ImetysChat

ImetysChatissa saat imetystukiäidin tukea teille ajankohtaisissa imetykseen liittyvissä kysymyksissä. Voitte jutella kahden kesken, luottamuksellisesti. Nimesi tai muut henkilötietosi eivät näy tukiäidille.

Imetystukiäidit ovat vertaistukijoita, joilla on kattava imetyskoulutus. Heillä on myös omakohtaista kokemusta siitä, millaisia mutkia ja mietteitä imetysmatkalla voi olla. Jos vertaistuki ei riitä, imetystukiäiti voi auttaa sinua löytämään imetysammattilaisen, jonka avulla pääsette haastavimmissa pulmissa eteenpäin.

Imetystukiäidit eivät voi vastata terveydenhuollolle kuuluviin kysymyksiin. Kasvuseurantaa ja korvikeohjausta saat omasta neuvolasta. Imetysajan lääkeneuvontaa antaa Teratologinen tietopalvelu.

ImetysChat on avoinna

Joulun aikaan ImetysChat päivystää kerran viikossa:

  • Keskiviikkona 27.12.2023 klo 12-14
  • Tiistaina 2.1.2024 klo 12-14

Palaamme tavallisiin päivystysaikoihin loppiaisen jälkeen. Päivystysajat 8.1.2024 alkaen ovat:

  • Maanantaisin klo 20.30–21.30
  • Keskiviikkoisin klo 20.30–21.30
  • Torstaisin klo 20.30–21.30

 

ImetysChatin toiminta noudattaa Puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukunnan PuhEetin eettisiä periaatteita.

Anna meille palautetta

Jos sait tukea chatissa, annathan meille palautetta!

Tukea myös muista tukikanavista

Jos seuraavaan päivystysaikaan on liian pitkä aika, voit ladata puhelimeesi maksuttoman Rinnalla-sovelluksen. Sovelluksen kautta voit laittaa imetystukiäidille viestin sinulle sopivana hetkenä, ilman päivystysaikoja.
Muut tukimuotomme löydät täältä.