Imetystukea kesällä 2018

Kesäajan 2018 imetystukiryhmien kesätapahtumat löydät tästä koosteesta. Osalla imetystukiryhmistä tapaamiset jatkuvat tavalliseen tapaan myös kesällä. Tarkista oman paikkakuntasi tilanne imetystukiryhmien sivulta.
Tukea saa kesäaikaan myös Imetyksen tuen chatista ja tukipuhelimesta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


HELSINKI

Tervetuloa imetystukipiknikille! Imetyspiknikillä keskustellaan kävijöiden toivomista imetysaiheista. Vertaistukea saat koulutetuilta imetystukiäideiltä sekä muilta äideiltä. Huomioithan, että kokoonnumme ulkona! Jos on todella kylmää tai sateista, piknik perutaan. Seuraathan ilmoittelua Facebookissa. Omat viltit, eväät ja astiat mukaan! Lapset saavat kesä- ja heinäkuussa leikkipuistosta lämpimän ruoan klo 12. Tervetuloa!

Milloin ja missä:
keskiviikkona 13.6. klo 10 – 13,  Leikkipuisto Kimmo, Turjantie 3, 00610 Helsinki.
tiistaina 10.7. klo 10 – 13,  Leikkipuisto Herttoniemen viereinen nurmialue, Karhutie 11, 00800 Helsinki
maanantaina 6.8. klo 10 – 13,  Leikkipuisto Linja, Toinen Linja 6, 00530 Helsinki

 

Imetyksen tuki ry:n Helsingin tukiäidit kutsuvat odottavat perheet kuulemaan ja keskustelemaan imetykseen valmistautumisesta ja ensipäivistä vauvan kanssa. Tarjolla kahvia ja teetä. Ei ennakkoilmoittautumista! Iltaan ovat tervetulleita kaikki odottajat yksin tai puolisoineen / tukihenkilöineen asuinpaikasta riippumatta. Myös isommat lapset voi tarvittaessa ottaa mukaan, vaikka lastenhoitoa emme voikaan järjestää. Tervetuloa!

Milloin: tiistaina 28.8. klo 17.30 – 19.30

Missä: Leikkipuisto Linjan sisätilat, Toinen Linja 6, 00530 Helsinki

 

Oulunkylän imetystukiryhmä tapaa myös kesällä kerran kuussa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki odottavat ja imettävät äidit lapsineen sekä puolisot ja perheen läheiset.

Milloin: keskiviikkoisin 27.6., 25.7. ja 29.8., klo 17.30 – 19.00

Missä: Leikkipuisto Mäkitorppa, Mäkitorpantie 42-44, 00640 Helsinki

Ryhmää ohjaavat koulutetut imetystukiäidit. Tavoitat heidät sähköpostitse osoitteesta helsinki.oulunkyla(at)imetys.fi

Ryhmän tapahtumia voit seurata myös Facebookissa.


KAARINA

Imetystukea rennossa piknikhengessä! Oma viltti ja eväät mukaan, säävaraus. Tervetuloa juttelemaan imetyksen iloista, suruista ja pikkulapsiarjesta yhdessä muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tukea saa myös koulutetuilta imetystukiäideiltä.

Milloin: torstaina 14.6. klo 18-19.30

Missä: Karhupuisto Piispanlähteen lastentalon vieressä (Poikluomantie 25).

Lisätietoja Turun seudun imetystuen FB-sivulta  ja kaarina(at)imetys.fi.


KOTKA

Tervetuloa imetyspiknikille! Sateen sattuessa kokoonnumme Leistin leipomon kahvilassa (Karhulantie 34, 48600 Kotka). Piknikille voit ottaa mukaan viltin ja teille mieluisia piknik-eväitä. Tervetuloa!

Milloin: tiistaina 3.7. klo 11-13

Missä: Karhulan Jokipuisto

Kotkan imetystukiryhmän löydät myös Facebookista. Ryhmän sähköpostiosoite: kotka(at)imetys.fi

 


KOUVOLA

Tervetuloa vertaistukiryhmään keskustelemaan ja kahvittelemaan lämpimässä ilmapiirissä! Tapaamisiin ovat tervetulleita kaikki imetyksestä kiinnostuneet sekä kaikenikäiset lapset. Vinkkejä tai apua mahdollisiin imetykseen liittyviin ongelmiin antavat ryhmien vetäjinä toimivat Imetyksen tuki ry:n kouluttamat imetystukiäidit. Lämpimästi tervetuloa!

PIKNIK (säävaraus, seuraa FB-ilmoitteluamme!)

Milloin: maanantaina 4.6. klo 10-12

Missä: Jaakonpuiston leikkipuisto, Kalevankatu 7, Kouvola

 

PIKNIK (sateen sattuessa sisällä)

Milloin: perjantaina 20.7. klo 10-12

Missä: Kuovin perhepuiston pihapiiri, Lohitie 9, Kouvola

Yhteyden saat myös sähköpostitse: imetyskouvola(at)gmail.com


KUUSAMO

Kuusamon imetystukiryhmä kokoontuu  joka kuukauden ensimmäinen tiistai (poikkeuksena kesäkuu, jollon kuukauden ensimmäinen torstai). Ryhmämme on kaikille avoin, tervetulleita ovat kaikki. Ryhmästämme saa vertaistukea lapsiarkeen sekä tietoa ja tukea imetykseen.

Milloin: torstaina 7.6, tiistaina 3.7. ja tiistaina 7.8., klo 17-18:30

Missä: Nilonkerhopiste, Katekeetantie 1 c 14.

