Imetystukea kesällä 2022

Imetystukea on saatavilla myös kesäaikaan! Imetystukiryhmät järjestävät kaikille avoimia perhepiknikkejä, jonne voit tulla viettämään kesäpäivää yhdessä muiden perheiden kanssa. Halutessasi saat myös tukea imetykseen.

Rinnalla-sovelluksen imetystukiäidit ovat tavoitettavissa koko kesän.
ImetysChat on kesän ajan tauolla.

Kesäisiin imetyskysymyksiin voit löytää vastauksia Imetys kesäaikaan -sivulta.

Perhepiknikit ja muut imetystukiryhmien tapaamiset

Helsinki, Oulunkylä
Perhepiknik leikkipuisto Mäkitorpassa ti 28.6. klo 10-12 ja t0 28.7. klo 13-15. Tervetuloa juttelemaan imetystukiäitien kanssa mistä tahansa imetykseen liittyvästä. Tarjolla on pientä pikniksyötävää!

Huittinen
Tervetuloa imetyspiknille la 9.7. klo 11-13 Leijona leikkipuistoon. Nautitaan kesästä ja jutellaan yhdessä vanhemmuudesta, imetyksestä ja vähän muustakin. Koko perhe on tervetullut mukaan! Evästä on tarjolla, oma viltti hyvä olla mukana. Jos sataa, tapaaminen siirretään.
Saat halutessasi imetystukea koulutetuilta imetystukiäideiltä. Imetystukiäidin tunnistat oranssista pinssistä tai avainnauhasta.
Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista @huittistenimetystuki

Kerava
Tervetuloa mukaan perheiden yhteiselle imetyspiknikille ke 29.6 klo 10-12 Keravan kirjaston nurmikentälle, Paasikivenkatu 12.
Nappaa mukaan viltti ja tule viettämään mukava piknik! Piknikillä on mukana Imetyksen tuki ry:n imetystukiäiti, jonka avulla keskustelemme imetyksestä vertaistukiperiaatteella.
Toivomme aurinkoista säätä, mutta jos säätiedotus lupaa sadetta, tapahtuma siirtyy sisätiloihin Onnilaan. Piknikillä on kahvitarjoilu.

Turku
Tervetuloa imetyspiknikille ke 20.7. klo 17-19 Turun Kupittaanpuistoon!
Piknik-tarjoilu, oma viltti mukaan! Säävaraus! Kokoonnumme aidatussa leikkipuistossa tai sen läheisyydessä. Imetystukiäidit tunnistat oranssista kaulanauhasta tai pinssistä, sekä Imetyksen tuen violetista banderollista!
Tule mukaan juttelemaan pikkulapsiarjesta samassa elämänvaiheessa olevien kanssa. Paikan päällä saat myös imetystukea perhelähtöisesti kaikkiin imetyksen aiheisiin ja vaiheisiin. Keskustelua vetävät koulutetut imetystukiäidit.