Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.

Sähköpostien käyttökatko! Imetystukiryhmien imetys.fi-päätteiset sähköpostiosoitteet ovat väliaikaisesti pois käytöstä syys-marraskuussa 2018. Pahoittelemme asiaa! Imetystukiäiteihin voitte saada yhteyden Imetyksen tuen toimiston kautta itu(at)imetys.fi


Kolari

Näytä lisätiedot

Kolarin imetystukiryhmä kokoontuu joka kuukauden viimeinen torstai Nuorisotila Laguunissa (Isopalontie 2) klo 10:30-12:30, Kolarin MLL:n perhekahvilan yhteydessä. Keskustellaan osallistujille ajankohtaisista imetysaiheista. Ryhmää vetää koulutettu imetystukiäiti.
Kahvitarjoilu, tilassa ruoanlämmitysmahdollisuus.

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta kittila@imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

31.01.28.02.28.03.25.04.23.05.

Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Imetystukiryhmään ovat tervetulleita kaikki äidit, myös odottavat ja myös puolisot/tukihenkilöt. Tule keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia imettävän äidin elämästä.

Kokoonnumme joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo 17-19 MLL:n tiloissa Pirkkakatu 2. Ryhmä on maksuton ja myös vauvat ja lapset ovat tervetulleita.

Kevätkauden 2019 aiheet:
7.1. taaperoimetys
4.2. odottavan perheen ilta
4.3. ihokontakti
1.4. jos imetys sattuu
6.5. imuote ja imetysasennot
3.6. osittaisimetys

TERVETULOA!

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!

07.01.04.02.04.03.01.04.06.05.03.06.

Tornio, Meri-Lappi

Näytä lisätiedot

Tuki-illoissa on yleensä jokin aihe valmiiksi alustettuna, josta sitten keskustelemme. Sana on vapaa ja keskustelemme myös osallistujien toivomista aiheista. Tuki-illassa voi käsitellä luottamuksellisesti imetyspettymyksiä ja jutella jo päättyneestäkin imetyksestä.

Vauvat ovat luonnollisesti kunniavieraita ja isommatkin sisarukset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan, tiloissa leluja.

Imetystukiryhmään ovat tervetulleita kaikki äidit, myös odottavat, ja miksei isätkin ja alaa opiskelevat.

Vetäjinä toimivat koulutetut imetystukihenkilöt. Tilaisuudessa ilmainen kahvi- ja teetarjoilu.

Torniossa tavataan joka kuun 1. tiistaina klo 17-18.30 Perheiden talolla, Putaankatu 2.
Lämpimästi tervetuloa tuki-iltoihin!

Tornio, klo 17-18.30
Perheiden talo, Putaankatu 2

Meri-Lapin imetystukiryhmä löytyy Facebookista.

05.03.02.04.07.05.