ImetysChat

ImetysChatissa saat tukea imetystukivanhemmalta teille ajankohtaisissa imetykseen liittyvissä kysymyksissä. Voitte jutella kahden kesken, luottamuksellisesti. Nimesi tai muut henkilötietosi eivät näy tukivanhemmille.

Imetystukivanhemmat ovat vertaistukijoita, joilla on kattava imetyskoulutus. Heillä on myös omakohtaista kokemusta siitä, millaisia mutkia ja mietteitä imetysmatkalla voi olla. Jos vertaistuki ei riitä, vapaaehtoinen voi auttaa sinua löytämään imetysammattilaisen, jonka avulla pääsette haastavimmissa pulmissa eteenpäin.

Imetystukivanhemmat eivät voi vastata terveydenhuollolle kuuluviin kysymyksiin. Kasvuseurantaa ja korvikeohjausta saat omasta neuvolasta. Imetysajan lääkeneuvontaa antaa Teratologinen tietopalvelu.

ImetysChat on avoinna

Päivystysajat 8.1.2024 alkaen ovat:

  • Maanantaisin klo 20.30–21.30
  • Keskiviikkoisin klo 20.30–21.30
  • Torstaisin klo 20.30–21.30

Lisäksi touko-kesäkuussa 2024 chat on avoinna:

  • Ti 14.5. klo 12–13
  • Pe 24.5. klo 10–11
  • Ti 11.6. klo 13–14

ImetysChat jää kesätauolle 18.6.2024 ja palaa tauolta elokuussa.

 

ImetysChatin toiminta noudattaa Puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukunnan PuhEetin eettisiä periaatteita.

Anna meille palautetta

Jos sait tukea chatissa, annathan meille palautetta!

Tukea myös muista tukikanavista

Jos seuraavaan päivystysaikaan on liian pitkä aika, voit ladata puhelimeesi maksuttoman Rinnalla-sovelluksen. Sovelluksen kautta voit laittaa imetystukivanhemmalle viestin sinulle sopivana hetkenä, ilman päivystysaikoja.
Muut tukimuotomme löydät täältä.