Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmät palaavat pikku hiljaa tauolta syksyksi. Kaikki ryhmät eivät kuitenkaan vielä käynnisty syksyn 2020 aikana.
Ryhmien lisäksi järjestämme Imetystreffejä verkossa, lue lisää täältä!
Haluamme huolehtia sekä vapaaehtoisten imetystukiäitien että imetystukiryhmässä kävijöiden terveydestä. Tulethan imetystukiryhmään ainoastaan oireettomana, pese kätesi, kun saavut ryhmään ja käytät tarvittaessa käsidesiä. Muistetaan turvavälit niin kävijöiden kuin tukiäitien kesken. 

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.


Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Tervetuloa imetystukiryhmään. Imetystukiryhmässä keskustellaan kaikesta imetykseen ja vauvaperhe-elämään liittyvistä kysymyksistä ja ajatuksista. Ryhmään on vapaa pääsy äideillä, odottajilla, vauvoilla, isommilla sisaruksilla sekä perheen tukijoilla. Ryhmä on vapaamuotoinen ja voit tulla ja mennä omien ja vauvan tarpeiden mukaan.  Paikkana on MLL:n perhekahvilan tilat Pirkkakatu 2. Kokoonnumme joka kuukauden 1. maanantai klo 17-19. 

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!

07.09.05.10.02.11.07.12.