Imetystukiryhmät

Imetystukiryhmä on odottaville ja imettäville äideille tarkoitettu vertaistuellinen tapaamispaikka, jossa voi keskustella luottamuksellisesti kaikista imetykseen ja lapsiperhe-elämään liittyvistä asioista. Ryhmästä saa tarvittaessa tukea myös imetyksen pulmatilanteisiin.

Vauvat ovat kunniavieraita ja myös puolisot, tukihenkilöt ja isommat sisarukset ovat tervetulleita. Tapaamiset ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Ryhmiä ohjaavat Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidit. Tukiäiti on imetyskoulutuksen saanut vertaistukija, pienten lasten äiti jolla on myös omakohtaista kokemusta imetyksestä ja sen haasteista.

Olemme kiitollisia palautteesta! Jos sait tukea Imetyksen tuki ry:n imetystukiäidiltä, annathan palautetta saamastasi tuesta täällä.


Kittilä

Näytä lisätiedot

Kittilän imetystukiryhmä kokoontuu kerran kuussa keskiviikkoisin Pappilassa osoitteessa Valtatie 100B klo 16:30 – 18:00. Jutellaan imetyksestä ja sen mahdollisista haasteista osallistujien toiveiden mukaan. Aina on myös mahdollisuus kahdenkeskiseen keskusteluun tukiäidin kanssa. Tapaamisissa mehu ja keksitarjoilu, tervetuloa mukaan!

Tukiäidit tavoitat sähköpostitse osoitteesta kittila@imetys.fi
Ryhmä löytyy myös Facebookista.

18.09.16.10.20.11.11.12.

Rovaniemi

Näytä lisätiedot

Kokoonnumme MLL:n perhekahvilan tiloissa Pirkkakatu 2 klo 17-19 kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Ryhmään on vapaa pääsy äideillä, odottajilla, vauvoilla ja perheen tukijoilla. Ryhmä on vapaamuotoinen ja voit tulla ja mennä omien ja vauvan tarpeiden mukaan. Tule jakamaan kokemuksia imettävän äidin elämästä. Joka kerta voidaan keskustella mistä tahansa imetykseen liittyvästä asiasta. 

TERVETULOA!

Rovaniemen imetystukiryhmän löydät myös Facebookista!

03.02.02.03.06.04.04.05.01.06.

Tornio, Meri-Lappi

Näytä lisätiedot

Tervetuloa Meri-Lapin Imetystukiryhmän tuki-iltoihin. Tuki-iltoihin olet tervetullut kaikissa imetyksen vaiheissa, myös odotusaikana tai imetyksen jo päätyttyä. Imetystuki-illoissa ohjaajina toimivat Imetyksen tuki ry:n koulutetut imetystukiäidit, ja tapaat myös muita samassa elämän tilanteessa olevia vanhempia.
Tuki-iltoihin ovat tervetulleet myös puolisot, isovanhemmat ja muut, keitä imetys koskettaa esim. ammatillisesti.
Tornion tuki-illat järjestetään Tornion Perheiden talolla, Putaankatu 2. Sieltä löytyy leluja ja leikkitilaa lapsille, pienille ja isoille.
Tarjolla on myös kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Meri-Lapin Imetystukiryhmän syksyn tapaamiset klo 17-18.30
3.9. Odottajien ilta
1.10. Kysy tukiäidiltä
5.11. Kysy tukiäidiltä
3.12. Kysy tukiäidiltä + pikkujoulut

Nähdään tuki-illoissa! Terveisin Meri-Lapin tukiäidit

Meri-Lapin imetystukiryhmä löytyy Facebookista.

03.09.01.10.05.11.03.12.