pop up- imetys kuvaukseen. Tarkemmat ohjeet päivitetään lähempänä ajankohtaa Hämeenlinnan tukiryhmän Facebook-sivuilla.

Jyväskylä
Kesäistä imetyksen vertaistukea tarjolla imetyspiknikin muodossa Mäki-Matin perhepuistossa 12.6. klo 15-17. Piknikille ovat tervetulleita kaikki äidit, odottajat, vanhemmat, joita imetys koskee – vauvat ovat kunniavieraita. Paikalla koulutettuja imetyksen vertaistukiäitejä.

Kaarina
Imetystukea rennossa piknikhengessä tiistaina 11.6. klo 17-18.30! Paikkana Karhupuisto Piispanlähteen lastentalon vieressä, Poikluomantie 25. Sateen sattuessa kokoonnumme Kaarina-talon Piikasuntissa, osoitteessa Lautakunnankatu 1.
Tervetuloa juttelemaan imetyksen iloista, suruista ja pikkulapsiarjesta yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tukea saa myös koulutetuilta imetyksen vertaistukiäideiltä. Lisätietoja Turun seudun imetystuen Facebook-sivulla ja
kaarina(at)imetys.fi.

Kotka

Imetystukiryhmämme kokoontuu kesällä 2019 piknikille 26.6. Karhulan Jokipuistoon ja 1.8. Katariinan puistoon klo 11-13.

Kuopion Muuruvesi

Koillis-Savon imetystukiryhmän tukiäitejä tavattavissa kantoliinatreffien yhteydessä ti 30.7. klo 15.30-17.30 Muuruveden Satamakahvila Murussa. Tervetuloa rupattelemaan imetykseen sekä kantamiseen liittyvistä aiheista! Imetyksen tuki ry tarjoaa juoman (kahvi/tee/mehu/limppari) sekä jätskin.”

Kuusamo
Kesän aikana imetyspiknikejä säävarauksella. Päivä, aika ja paikka selviää lähempänä, päivän parin varoajalla. Seuraa Kuusamon imetystukiryhmän Facebook-sivua ja Instaa!

Meidät tavoittaa sähköpostilla, kuusamo(at)imetys.fi

Porvoo
Porvoon imetystukiryhmä järjestää kaikille avoimen koko perheen piknikin ma 17.6. klo 16 alkaen Kaupunginpuistossa, Muumipuiston lähellä suihkulähteen ja Linnankosken patsaan välissä. Tervetuloa yhteiseen kesäpäivän viettoon, mukaan omat viltit ja eväät, perhe ja ystävät! Säävaraus.

Rauma 

Tervetuloa lapsiperheiden vapaamuotoiseen pikniktapahtumaan ti 23.7. klo 14-17! Ota omat eväät ja viltti mukaan ja tule nauttimaan kesäpäivästä ja toisten lapsiperheiden seurasta. Tarjolla myös neuvoja ja tukea imetykseen sekä kantoliinan ja -repun käyttöön. Paikkana Katariinanpuisto, Pyhän Kolminaisuuden kirkon raunioiden vieressä, Turunkadun, Itäkadun ja Kaunisjärvenkadun kulmassa. Järjestäjinä Rauman imetystukiryhmä Maitopisarat ja Rauman seudun kantoliinailijat- ja reppuilijat.

Seinäjoki
Seinäjoella järjestetään viisi kesäpiknikkiä kesä- ja heinäkuussa. Piknikit ovat Perhetalo Kivirikon pihapiirissä joka toinen tiistai klo 10-12. Huonon sään sattuessa Kivirikon sisätilat käytössä. Tule mukaan nauttimaan mukavasta seurasta ja juttelemaan imetyksestä! Seuraa tapahtumia Facebookissa!

Piknikit: 4.6., 18.6., 2.7., 16.7. Ja 30.7. klo 10-12, osoitteessa Puskantie 36c, 60100 Seinäjoki

Tuusniemi

Koillis-Savon imetystukiryhmän tukiäitejä tavattavissa la 29.6. klo 11-13 Tuusniemen Kutujuhlilla lasten alueella. Tervetuloa rupattelemaan imetykseen liittyvistä aiheista!

Vantaa
Vantaalla on kesän aikana useampi kesätapahtuma, joissa tukiäidit ovat mukana.

Kesätapahtuma lapsiperheille la 8.6. klo 9-13 Vantaan Jokiuomanpuistossa.
Pihapelejä, tietovisoja ja mukavaa yhdessäoloa, myös Imetyksen tuki ry:n tukiäidit tavattavissa. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Tapahtuma on täysin maksuton. Tervetuloa!

Korson imetystukiryhmä ma 10.6. klo 16-17.30, Korson neuvola, Naalipolku 6a, 01450 Vantaa.
Imetystukiryhmä on avoin kaikille imetyksestä kiinnostuneille, imettäville, imetystä suunnitteleville tai siinä pettyneille. Tukiryhmään ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla etsimään apua imetysongelmiisi tai vain jutustelemaan. Vauvat ovat kunniavieraita ja isommat sisarukset ovat myös lämpimästi tervetulleita. Tapaamme Korson neuvolan ryhmätilassa.

Imetyspiknik Vantaan Hakunilassa 28.6. klo 10-12.
Tule viettämään kesäpäivää Ratsumiehenpuiston leikkipaikalle Vantaan imetystukiäitien kanssa klo 10-12. Tunnistat imetystukiäidin oranssista kaulanauhasta tai pinssistä. Ota omat eväät mukaan. Osoite Satulakuja 3. Säävaraus, kaatosateella tapahtuma peruuntuu.

Imetyspiknik Vantaan Pähkinärinteessä, ke 3.7. klo 10-12, Lammastie 20.
Tule viettämään kesäpäivää Vantaan imetystukiäitien kanssa Lammaspuiston leikkipaikalle klo 10-12. Tunnistat imetystukiäidin oranssista kaulanauhasta tai pinssistä. Ota omat eväät mukaan. Säävaraus, kaatosateella tapahtumaa ei järjestetä.

Imetyspiknik Vantaan Viertolassa, la 20.7. klo 10-12, Peltolantie 7.
Tule viettämään kesäpäivää Vantaan imetystukiäitien kanssa Sinirikonpuistoon Vantaalle klo 10-12. Tunnistat imetystukiäidin oranssista kaulanauhasta tai pinssistä. Ota omat eväät mukaan. Säävaraus, kaatosateella tapahtumaa ei järjestetä.

Imetyspiknik Vantaan Myyrmäessä, pe 2.8. klo 10-12, Ojahaanpolku 6
Tule viettämään kesäpäivää Myyrmäen imetystukiäitien kanssa Ojahaan päiväkodin puistoon Vantaalle klo 10-12. Tunnistat imetystukiäidin oranssista kaulanauhasta tai pinssistä. Ota omat eväät mukaan. Säävaraus, kaatosateella tapahtumaa ei järjestetä.

Ylöjärvi
Imetyspiknik Ylöjärven Aron rannassa ti 11.6 klo 17.30. Sään ollessa huono kokoonnumme perhekioskin tiloissa kauppakeskus Elossa.

Kuva: iStock