 

Olemme mukana myös Sun & Fun -tapahtumassa antamassa imetystukea Kuusamon nalleneuvolan yhteydessä.

Milloin: perjantaina 15.6. klo 13-17

Missä: Sun & Fun tapahtuma, liikuntahallin takana Teletappimäellä

Kesällä (kesä-elokuu) on myös useita piknikejä sään salliessa Teletappimäellä ja Helilammella. Niistä tiedotetaan lisää Kuusamon imetystukiryhmän FB-sivulla sekä Instagramissa (@kuusamonimetystukiryhma).

Kuusamon imetystukiäidit tavoitat osoitteesta kuusamo(at)imetys.fi


PIEKSÄMÄKI

Pieksämäen imetystukiryhmä järjestää imetyspiknikin! Menossa mukana #liinalapsi10v -juhlaliinat, jotka saapuvat Pieksämäelle hypisteltäväksi ja kokeiltavaksi. Omia eväitä, peittoja ja tyynyjä saa ottaa mukaan. Puisto on aidattu kokonaan ja pöytä sekä penkit löytyvät myös ruokailua varten. Kaikenikäiset leikkjät tervetulleita mukaan, lapset oman aikuisen vastuulla. Sateen sattuessa tapaaminen perhekahvila Hermannissa (Savontie 40).

Milloin: keskiviikkona 18.7. klo 13-16

Missä: Sibeliuspuisto, Häyrisentie


SEINÄJOKI

Imetystukiäiti tavattavissa myös kesällä Kivirikon keskiviikkokahvilassa. Tule juttelemaan imetyksestä, mahdollisuus henkilökohtaiseen imetystukeen. Tervetuloa!

Milloin: keskiviikkoisin 6.6., 13.6., 20.6., 27.6., 4.7., 11.7., 18.7. ja 25.7., 1.8. ja 8.8. klo 11-13

Missä: Perhetalo Kivirikko, Puskantie 36c, Seinäjoki

Seinäjoen imetystukiäidit tavoitat osoitteesta seinajoki@imetys.fi  Seinäjoen imetystukiryhmällä on myös FB-sivu.


TURKU

Tervetuloa imetystuki-iltaan keskustelemaan imetyksen iloista ja suruista. Ryhmässä saat tukea kaikkiin imetyksen aiheisiin ja vaiheisiin, olipa imetys vasta suunnitelmissa, meneillään tai jo päättynyt. Voit tulla paikalle, vaikkei sinulla olisi mitään imetykseen liittyvää pulmaa. Toiminta perustuu vertaistukeen ja ryhmää vetävät Imetyksen tuki ry:n kouluttamat vapaaehtoiset vertaistukiäidit. Ilta on maksuton, voit tulla mihin aikaan vain 17-19, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Vauvat ovat kunniavieraita ja puolisot, tukihenkilöt ja vauvan isommat sisarukset ovat myös tervetulleita mukaan.

Milloin: torstait 28.6. ja 23.8. klo 17-19

Missä: Koivulan MLL-perhekahvila, Tanskankatu 1, 20740 Turku

 

Imetyksen tuki ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Tule juhlimaan synttäreitä imetyspiknikille Seikkikseen. Tarjolla pientä makeaa ja suolaista, loistavaa seuraa ja tietysti tukea imetykseen. Turun imetystukiryhmä kokoontuu piknikille Seikkailupuiston juhlimaan Imetyksen tuki ry:n 20-vuotista taivalta. Piknikillä on tarjolla imetystukiryhmän tavalliseen tapaan tukea kaikenlaisiin imetyksen aiheisiin ja vaiheisiin. Olipa menossa sitten alun imetysihmetys, rintaraivarit, osittaisimetys, kiinteiden aloitus tai yövieroitus, ovat kaiki tervetulleita mukaan. Tukea on tarjolla koulutetuilta imetystukiäideiltä, mutta vertaistukea saa myös kaikilta osallistujilta. Tai sitten voit tulla ilman sen kummempia pulmia viettämään mukavaa iltaa toisten pikkulapsiperheiden kanssa! Tapahtumaan on vapaa pääsy. Imetystuen lisäksi tarjolla on pientä suolaista ja makeaa, mutta mukaan voi tietysti ottaa myös oman viltin ja eväät. Kokoonnumme Seikkiksen pienessä aidatussa puistossa, sateen sattuessa Seikkalutalossa.

Milloin: torstaina 26.7. klo 10-13

Missä: Seikkailupuisto, Kupittaankatu 2, Turku

 


VANTAA

Tervetuloa Tikkurilan imetystukiryhmän imetyspiknikille! Mukaan ovat tervetulleita kaikki odottajat, imettävät, imetyksessä pettyneet tai imetykseen turhautuneet, edellä mainittujen puolisot ja imetystukihenkilöt. Imeväiset ovat kunniavieraita ja isommat sisarukset myös lämpimästi tervetulleita. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Piknikistä tulee tapahtuma FB-sivullemme.  Piknikillä säävaraus, ilmoitamme FB-tapahtumassa mikäli piknik joudutaan sään vuoksi perumaan.

Milloin: maanantaina 9.7. klo 10

Missä: Tikkurilan Sinirikon puisto

 

Tikkurilan imetystukiryhmä kokoontuu myös elokuussa:

Milloin: maanantaina 6.8. klo 10.

Missä: Tikkurilan neuvola,  Kielotie 40

 

Lisätietoja voi kysellä  sähköpostilla osoitteesta vantaa(at)imetys.fi