Imetystukiryhmät (tauolla)

Kaikki imetystukiryhmien tapaamiset ja tukiäitien perhekerhovierailut ovat tauolla toistaiseksi.
Ryhmien sijaan järjestämme verkossa Imetystreffejä, lue lisää täältä!
Kahdenkeskistä tukea saat ImetysChatista ja Imetystukipuhelimesta.

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.


Kittilä

Näytä lisätiedot

Kittilän imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin Pappilassa osoitteessa Valtatie 100B klo 16:30 – 18:00. Jutellaan imetyksestä ja sen mahdollisista haasteista osallistujien toiveiden mukaan. Aina on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun tukiäidin kanssa. Tapaamisissa mehu ja keksitarjoilu, tervetuloa mukaan!

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta kittila@imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Kokoonnumme MLL:n perhekahvilan tiloissa Pirkkakatu 2 klo 17-19 kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Ryhmään on vapaa pääsy äideillä, odottajilla, vauvoilla ja perheen tukijoilla. Ryhmä on vapaamuotoinen ja voit tulla ja mennä omien ja vauvan tarpeiden mukaan. Tule jakamaan kokemuksia imettävän äidin elämästä. Joka kerta voidaan keskustella mistä tahansa imetykseen liittyvästä asiasta. 

TERVETULOA!

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!