Imetystukea kesällä 2022

Imetystukea on saatavilla myös kesäaikaan! Imetystukiryhmät järjestävät kaikille avoimia perhepiknikkejä, jonne voit tulla viettämään kesäpäivää yhdessä muiden perheiden kanssa. Halutessasi saat myös tukea imetykseen.

Rinnalla-sovelluksen imetystukiäidit ovat tavoitettavissa koko kesän.
ImetysChat on kesän ajan tauolla.

Kesäisiin imetyskysymyksiin voit löytää vastauksia Imetys kesäaikaan -sivulta.

Perhepiknikit ja muut imetystukiryhmien tapaamiset

Helsinki, Oulunkylä
Perhepiknik leikkipuisto Mäkitorpassa ti 28.6. klo 10-12 ja t0 28.7. klo 13-15. Tervetuloa juttelemaan imetystukiäitien kanssa mistä tahansa imetykseen liittyvästä. Tarjolla on pientä pikniksyötävää!

Huittinen
Tervetuloa imetyspiknille la 9.7. klo 11-13 Leijona leikkipuistoon. Nautitaan kesästä ja jutellaan yhdessä vanhemmuudesta, imetyksestä ja vähän muustakin. Koko perhe on tervetullut mukaan! Evästä on tarjolla, oma viltti hyvä olla mukana. Jos sataa, tapaaminen siirretään.
Saat halutessasi imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Imetystukiäidin tunnistat oranssista pinssistä tai avainnauhasta.
Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista @huittistenimetystuki

Hämeenlinna
Tiistai 12.7. klo 17-19 Tiistai 9.8. klo 17-19 Linnanpuisto, Kustaa III:n katu. Hämeenlinnan imetysryhmän tukiäidit kutsuvat kaikki, joita imetys tavalla tai toisella koskettaa, piknikille Linnanpuiston leikkipaikan ja esiintymislavan läheisyyteen Hämeen linnan eteläportille. Tunnistat meidät Imetyksen tuen violetista banderollista. Parkkipaikkoja löytyy runsaasti puiston välittömässä läheisyydessä. Tarjolla on piknik-iltapalaa ja juotavaa sekä vilttejä, joilla istahtaa nauttimaan kesäillasta. Halutessasi voit ottaa myös oman viltin ja/tai omaa evästä mukaan. Leikkipuistosta löytyy aktiviteettia isommillekin lapsille, joten tervetuloa koko perheen voimin! Koulutetuilta vertaisilta tukiäideiltä saat halutessasi imetystukea. Tunnistat heidät oranssista kaulanauhasta ja pinssistä. Voit tulla paikalle myös yleisesti keskustelemaan imetyksestä/vanhemmuudesta tai vain tapaamaan muita hämeenlinnalaisia lapsiperheitä.  Lisätietoa piknikeistä löydät Hämeenlinnan  imetysryhmän Facebook-sivun tapahtumista. Ilmoitamme niissä myös, jos joudumme sään puolesta perumaan heinäkuun tapahtuman tai siirtämään elokuun tapahtuman Mallikselle (Turuntie 24). Hämeenlinnan imetystukiäidit tavoitat myös sähköpostilla hameenlinna(at)imetys.fi. Elokuulle on suunnitteilla myös paikallisen valokuvaajan minivalokuvaus, jossa osallistujilla on mahdollisuus imetys-/odotus-/vauvakuvaukseen. Ota siis Facebook-sivu seurantaan saadaksesi lisätietoa ensimmäisten joukossa!

Kerava
Tervetuloa mukaan perheiden yhteiselle imetyspiknikille ke 29.6 klo 10-12 Keravan kirjaston nurmikentälle, Paasikivenkatu 12.
Nappaa mukaan viltti ja tule viettämään mukava piknik! Piknikillä on mukana Imetyksen tuki ry:n imetystukiäiti, jonka avulla keskustelemme imetyksestä vertaistukiperiaatteella.
Toivomme aurinkoista säätä, mutta jos säätiedotus lupaa sadetta, tapahtuma siirtyy sisätiloihin Onnilaan. Piknikillä on kahvitarjoilu.

Turku
Tervetuloa imetyspiknikille ke 20.7. klo 17-19 Turun Kupittaanpuistoon!
Piknik-tarjoilu, oma viltti mukaan! Säävaraus! Kokoonnumme aidatussa leikkipuistossa tai sen läheisyydessä. Imetystukiäidit tunnistat oranssista kaulanauhasta tai pinssistä, sekä Imetyksen tuen violetista banderollista!
Tule mukaan juttelemaan pikkulapsiarjesta samassa elämänvaiheessa olevien kanssa. Paikan päällä saat myös imetystukea perhelähtöisesti kaikkiin imetyksen aiheisiin ja vaiheisiin. Keskustelua vetävät koulutetut imetystukiäidit.