Etäperuskurssi I 2021

Kokonaan etä- ja verkkokoulutuksena toteutuva Imetystuen peruskurssi järjestetään 6.4. – 30.4. 2021

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti chat-tukemisesta kiinnostuneille ja siihen sisältyy pakollinen chat-perehdytys.

Kurssi alkaa verkkokoulutuksena 6.4. ImetysAkatemiassa.
Kurssin ryhmäopetus järjestetään Zoomin välityksellä kolmessa osassa:

la 17.4. klo 10-14
la 24.4. klo 10-14
ti 27.4. klo 20-21.30 (chat-perehdytys)

Ilmoittautuminen kurssille on päättynyt.
Hakuaika kurssille päättyy 26.3.

ImetysAkatemiassa opiskelu

ImetysAkatemia on imetystukiäitien oma, helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Kun ilmoittautumisesi kurssille hyväksytään, saat tunnukset ImetysAkatemiaan, jossa kurssisi verkkokoulutus aukeaa 6.4. klo 8.00

ImetysAkatemiassa voit edetä omaan tahtiisi kurssin suoritusajan puitteissa. Koulutus on jaettu kahteen moduuliin, joista ensimmäinen opiskellaan ennen ensimmäistä Zoom-tapaamista. Jälkimmäisen moduulin opiskelusisällöt aukeavat ensimmäisen Zoom-tapaamisen jälkeen.

Kurssiin kuuluvien Zoom-tapaamisten linkit aukeavat kätevästi suoraan ImetysAkatemiasta. Zoom-päivät sisältävät imetystietoa, vuorovaikutusharjoituksia, keskustelua ja pienryhmätyöskentelyä. Kurssiin kuuluu myös chat-perehdytys, joka toteutuu Imetyksen tuki ry:n chat-alustalla ja Zoomissa.
Zoom-tapaamisiin osallistuminen on pakollinen osa kurssia. Yhdestä tapaamisesta voi kuitenkin olla pois ja korvata osallistumisen kirjallisilla tehtävillä.

Vaikka ImetysAkatemian sisällöt ovat itseopiskelua, et ole kurssilla yksin. Kurssin kouluttajat ja Imetyksen tuen koulutuskoordinaattori ovat kaiken aikaa taustatukena opiskelussa. Voit myös tutustua ja jutella kurssikavereiden kanssa kurssin keskustelualueella jo ennen ensimmäistä Zoom-tapaamista.