Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmät aloittavat taas tapaamiset eri puolella Suomea!

Imetystukiryhmä on odottavien ja imettävien perheiden oma kohtaamispaikka. Ryhmässä voit treffata muita vanhempia, jakaa vauvaelämän ilot ja murheet sekä saada tukea ja apua imetykseen. Voit tulla mukaan missä tahansa imetyksen vaiheessa. Ryhmässä voi käydä kerran tai niin usein kuin itse haluat. 

Ryhmässä jutellaan aina osallistujille ajankohtaisista asioista. Tapaamisella voi myös olla jokin teema, josta jutellaan ainakin hetken aikaa. Imetystukiryhmä on maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Osallistujat ovat enimmäkseen imettäviä vanhempia vauvoineen ja taaperoineen. Myös imetetyn lapsesi sisarukset ovat tervetulleita. Voit ottaa mukaan myös puolison tai muun läheisesi. 

Ryhmiä ohjaavat koulutetut imetystukiäidit, joilla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen erilaisista haasteista. He auttavat sinua mielellään kohti toivedesi mukaista imetystä. Tukiäidin kanssa voi myös miettiä, mistä tilanteeseen saisi ammattilaisen apua.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.

Epidemia-aikana on hyvä muistaa:

  • Tule tapaamisiin vain oireettomana, terveiden perheenjäsentesi kanssa. Jos tulet kipeäksi, voit saada tukea Rinnalla-sovelluksen kautta.
  • Pese ja/tai desinfioi kätesi, kun saavut tapaamiseen.
  • Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä, sillä tapaamisissa on pieniä lapsia ja mahdollisesti myös riskiryhmään kuuluvia henkilöitä. Maskeja on tarjolla tapaamisessa.