Etäkurssi 2023 SYKSY

Syksyn etäperuskurssi järjestetään 15.11.-14.12.

Kurssi alkaa verkkokoulutuksena 15.11. ImetysAkatemiassa.
Kurssin ryhmäopetus järjestetään kolmena päivänä etäyhteyksillä:

la 25.11. klo 10-14.30
la 9.12. klo 10-14.30 
ti 12.12. klo 18-19.30

Ilmoittautumisaika kurssille 24.10.-2.11.

Hakuaika kurssille on päättynyt

Imetystuen etäperuskurssilla opiskelu

ImetysAkatemia on imetystukiäitien oma, helppokäyttöinen verkkokoulutusalusta. Kun ilmoittautumisesi kurssille hyväksytään ja olet maksanut kurssimaksun, saat tunnukset ImetysAkatemiaan.

Etäperuskurssilla opiskeluun tarvitset kamerallisen läppärin tai tietokoneen. Verkkoympäristö ImetysAkatemia ja etätapaamisissa käytetyt aktivointivälineet eivät toimi yhtä luotettavasti puhelimella.

ImetysAkatemiassa voit edetä omaan tahtiisi kurssin suoritusajan puitteissa. Koulutus on jaettu kahteen moduuliin, joista ensimmäinen opiskellaan ennen ensimmäistä Zoom-tapaamista. Jälkimmäisen moduulin opiskelusisällöt aukeavat ensimmäisen Zoom-tapaamisen jälkeen.

Kurssiin kuuluvien Zoom-tapaamisten linkit aukeavat kätevästi suoraan ImetysAkatemiasta. Zoom-päivät sisältävät imetystietoa, vuorovaikutusharjoituksia, keskustelua ja pienryhmätyöskentelyä. Kurssiin kuuluu myös chat-perehdytys, joka toteutuu Imetyksen tuki ry:n chat-alustalla ja Zoomissa.
Zoom-tapaamisiin osallistuminen on pakollinen osa kurssia. Yhdestä tapaamisesta voi kuitenkin olla pois ja korvata osallistumisen kirjallisilla tehtävillä.

Vaikka ImetysAkatemian sisällöt ovat itseopiskelua, et ole kurssilla yksin. Kurssin kouluttajat ja Imetyksen tuen koulutuskoordinaattori ovat kaiken aikaa taustatukena opiskelussa. Voit myös tutustua ja jutella kurssikavereiden kanssa kurssin keskustelualueella jo ennen ensimmäistä Zoom-tapaamista.

Haluatko tietää lisää Imetystuen peruskurssista tai vapaaehtoistyöstä Imetyksen tuessa?
Täältä löytyy lisälukemista!